Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Giaros75 U.C. BOREALE
433 Tactiek R-&v0.4YouthHigh
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
21.6 gemiddelde waardering 52.7
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Andreani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teodoro met de inworp. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:1

4e minuut.
Teodoro passt de bal zonder na te denken. Kuffer heeft problemen om de bal te vangen. Kuffer passt de bal in één keer door. Meomartini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meomartini draait met de bal, schiet en ... Arzaghi bokst de bal weg.

5e minuut.
Sciascia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ibrido de bal. Ibrido geeft een lange en hoge pass. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu draait met de bal, schiet en ... Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:2

8e minuut.
Amone geeft een lange en hoge pass. Daar is Conte Allegro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu schiet op doel. Conte Allegro probeert de bal aan de voet te houden. Arzaghi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:3

11e minuut.
Spiridione rent richting de bal. Spiridione geeft een hoge lob. Cornilescu kopt de bal weg. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:4

13e minuut.
Cornilescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Conte Allegro de bal. Cornilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cornilescu haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:5

16e minuut.
Spiridione geeft een hoge lob. Kuffer kopt de bal weg. Conte Allegro speelt de bal door. Kuffer rent richting de bal. Kuffer schiet op doel. Arzaghi bokst de bal weg.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciocia komt het veld opgelopen. Cooper komt het veld opgelopen. Ciocia met de inworp. Cooper geeft de bal voor. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:6

24e minuut.
Arzaghi trapt de bal weg. Fichera kopt de bal weg. Cooper met een sublieme pass. Cornilescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Borghini rent richting de bal. Cooper onderschept slim de pass. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Fichera bereikt de bal nog maar net als eerste. Masoli verovert de bal door een tackle van achteren. Masoli geeft een lange en hoge pass. Kuffer rent richting de bal. Kuffer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:7

30e minuut.
Cornilescu geeft de bal voor. Fantocci kopt de bal weg. Ciocia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kuffer de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:8

33e minuut.
Meomartini passt de bal zonder na te denken. Bonaddio is nu in balbezit. Ciocia geeft de bal voor. Kuffer rent richting de bal. Kuffer schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Arzaghi probeert naar een medespeler te passen. Ciocia probeert naar een medespeler te passen. Cooper met een sublieme pass. Kuffer is nu in balbezit. Kuffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:9

35e minuut.
Kuffer is nu in balbezit. Laitano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuffer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ciocia zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kuffer krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciocia met de inworp. Teodoro rent richting de bal. Teodoro geeft een hoge lob. Cornilescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ciocia kopt de bal weg. Cooper is nu in balbezit. Cooper met een sublieme pass. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cooper neemt de hoekschop. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pekcan kopt de bal weg. Teodoro rent richting de bal. Andreani schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andreani krijgt een gele kaart. Teodoro wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Teodoro kan niet meer verder spelen. Potrzebny komt het veld opgelopen. Potrzebny wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ciocia verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia met een sublieme pass. Kuffer rent richting de bal. Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cappuccini is nu in balbezit. Cooper onderschept slim de pass. Cooper passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kuffer de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arzaghi trapt de bal weg van het doel. Cooper kopt de bal weg. Cornilescu rent richting de bal. Cornilescu schiet op doel. Arzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 89%, U.C. BOREALE 11%.
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:9

53e minuut.
Ciocia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocia geeft een hoge lob. Conte Allegro heeft problemen om de bal te vangen. Cornilescu rent richting de bal. Cornilescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arzaghi trapt de bal weg. Ciocia kopt de bal weg. Meomartini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meomartini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pekcan passt de bal zonder na te denken. Daar is Kuffer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffer probeert naar een medespeler te passen. Meomartini is nu in balbezit. Meomartini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:10

61e minuut.
Masoli geeft een hoge lob. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fantocci probeert naar een medespeler te passen. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:11

63e minuut.
Laitano met een sublieme pass. Bonaddio bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny begaat een overtreding. Potrzebny krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Cornilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper bereikt de bal nog maar net als eerste. Cooper geeft een lange en hoge pass. Kuffer rent richting de bal. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Cornilescu is nu in balbezit. Conte Allegro is nu in balbezit. Cornilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cornilescu draait met de bal, schiet en ... Arzaghi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:12

70e minuut.
Meomartini is nu in balbezit. Ciocia rent richting de bal. Ciocia passt de bal met de wreef. Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ciocia rent richting de bal. Ciocia passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruggiero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:13

74e minuut.
Cornilescu is nu in balbezit. Conte Allegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornilescu verovert de bal door een tackle van achteren. Cornilescu draait met de bal, schiet en ... Arzaghi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:14

75e minuut.
Meomartini verovert de bal door een tackle van achteren. Ciocia rent richting de bal. Ciocia probeert naar een medespeler te passen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cooper met de inworp. Ciocia is nu in balbezit. Ciocia geeft een hoge lob. Kuffer maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:15

83e minuut.
Meomartini is nu in balbezit. Meomartini geeft een lange en hoge pass. Cornilescu is nu in balbezit. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Doeltrap. Arzaghi trapt de bal weg van het doel. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Cornilescu is nu in balbezit. Cornilescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ciocia is nu in balbezit. Cooper is nu in balbezit. Cooper passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cornilescu de bal. Cornilescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Fantocci met een harde bal richting middenveld. Pekcan is nu in balbezit. Pekcan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kuffer de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Potrzebny kopt de bal weg. Meomartini is nu in balbezit. Meomartini passt de bal met de wreef. Kuffer rent richting de bal. Kuffer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Giaros75 84%, U.C. BOREALE 16%.
Giaros75 - U.C. BOREALE 0:16