Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mediolanum Belinlandia
pressing 2 Tactiek Camel Toe :-)
39% Balbezit 61%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
39.1 gemiddelde waardering 52.8
redelijk Schieten formidabel
redelijk Passen solide
goed Verdedigen solide


8e minuut.
Zlatuška is nu in balbezit. Zlatuška geeft een lange en hoge pass. Chávez is nu in balbezit. Chávez draait met de bal, schiet en ... Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:1

10e minuut.
Reccagni geeft de bal voor. Ferra is nu in balbezit. Frattoli begaat een overtreding. Frattoli krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Chávez kopt de bal weg. Sinclair is nu in balbezit. Ferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferra schiet op doel. Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Beffardi is nu in balbezit. Beffardi geeft een lange en hoge pass. Borgetti kopt de bal weg. Reccagni heeft problemen om de bal te vangen. Reccagni geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Chávez passt de bal zonder na te denken. Sinclair is nu in balbezit. Frattoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sinclair is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sinclair komt bij de bal en schiet. Milillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:2

28e minuut.
Dimitrov geeft een hoge lob. Frattoli is nu in balbezit. Ferra verovert de bal door een tackle van achteren. Ferra schiet op doel. Milillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:3

38e minuut.
Sinclair raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Körkkö komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Zlatuška geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boscarello de bal. Ferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:4

43e minuut.
Klungelig pakt Dimitrov de bal. Dimitrov geeft de bal voor. Körkkö rent richting de bal. Körkkö schiet op doel. Milillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 61%, Belinlandia 39%.
Mediolanum - Belinlandia 0:5

46e minuut.
Ferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferra geeft een hoge lob. Daar is Boscarello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Körkkö is nu in balbezit. Körkkö haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Zazzeroni met de inworp. Di Filippo probeert naar een medespeler te passen. Rispoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rispoli geeft een lange en hoge pass. Barbon krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pozzi met een sublieme pass. Frattoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chávez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:6

56e minuut.
Beffardi heeft problemen om de bal te vangen. Zlatuška is nu in balbezit. Zlatuška geeft de bal voor. Körkkö is nu in balbezit. Körkkö haalt uit met een fantastische trap. Milillo bokst de bal weg.

71e minuut.
Körkkö rent richting de bal. Codazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Körkkö onderschept slim de pass. Ferra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:7

78e minuut.
Zlatuška probeert naar een medespeler te passen. Ferra rent richting de bal. Boscarello legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Boscarello krijgt een gele kaart. Ferra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Körkkö neemt zijn aanloop. Milillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Pozzi met een sublieme pass. Reccagni probeert naar een medespeler te passen. Zlatuška bereikt de bal nog maar net als eerste. Zlatuška passt de bal zonder na te denken. Ferra rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Borgetti onderschept slim de pass. Borgetti geeft een hoge lob. Ferra is nu in balbezit. Ferra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mediolanum - Belinlandia 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mediolanum 64%, Belinlandia 36%.
Mediolanum - Belinlandia 0:8