Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SmallHeath Tributario
Normal Tactiek amerina
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 48
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 43.4
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Maftei geeft een lange en hoge pass. Inzar heeft problemen om de bal te vangen. Vajna bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz onderschept slim de pass. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:1

6e minuut.
Araszkiewicz passt de bal met de wreef. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević geeft de bal voor. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Campanella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Pócsik passt de bal in één keer door. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish passt de bal zonder na te denken. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Grealish kopt de bal weg. Klungelig pakt Simon de bal. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel. Campanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:2

15e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pócsik neemt de hoekschop. Alesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Campanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Pócsik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Araszkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brianzoli. Araszkiewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Grealish wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Pócsik geeft een hoge lob. Inzar controleert de bal met de borst. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:3

25e minuut.
Daar is Vincenzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Paciello begaat een overtreding. Paciello krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Vajna geeft een hoge lob. Grealish kopt de bal weg. Klungelig pakt Araszkiewicz de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Campanella probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:4

36e minuut.
Brianzoli met een snelle inworp. Grealish is nu in balbezit. Grealish passt de bal in één keer door. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grealish speelt de bal door. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Campanella verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dragojević controleert de bal met de borst. Dragojević geeft een hoge lob. Vajna rent richting de bal. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmallHeath 73%, Tributario 27%.
SmallHeath - Tributario 0:5

46e minuut.
Lanciotti passt de bal zonder na te denken. Cilano is nu in balbezit. Merlo onderschept slim de pass. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević geeft een hoge lob. Campanella speelt de bal door. Grealish bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Grealish probeert naar een medespeler te passen. Dragojević rent richting de bal. Dragojević speelt de bal door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Klungelig pakt Dragojević de bal. Dragojević geeft een hoge lob. Daar is Simon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:6

62e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish geeft de bal voor. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:7

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Lo Verso stond buitenspel. Słowiak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Campanella maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Grealish is nu in balbezit. Grealish met een sublieme pass. Dragojević is nu in balbezit. Dragojević geeft de bal voor. Araszkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Campanella kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel. Campanella werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:8

68e minuut.
Klungelig pakt Araszkiewicz de bal. Araszkiewicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alesi de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pócsik neemt de hoekschop. Campanella probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Campanella trapt de bal weg. Grealish kopt de bal weg. Alesi rent richting de bal. Araszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:9

72e minuut.
Araszkiewicz passt de bal met de wreef. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević met een sublieme pass. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Campanella bokst de bal weg.

73e minuut.
Lanciotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Grealish verovert de bal door een tackle van achteren. Grealish met een sublieme pass. Dragojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dragojević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Campanella trapt de bal weg. Pócsik kopt de bal weg. Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Della Giovampaola passt de bal met de wreef. Pócsik rent richting de bal. Pócsik geeft een hoge lob. Araszkiewicz probeert de bal met de borst te controleren. Araszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragojević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grealish de bal. Grealish geeft een lange en hoge pass. Araszkiewicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dragojević neemt de hoekschop. Araszkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Simon heeft problemen om de bal te vangen. Pócsik rent richting de bal. Simon maakt een afschuwelijke overtreding. Simon krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Alesi rent richting de bal. Alesi geeft de bal voor. Vincenzi kopt de bal weg. Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Pócsik kopt de bal weg. Grealish is nu in balbezit. Grealish passt de bal in één keer door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Campanella met een harde bal richting middenveld. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Araszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SmallHeath - Tributario 0:10

89e minuut.
Grealish probeert naar een medespeler te passen. Dragojević speelt de bal door. Araszkiewicz rent richting de bal. Araszkiewicz schiet op doel. Campanella probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SmallHeath 83%, Tributario 17%.
SmallHeath - Tributario 0:10