Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.R.A.L. Marconi Mediolanum Garbagnate
352 Tactiek 433_ATT_C_v02
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
25 gemiddelde waardering 51.7
matig Schieten formidabel
matig Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Peraccini is nu in balbezit. Pitulea onderschept slim de pass. Pitulea speelt de bal door. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Pitulea passt de bal met de wreef. Grimani is nu in balbezit. Grimani speelt de bal door. Burroni rent richting de bal. Burroni schiet op doel. Briozzo bokst de bal weg.

9e minuut.
Carabot is nu in balbezit. Mijnders verovert de bal door een tackle van achteren. Mijnders speelt de bal door. Burroni is nu in balbezit. Burroni draait met de bal, schiet en ... Briozzo bokst de bal weg. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Giuriatti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burroni raakt geblesseerd tijdens het duel. Burroni legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:1

11e minuut.
Wyparło passt de bal in één keer door. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders passt de bal met de wreef. Burroni is nu in balbezit. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Grimani kopt de bal weg. Mijnders rent richting de bal. Mijnders passt de bal in één keer door. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:2

20e minuut.
Pitulea geeft een hoge lob. Carabot heeft problemen om de bal te vangen. Vassalli is nu in balbezit. Burroni onderschept slim de pass. Burroni draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Ilovici geeft een lange en hoge pass. Mijnders kopt de bal weg. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni draait met de bal, schiet en ... Briozzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:3

22e minuut.
Peraccini probeert naar een medespeler te passen. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mijnders de bal. Mijnders draait met de bal, schiet en ... Briozzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Briozzo speelt de bal door. Pitulea kopt de bal weg. Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Mijnders heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders probeert naar een medespeler te passen. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni draait met de bal, schiet en ... Arbizzi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Grimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimani schiet op doel. Briozzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Arbizzi onderschept slim de pass. Arbizzi geeft een hoge lob. Inworp. Pitulea met een snelle inworp. Grimani geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ilovici rent richting de bal. Ilovici geeft een lange en hoge pass. Grimani kopt de bal weg. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Burroni kopt de bal weg. Mijnders heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders met een sublieme pass. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni schiet op doel. Briozzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Lucidi geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pitulea zal de hoekschop nemen. Burroni maakt een snoekduik en kopt de bal. Briozzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:4

43e minuut.
Pitulea geeft de bal voor. Klungelig pakt Grimani de bal. Burroni is nu in balbezit. Burroni schiet op doel. Briozzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:5

43e minuut.
Lapai heeft problemen om de bal te vangen. Grimani rent richting de bal. Grimani passt de bal in één keer door. Burroni is nu in balbezit. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wyparło geeft een hoge lob. Mijnders rent richting de bal. Mijnders passt de bal met de wreef. Burroni is nu in balbezit. Burroni haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.R.A.L. Marconi 74%, Mediolanum Garbagnate 26%.
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:6

47e minuut.
Lucidi rent richting de bal. Grimani verovert de bal door een tackle van achteren. Grimani speelt de bal door. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:7

48e minuut.
Daar is Grimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giuriatti onderschept slim de pass. Giuriatti passt de bal met de wreef. Pitulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitulea haalt uit met een fantastische trap. Briozzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pitulea rent richting de bal. Burroni is nu in balbezit. Burroni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mijnders rent richting de bal. Mijnders geeft een lange en hoge pass. Grimani rent richting de bal. Burroni is nu in balbezit. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:8

53e minuut.
Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders speelt de bal door. Burroni rent richting de bal. Burroni schiet op doel. Briozzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Grimani is nu in balbezit. Grimani passt de bal met de wreef. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:9

56e minuut.
Wyparło bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyparło passt de bal in één keer door. Pitulea kan de bal niet met de borst controleren. Pitulea geeft een lange en hoge pass. Grimani krijgt zijn hoofd ertegen. Briozzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Biscioni passt de bal in één keer door. Ilovici heeft problemen om de bal te vangen. Ilovici probeert naar een medespeler te passen. Burroni rent richting de bal. Burroni haalt uit met een fantastische trap. Briozzo bokst de bal weg. Daar is Grimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni draait met de bal, schiet en ... Grimani probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Wyparło speelt de bal door. Pitulea probeert naar een medespeler te passen. Grimani rent richting de bal. Grimani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:10

63e minuut.
Lucidi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pitulea met een snelle inworp. Ilovici geeft een hoge lob. Burroni springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:11

66e minuut.
Mijnders met een sublieme pass. Grimani rent richting de bal. Grimani passt de bal in één keer door. Burroni rent richting de bal. Burroni schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Biscioni met een snelle inworp. Pitulea heeft problemen om de bal te vangen. Pitulea geeft de bal voor. Mijnders kopt de bal weg. Daar is Grimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:12

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Burroni de bal onder controle te krijgen. Peraccini rent richting de bal. Peraccini passt de bal met de wreef. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:13

73e minuut.
Noschese passt de bal met de wreef. Lucidi heeft problemen om de bal te vangen. Grimani is nu in balbezit. Burroni is nu in balbezit. Burroni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Vassalli probeert de bal aan de voet te houden. Wyparło geeft de bal voor. Grimani rent richting de bal. Grimani haalt uit met een fantastische trap. Briozzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:14

81e minuut.
Pitulea geeft de bal voor. Mijnders heeft problemen om de bal te vangen. Mijnders passt de bal in één keer door. Burroni rent richting de bal. Burroni draait met de bal, schiet en ... Briozzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wyparło zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Pitulea de bal. Burroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Burroni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:15

85e minuut.
Wyparło is nu in balbezit. Wyparło passt de bal met de wreef. Grimani is nu in balbezit. Grimani haalt uit met een fantastische trap. Briozzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:16

89e minuut.
Wyparło probeert naar een medespeler te passen. Burroni rent richting de bal. Burroni passt de bal zonder na te denken. Mijnders bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijnders draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.R.A.L. Marconi 77%, Mediolanum Garbagnate 23%.
C.R.A.L. Marconi - Mediolanum Garbagnate 0:16