Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trastevere Navigli UTD
433 Tactiek 4v12 altissimo
43% Balbezit 57%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 49
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 40
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Chapel geeft een hoge lob. Chapel probeert de bal aan de voet te houden. Geravini is nu in balbezit. Geravini haalt uit met een fantastische trap. Ulivieri probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Oţelea is nu in balbezit. Raggiotto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Oţelea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Oţelea neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:1

2e minuut.
Filzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Mazzara de bal. Oţelea rent richting de bal. Oţelea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Battiato kopt de bal weg. Ignazio rent richting de bal. Geravini verovert de bal door een tackle van achteren. Geravini draait met de bal, schiet en ... Ulivieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:2

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raggiotto trapt de bal weg. Baffo kopt de bal weg. Oţelea rent richting de bal. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:3

8e minuut.
Pegoli speelt de bal door. Gastaldon bereikt de bal nog maar net als eerste. Geravini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Geravini krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Battiato probeert naar een medespeler te passen. Baffo is nu in balbezit. Baffo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oţelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţelea schiet op doel. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Robustini is nu in balbezit. Robustini geeft de bal voor. Zab geeft een hoge lob. Geravini rent richting de bal. Geravini draait met de bal, schiet en ... Ulivieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Robustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea met een sublieme pass. Geravini rent richting de bal. Geravini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Battiato is nu in balbezit. Battiato passt de bal zonder na te denken. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Ulivieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Oţelea heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea passt de bal met de wreef. Geravini rent richting de bal. Geravini draait met de bal, schiet en ... Ulivieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:4

23e minuut.
Chapel trapt de bal weg van het doel. Baffo kopt de bal weg. Oţelea rent richting de bal. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Raggiotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:5

25e minuut.
Chapel speelt de bal door. Geravini is nu in balbezit. Geravini speelt de bal door. Daar is Oţelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţelea draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Geravini heeft problemen om de bal te vangen. Geravini geeft een lange en hoge pass. Oţelea springt en kopt de bal. Ulivieri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:6

28e minuut.
Filzi speelt de bal door. Mazzara heeft problemen om de bal te vangen. Alarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea onderschept slim de pass. Oţelea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Geravini probeert naar een medespeler te passen. Altamura rent richting de bal. Altamura geeft een lange en hoge pass. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Oţelea controleert de bal met de borst. Alarico bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea schiet op doel. Ulivieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Baffo onderschept slim de pass. Baffo passt de bal met de wreef. Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Geravini onderschept slim de pass. Geravini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Ulivieri met een harde bal richting middenveld. Baffo kopt de bal weg. Geravini rent richting de bal. Geravini schiet op doel. Ulivieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Oţelea passt de bal met de wreef. Battiato speelt de bal door. Geravini bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Ulivieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ulivieri niet meer kan verder spelen. Bimbi komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Malta kopt de bal weg. Zab geeft een hoge lob. Oţelea kopt de bal weg. Geravini bereikt de bal nog maar net als eerste. Geravini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bimbi met een harde bal richting middenveld. Battiato speelt de bal door. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastevere 85%, Navigli UTD 15%.
Trastevere - Navigli UTD 0:6

49e minuut.
Gastaldon geeft een hoge lob. Oţelea is nu in balbezit. Robustini bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:7

51e minuut.
Inworp. Battiato met de inworp. Geravini rent richting de bal. Geravini schiet op doel. Oţelea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Battiato speelt de bal door. Geravini rent richting de bal. Geravini passt de bal in één keer door. Oţelea heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:8

58e minuut.
Chapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea met een sublieme pass. Geravini rent richting de bal. Geravini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Oţelea probeert de bal aan de voet te houden. Baffo kopt de bal weg. Klungelig pakt Geravini de bal. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Baffo met een sublieme pass. Geravini is nu in balbezit. Geravini passt de bal in één keer door. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Battiato kopt de bal weg. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea passt de bal met de wreef. Geravini rent richting de bal. Geravini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Alarico is nu in balbezit. Geravini onderschept slim de pass. Geravini met een sublieme pass. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:9

73e minuut.
Mazzara is nu in balbezit. Chumpitaz verovert de bal door een tackle van achteren. Chumpitaz met een sublieme pass. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Oţelea rent richting de bal. Oţelea passt de bal zonder na te denken. Chapel is nu in balbezit. Geravini verovert de bal door een tackle van achteren. Geravini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:10

81e minuut.
Bimbi probeert naar een medespeler te passen. Baffo kopt de bal weg. Klungelig pakt Chapel de bal. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Bimbi bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Alarico heeft problemen om de bal te vangen. Geravini is nu in balbezit. Geravini probeert naar een medespeler te passen. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Trastevere - Navigli UTD 0:11

89e minuut.
Altamura maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Baffo rent richting de bal. Baffo speelt de bal door. Geravini rent richting de bal. Geravini haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trastevere 76%, Navigli UTD 24%.
Trastevere - Navigli UTD 0:11