Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC NO ONE vinceremoiltricolor
Normal Tactiek NAZIONALE523
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 61.4
poor Schieten brilliant
poor Passen very good
poor Verdedigen solid


1e minuut.
Dedyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dedyński passt de bal in één keer door. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Farneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:1

3e minuut.
Trzeciakiewicz rent richting de bal. Trzeciakiewicz geeft de bal voor. Hernádi kopt de bal weg. Dedyński geeft een lange en hoge pass. Wander springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:2

7e minuut.
Daar is Zeini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedyński rent richting de bal. Dedyński passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wander de bal. Wander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap. Dedyński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:3

11e minuut.
Trzeciakiewicz speelt de bal door. Dedyński rent richting de bal. Dedyński passt de bal met de wreef. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:4

12e minuut.
Guglielmone heeft problemen om de bal te vangen. Dedyński rent richting de bal. Dedyński met een sublieme pass. Hernádi rent richting de bal. Hernádi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:5

14e minuut.
Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński passt de bal in één keer door. Hernádi met een sublieme pass. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... Farneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:6

15e minuut.
Dedyński passt de bal zonder na te denken. Ugoni is nu in balbezit. Hernádi probeert naar een medespeler te passen. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap. Farneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:7

18e minuut.
Hernádi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boussard is nu in balbezit. Boussard geeft de bal voor. Dedyński rent richting de bal. Dedyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:8

21e minuut.
Chiddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zeini. Zeini krijgt een gele kaart. Dedyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Trzeciakiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wander springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:9

22e minuut.
Zeini is nu in balbezit. Dedyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dedyński passt de bal zonder na te denken. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:10

23e minuut.
Hernádi speelt de bal door. Wander is nu in balbezit. Wander passt de bal in één keer door. Daar is Dedyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:11

25e minuut.
Daar is Boussard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boussard probeert naar een medespeler te passen. Hernádi heeft problemen om de bal te vangen. Hernádi geeft de bal voor. Dedyński krijgt zijn hoofd ertegen. Farneschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ruciński rent richting de bal. Ruciński geeft de bal voor. Hernádi kopt de bal weg. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:12

28e minuut.
Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander geeft een hoge lob. Chiddo controleert de bal met de borst. Dedyński rent richting de bal. Dedyński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Trzeciakiewicz de bal. Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Faccione controleert de bal met de borst. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:13

30e minuut.
Hernádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi passt de bal zonder na te denken. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel. Farneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:14

32e minuut.
Trzeciakiewicz passt de bal zonder na te denken. Hernádi speelt de bal door. Wander is nu in balbezit. Wander geeft een hoge lob. Dedyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:15

33e minuut.
Wander rent richting de bal. Pirretta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wander raakt geblesseerd tijdens het duel. Boussard zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wander kopt de bal weg. Dedyński rent richting de bal. Dedyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:16

34e minuut.
Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander passt de bal zonder na te denken. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński draait met de bal, schiet en ... Farneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:17

36e minuut.
Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard passt de bal zonder na te denken. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Donini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:18

38e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farneschi trapt de bal weg van het doel. Trzeciakiewicz kopt de bal weg. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... Paal!

40e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander passt de bal zonder na te denken. Hernádi rent richting de bal. Hernádi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Dedyński probeert naar een medespeler te passen. Hernádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi passt de bal zonder na te denken. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Daar is Crivelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap. Farneschi bokst de bal weg.

45e minuut.
Hernádi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boussard heeft problemen om de bal te vangen. Boussard geeft een lange en hoge pass. Dedyński heeft problemen om de bal te vangen. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NO ONE 91%, vinceremoiltricolor 9%.
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:19

48e minuut.
Pirretta kopt de bal weg. Inworp. Boussard met de inworp. Hernádi geeft een hoge lob. Dedyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Dedyński rent richting de bal. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Farneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:20

49e minuut.
Ruciński verovert de bal door een tackle van achteren. Ruciński passt de bal zonder na te denken. Allegrini is nu in balbezit. Boussard onderschept slim de pass. Boussard geeft de bal voor. Farneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hernádi neemt de hoekschop. Wander krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński draait met de bal, schiet en ... Farneschi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:21

51e minuut.
Boussard passt de bal in één keer door. Daar is Hernádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernádi probeert naar een medespeler te passen. Wander rent richting de bal. Wander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:22

53e minuut.
Romaniello speelt de bal door. Daar is Hernádi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernádi passt de bal zonder na te denken. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Farneschi trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boussard met een snelle inworp. Hernádi geeft een hoge lob. Wander maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dedyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander schiet op doel. Donini probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boussard met de inworp. Hernádi geeft de bal voor. Dedyński rent richting de bal. Dedyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:23

57e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Faccione, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Farneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Donini heeft problemen om de bal te vangen. Wander rent richting de bal. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:24

60e minuut.
Boussard speelt de bal door. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander met een sublieme pass. Daar is Dedyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:25

61e minuut.
Dedyński rent richting de bal. Zeini speelt de bal door. Chiddo rent richting de bal. Dedyński onderschept slim de pass. Dedyński schiet op doel. Farneschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński passt de bal zonder na te denken. Trzeciakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wander rent richting de bal. Wander haalt uit met een fantastische trap. Farneschi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Farneschi met een sublieme pass. Trzeciakiewicz kopt de bal weg. Wander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Boussard is nu in balbezit. Boussard speelt de bal door. Hernádi met een sublieme pass. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Savin probeert naar een medespeler te passen. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander is nu in balbezit. Wander haalt uit met een fantastische trap. Farneschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:26

69e minuut.
Dedyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ruciński de bal. Ruciński geeft een hoge lob. Wander kan de bal niet met de borst controleren. Wander schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Trzeciakiewicz kopt de bal weg. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wander, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wander draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Faccione geeft een lange en hoge pass. Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Donini bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander verovert de bal door een tackle van achteren. Wander schiet op doel. Farneschi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hernádi geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dedyński geeft de bal voor. Hernádi rent richting de bal. Hernádi passt de bal met de wreef. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:27

76e minuut.
Zeini heeft problemen om de bal te vangen. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński passt de bal zonder na te denken. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:28

78e minuut.
Trzeciakiewicz passt de bal met de wreef. Boussard geeft een hoge lob. Wander bereikt de bal nog maar net als eerste. Wander haalt uit met een fantastische trap. Farneschi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:29

79e minuut.
Ugoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi onderschept slim de pass. Hernádi geeft de bal voor. Wander is nu in balbezit. Wander draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Boussard geeft een hoge lob. Wander is nu in balbezit. Dedyński rent richting de bal. Dedyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:30

84e minuut.
Romaniello is nu in balbezit. Romaniello met een sublieme pass. Dedyński rent richting de bal. Wander is nu in balbezit. Wander schiet op doel. Farneschi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:31

88e minuut.
Hernádi heeft problemen om de bal te vangen. Hernádi geeft de bal voor. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński draait met de bal, schiet en ... Farneschi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Zeini geeft de bal voor. Romaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard probeert naar een medespeler te passen. Wander rent richting de bal. Wander draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:32

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC NO ONE 90%, vinceremoiltricolor 10%.
FC NO ONE - vinceremoiltricolor 0:32