Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:56
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: REX FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3073
REX FC cani sciolti
352 Tactiek virtuale I
43% Balbezit 57%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 54.2
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ledezma probeert naar een medespeler te passen. Giordano geeft een hoge lob. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson draait met de bal, schiet en ... Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:1

5e minuut.
Bonifazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Abbati verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Abbati met een sublieme pass. Daar is Szalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Bach probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:2

6e minuut.
Agostinacchio probeert naar een medespeler te passen. Grisanti rent richting de bal. Szalkowski onderschept slim de pass. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Martinenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:3

8e minuut.
Agostinacchio is nu in balbezit. Agostinacchio passt de bal zonder na te denken. Carotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Røyset is nu in balbezit. Degli Abbati is nu in balbezit. Degli Abbati passt de bal met de wreef. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giordano is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Szalkowski passt de bal in één keer door. Paulson is nu in balbezit. Paulson schiet op doel. Delfabbro met een sublieme pass. Martinenghi heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Irivarren geeft een lange en hoge pass. Paulson rent richting de bal. Paulson geeft de bal voor. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Ledezma bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Righezio de bal onder controle te krijgen. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Degli Abbati met een sublieme pass. Ledezma kan de bal niet met de borst controleren. Ledezma passt de bal in één keer door. Szalkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma geeft de bal voor. Daar is Martinenghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bach trapt de bal weg van het doel. Ledezma geeft een hoge lob. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:4

28e minuut.
Holgersen kopt de bal weg. Degli Abbati heeft problemen om de bal te vangen. Bonora is nu in balbezit. Degli Abbati onderschept slim de pass. Degli Abbati geeft een hoge lob. Bach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Røyset geeft de bal voor. Szalkowski kopt de bal weg. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson haalt uit met een fantastische trap. Bach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:5

31e minuut.
Daar is Agostinacchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulson verovert de bal door een tackle van achteren. Paulson passt de bal met de wreef. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Røyset is nu in balbezit. Degli Abbati rent richting de bal. Degli Abbati passt de bal in één keer door. Paulson is nu in balbezit. Paulson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bonora kopt de bal weg. Degli Abbati is nu in balbezit. Degli Abbati geeft een lange en hoge pass. Daar is Paulson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paulson schiet op doel. Bach bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Degli Abbati neemt de hoekschop. Paulson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ledezma is nu in balbezit. Degli Abbati rent richting de bal. Degli Abbati met een sublieme pass. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:6

39e minuut.
Carraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Carraro geeft een lange en hoge pass. Irivarren kopt de bal weg. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:7

41e minuut.
Carotta speelt de bal door. Martinenghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Giordano onderschept slim de pass. Giordano geeft een hoge lob. Szalkowski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson schiet op doel. Bach probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:8

44e minuut.
Martinenghi is nu in balbezit. Paulson verovert de bal door een tackle van achteren. Paulson passt de bal met de wreef. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REX FC 80%, cani sciolti 20%.
REX FC - cani sciolti 0:9

46e minuut.
Na een snelle pass probeert Distinzieri de bal onder controle te krijgen. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson passt de bal met de wreef. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:10

48e minuut.
Degli Abbati onderschept slim de pass. Degli Abbati geeft een lange en hoge pass. Paulson is nu in balbezit. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:11

50e minuut.
Degli Abbati geeft een hoge lob. Giordano heeft problemen om de bal te vangen. Giordano met een sublieme pass. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:12

52e minuut.
Grisanti passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carraro de bal. Met opzet legt Szalkowski zijn tegenspeler op de grond. Szalkowski krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Carotta rent richting de bal. Degli Abbati verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Abbati speelt de bal door. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski schiet op doel. Bach bokst de bal weg.

58e minuut.
Grisanti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma onderschept slim de pass. Ledezma passt de bal zonder na te denken. Paulson rent richting de bal. Paulson draait met de bal, schiet en ... Bach bokst de bal weg. Szalkowski is nu in balbezit. Szalkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Szalkowski probeert naar een medespeler te passen. Røyset is nu in balbezit. Røyset geeft een hoge lob. Paulson is nu in balbezit. Paulson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:13

63e minuut.
Szalkowski geeft een lange en hoge pass. Giordano is nu in balbezit. Giordano passt de bal met de wreef. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:14

64e minuut.
Martinenghi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ledezma met een snelle inworp. Degli Abbati is nu in balbezit. Degli Abbati geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Bach trapt de bal weg van het doel. Havlák kopt de bal weg. Szalkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. Delfabbro probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:15

68e minuut.
Irivarren is nu in balbezit. Irivarren met een sublieme pass. Agostinacchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledezma verovert de bal door een tackle van achteren. Ledezma geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Carotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Degli Abbati verovert de bal door een tackle van achteren. Degli Abbati geeft een hoge lob. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Irivarren passt de bal met de wreef. Paulson bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulson probeert naar een medespeler te passen. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:16

77e minuut.
Ledezma geeft een lange en hoge pass. Distinzieri is nu in balbezit. Giordano verovert de bal door een tackle van achteren. Giordano geeft een lange en hoge pass. Paulson krijgt zijn hoofd ertegen. Bach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szalkowski rent richting de bal. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bach trapt de bal weg van het doel. Havlák probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szalkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szalkowski draait met de bal, schiet en ... Bach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:17

81e minuut.
Grisanti passt de bal in één keer door. Carraro bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalkowski onderschept slim de pass. Szalkowski schiet op doel. Bach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:18

84e minuut.
Degli Abbati rent richting de bal. Degli Abbati passt de bal met de wreef. Paulson probeert de bal met de borst te controleren. Paulson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:19

86e minuut.
Daar is Giordano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giordano speelt de bal door. Degli Abbati probeert naar een medespeler te passen. Szalkowski heeft problemen om de bal te vangen. Szalkowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paulson is nu in balbezit. Paulson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:20

88e minuut.
Paulson rent richting de bal. Paulson passt de bal met de wreef. Giordano rent richting de bal. Giordano geeft een hoge lob. Paulson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Havlák verovert de bal door een tackle van achteren. Havlák passt de bal in één keer door. Paulson is nu in balbezit. Paulson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
REX FC - cani sciolti 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REX FC 79%, cani sciolti 21%.
REX FC - cani sciolti 0:21