Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.s.c Napoli La Disperata
Normal Tactiek A3
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 40.7
matig Schieten zeer goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Iannuccilli onderschept slim de pass. Iannuccilli passt de bal zonder na te denken. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Pelusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:1

5e minuut.
Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Clavelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Clavelli passt de bal in één keer door. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Biglino de bal. Giampaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolmeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Giampaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Giampaoli geeft de bal voor. Paal! Pelusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:2

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Giampaoli de bal onder controle te krijgen. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aiuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Pelusi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:3

16e minuut.
Clavelli rent richting de bal. Zamara bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli rent richting de bal. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:4

18e minuut.
Nucci is nu in balbezit. Iannuccilli verovert de bal door een tackle van achteren. Iannuccilli passt de bal met de wreef. Clavelli is nu in balbezit. Clavelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aiuti passt de bal met de wreef. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scarpella legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Clavelli raakt geblesseerd tijdens het duel. Aiuti neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:5

28e minuut.
Trivulzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Graboli onderschept slim de pass. Graboli geeft een hoge lob. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:6

30e minuut.
Scicolone met een sublieme pass. Grajdoł rent richting de bal. Grajdoł geeft een hoge lob. Aiuti bereikt de bal nog maar net als eerste. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:7

31e minuut.
Petris verovert de bal door een tackle van achteren. Zamara verovert de bal door een tackle van achteren. Zamara probeert naar een medespeler te passen. Daar is Aiuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Zamara met een snelle inworp. Iannuccilli rent richting de bal. Iannuccilli geeft de bal voor. Aiuti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c Napoli 73%, La Disperata 27%.
S.s.c Napoli - La Disperata 0:8

48e minuut.
Aiuti met een sublieme pass. Baldisser rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zamara zal de hoekschop nemen. Clavelli springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:9

49e minuut.
Petris passt de bal zonder na te denken. Iannuccilli heeft problemen om de bal te vangen. Iannuccilli passt de bal met de wreef. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grajdoł passt de bal met de wreef. Baldisser is nu in balbezit. Baldisser geeft een lange en hoge pass. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:10

57e minuut.
Nucci probeert naar een medespeler te passen. Daar is De Lieto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aiuti verovert de bal door een tackle van achteren. Aiuti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Zamara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Francisci de bal. Baldisser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisser probeert naar een medespeler te passen. Zamara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Baldisser probeert naar een medespeler te passen. Clavelli rent richting de bal. Clavelli passt de bal zonder na te denken. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:11

73e minuut.
Pelusi met een harde bal richting middenveld. Daar is Giampaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giampaoli speelt de bal door. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zamara verovert de bal door een tackle van achteren. Zamara passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baldisser de bal. Baldisser draait met de bal, schiet en ... Pelusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:12

80e minuut.
Petris is nu in balbezit. Zamara verovert de bal door een tackle van achteren. Aiuti rent richting de bal. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Francisci probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:13

81e minuut.
De Lieto probeert naar een medespeler te passen. Nucci heeft problemen om de bal te vangen. Clavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Clavelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Zamara rent richting de bal. Zamara geeft de bal voor. Aiuti is nu in balbezit. Aiuti haalt uit met een fantastische trap. Pelusi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.s.c Napoli - La Disperata 0:14

88e minuut.
Graboli geeft een hoge lob. Iannuccilli is nu in balbezit. Iannuccilli passt de bal zonder na te denken. Baldisser bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.s.c Napoli 77%, La Disperata 23%.
S.s.c Napoli - La Disperata 0:14