Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SGRD FML C.S.K.A PISA
Normal Tactiek tutti avanti
40% Balbezit 60%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 57.2
matig Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Barrena is nu in balbezit. Barrena passt de bal in één keer door. Siderov rent richting de bal. Siderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:1

3e minuut.
Passamonti is nu in balbezit. Serra onderschept slim de pass. Serra met een sublieme pass. Barrena rent richting de bal. Barrena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pospieszalski met een sublieme pass. Siderov heeft problemen om de bal te vangen. Siderov passt de bal met de wreef. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:2

9e minuut.
Barrena is nu in balbezit. Barrena passt de bal in één keer door. Stumpf speelt de bal door. Siderov kan de bal niet met de borst controleren. Siderov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:3

10e minuut.
Tallevi passt de bal in één keer door. Bovini is nu in balbezit. Siderov verovert de bal door een tackle van achteren. Siderov haalt uit met een fantastische trap. Depaul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:4

13e minuut.
Pospieszalski met een snelle inworp. Wodarz is nu in balbezit. Wodarz passt de bal in één keer door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:5

14e minuut.
Inworp. Passamonti met de inworp. Daar is Tallevi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pospieszalski kopt de bal weg. Siderov rent richting de bal. Siderov passt de bal met de wreef. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Siderov probeert naar een medespeler te passen. Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf geeft de bal voor. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Depaul trapt de bal weg van het doel. Wodarz kopt de bal weg. Appicciato heeft problemen om de bal te vangen. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:6

20e minuut.
Siderov probeert naar een medespeler te passen. Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi passt de bal in één keer door. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Depaul trapt de bal weg van het doel. Pospieszalski kopt de bal weg. Tallevi heeft problemen om de bal te vangen. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:7

25e minuut.
Barrena met een sublieme pass. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel. Depaul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:8

26e minuut.
Frusin bereikt de bal nog maar net als eerste. Funaro rent richting de bal. Tallevi rent richting de bal. Serra verovert de bal door een tackle van achteren. Serra schiet op doel. Depaul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Siderov rent richting de bal. Siderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:9

29e minuut.
Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf met een sublieme pass. Siderov rent richting de bal. Siderov schiet op doel. Depaul werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:10

30e minuut.
Inworp. Pospieszalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Siderov is nu in balbezit. Siderov geeft de bal voor. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:11

35e minuut.
Pospieszalski is nu in balbezit. Pospieszalski geeft de bal voor. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel. Depaul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:12

38e minuut.
Pospieszalski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siderov de bal onder controle te krijgen. Siderov passt de bal zonder na te denken. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ... Depaul probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bonitatibus is nu in balbezit. Serra rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:13

41e minuut.
Pospieszalski neemt de hoekschop. Daar is Barrena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra rent richting de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Barrena speelt de bal door. Pospieszalski rent richting de bal. Pospieszalski passt de bal met de wreef. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Daar is Siderov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov rent richting de bal. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov geeft de bal voor. Daar is Tallevi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Depaul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Serra is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pospieszalski zal de hoekschop nemen. Serra krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGRD FML 88%, C.S.K.A PISA 12%.
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:14

49e minuut.
Engaz kan de bal niet met de borst controleren. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov passt de bal met de wreef. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:15

50e minuut.
Daar is Funaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siderov rent richting de bal. Siderov passt de bal zonder na te denken. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap. Depaul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Appicciato de bal onder controle te krijgen. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Appicciato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:16

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pospieszalski met een snelle inworp. Siderov is nu in balbezit. Siderov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:17

55e minuut.
Appicciato rent richting de bal. Appicciato geeft de bal voor. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski geeft een hoge lob. Serra maakt een snoekduik en kopt de bal. Depaul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Siderov is nu in balbezit. Siderov geeft een hoge lob. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Appicciato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Wodarz is nu in balbezit. Wodarz geeft de bal voor. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel. Depaul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:18

61e minuut.
Stumpf bereikt de bal nog maar net als eerste. Stumpf passt de bal zonder na te denken. Pospieszalski probeert naar een medespeler te passen. Siderov heeft problemen om de bal te vangen. Siderov geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Serra rent richting de bal. Serra passt de bal in één keer door. Siderov heeft problemen om de bal te vangen. Siderov schiet op doel. Depaul maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:19

67e minuut.
Bovini is nu in balbezit. Pospieszalski verovert de bal door een tackle van achteren. Pospieszalski passt de bal zonder na te denken. Serra rent richting de bal. Serra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Depaul trapt de bal weg. Stumpf kopt de bal weg. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:20

69e minuut.
Engaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov onderschept slim de pass. Appicciato begaat een overtreding. Appicciato krijgt een gele kaart. Siderov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Stumpf neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Serra de bal. Serra probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Siderov de bal. Siderov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bonitatibus de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Appicciato geeft de bal voor. Wodarz kopt de bal weg. Stumpf probeert de bal aan de voet te houden. Stumpf geeft een lange en hoge pass. Siderov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Depaul trapt de bal weg van het doel. Pospieszalski kopt de bal weg. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:21

78e minuut.
Daar is Barrena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrena probeert naar een medespeler te passen. Serra is nu in balbezit. Klungelig pakt Serra de bal. Serra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonitatibus bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov onderschept slim de pass. Siderov haalt uit met een fantastische trap. Depaul probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:22

80e minuut.
Tallevi speelt de bal door. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra geeft een hoge lob. Siderov bereikt de bal nog maar net als eerste. Siderov schiet op doel. Depaul bokst de bal weg.

82e minuut.
Wodarz passt de bal zonder na te denken. Pospieszalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pospieszalski passt de bal zonder na te denken. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Tallevi rent richting de bal. Barrena probeert naar een medespeler te passen. Pospieszalski speelt de bal door. Siderov is nu in balbezit. Siderov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:23

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Depaul trapt de bal weg van het doel. Pospieszalski kopt de bal weg. Siderov rent richting de bal. Siderov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Biadigo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Eisl de bal. Eisl geeft een lange en hoge pass. Siderov heeft problemen om de bal te vangen. Siderov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SGRD FML 83%, C.S.K.A PISA 17%.
SGRD FML - C.S.K.A PISA 0:24