Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DonMatteo FC Amanita
555 Tactiek Milky
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
41.6 gemiddelde waardering 58.3
goed Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bölöni bereikt de bal nog maar net als eerste. Schivardi rent richting de bal. Colledan onderschept slim de pass. Bagina is nu in balbezit. Bagina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Bagina kopt de bal weg. Klungelig pakt Perin de bal. Schivardi is nu in balbezit. Bagina onderschept slim de pass. Bagina draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Colledan passt de bal in één keer door. Tabares bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabares passt de bal met de wreef. Daar is Gacka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gacka met de inworp. Tabares heeft problemen om de bal te vangen. Tabares speelt de bal door. Coval is nu in balbezit. Coval draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bagina geeft de bal voor. Coval rent richting de bal. Perin bereikt de bal nog maar net als eerste. Coval onderschept slim de pass. Coval haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Peruzzi is nu in balbezit. Tabares onderschept slim de pass. Tabares geeft een lange en hoge pass. Gacka is nu in balbezit. Gacka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Soria geeft een hoge lob. Bagina probeert de bal met de borst te controleren. Bagina schiet op doel. Babbl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Colledan speelt de bal door. Daar is Bagina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagina passt de bal met de wreef. Gacka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacka schiet op doel. Babbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 76%, Amanita 24%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DonMatteo FC - Amanita 0:0

47e minuut.
Bogoşevschi rent richting de bal. Bogoşevschi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Schivardi de bal. Bagina bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagina schiet op doel. Babbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Gacka is nu in balbezit. Gacka geeft een hoge lob. Bagina heeft problemen om de bal te vangen. Coval rent richting de bal. Coval draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Culincă geeft een hoge lob. Quentin bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coval. Coval krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ravenni rent richting de bal. Ravenni passt de bal in één keer door. Bölöni is nu in balbezit. Colledan onderschept slim de pass. Colledan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bremer verovert de bal door een tackle van achteren. Bremer geeft de bal voor. Bagina is nu in balbezit. Bagina heeft problemen om de bal te vangen. Bagina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Bogoşevschi verovert de bal door een tackle van achteren. Bogoşevschi met een sublieme pass. Colledan met een sublieme pass. Bagina is nu in balbezit. Bagina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Gacka rent richting de bal. Gacka speelt de bal door. Coval bereikt de bal nog maar net als eerste. Coval schiet op doel. Babbl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Amanita 0:1

79e minuut.
Smiotanko neemt vlug de vrije trap. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria geeft een lange en hoge pass. Coval is nu in balbezit. Coval draait met de bal, schiet en ... Babbl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bagina rent richting de bal. Bagina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DonMatteo FC - Amanita 0:2

81e minuut.
Bagina rent richting de bal. Schivardi is nu in balbezit. Bagina verovert de bal door een tackle van achteren. Bagina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Peruzzi passt de bal zonder na te denken. Bogoşevschi rent richting de bal. Bogoşevschi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gacka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gacka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Perin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogoşevschi onderschept slim de pass. Bogoşevschi passt de bal zonder na te denken. Bagina is nu in balbezit. Bagina draait met de bal, schiet en ... Babbl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Tabares verovert de bal door een tackle van achteren. Tabares geeft een lange en hoge pass. Coval is nu in balbezit. Coval haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DonMatteo FC 80%, Amanita 20%.
DonMatteo FC - Amanita 0:2