Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cosacchia AS Cajeta
442 mio Tactiek 4V3|L
49% Balbezit 51%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
31.7 gemiddelde waardering 57.4
matig Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Pedò verovert de bal door een tackle van achteren. Pedò geeft een hoge lob. Karácsony kopt de bal weg. Karácsony bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsony draait met de bal, schiet en ... Gallazzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Borlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Toja zal de hoekschop nemen. Andrzejewicz rent richting de bal. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Gallazzo trapt de bal weg van het doel. Daar is Râlea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Râlea met een sublieme pass. Andrzejewicz rent richting de bal. Andrzejewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:1

7e minuut.
Toja verovert de bal door een tackle van achteren. Toja geeft een lange en hoge pass. Andrzejewicz controleert de bal met de borst. Andrzejewicz draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Salpietra passt de bal in één keer door. Toja rent richting de bal. Toja passt de bal zonder na te denken. Andrzejewicz rent richting de bal. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Anastasiadis is nu in balbezit. Anastasiadis geeft een hoge lob. Andrzejewicz kopt de bal weg. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:2

21e minuut.
Andrzejewicz rent richting de bal. Carmellini rent richting de bal. Andrzejewicz onderschept slim de pass. Andrzejewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:3

22e minuut.
Gastaldelli is nu in balbezit. Gastaldelli geeft een hoge lob. Ciampi probeert naar een medespeler te passen. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:4

28e minuut.
Râlea geeft een lange en hoge pass. Bištek kopt de bal weg. Toja geeft een hoge lob. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Râlea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciampi is nu in balbezit. Râlea schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Râlea krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Toja onderschept slim de pass. Toja probeert naar een medespeler te passen. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... Gallazzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:5

39e minuut.
Pedò passt de bal zonder na te denken. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk passt de bal zonder na te denken. Daar is Andrzejewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Toja geeft de bal voor. Filipczuk kopt de bal weg. Klungelig pakt Andrzejewicz de bal. Andrzejewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 68%, AS Cajeta 32%.
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:6

46e minuut.
Anastasiadis passt de bal zonder na te denken. Daar is Borlini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gastaldelli met een sublieme pass. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Doeltrap. Gallazzo trapt de bal weg van het doel. Ciampi kopt de bal weg. Filipczuk heeft problemen om de bal te vangen. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:7

48e minuut.
Gastaldelli met een sublieme pass. Filipczuk rent richting de bal. Borlini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Filipczuk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Toja komt bij de bal en schiet. Gallazzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Caiffa is nu in balbezit. Toja onderschept slim de pass. Toja probeert naar een medespeler te passen. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Râlea met een sublieme pass. Pedò geeft een lange en hoge pass. Carmellini probeert de bal met de borst te controleren. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap. Gallazzo bokst de bal weg.

53e minuut.
Remelexo geeft de bal voor. Andrzejewicz kopt de bal weg. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:8

55e minuut.
Carmellini bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmellini geeft een hoge lob. Daar is Andrzejewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:9

56e minuut.
Seyirten passt de bal zonder na te denken. Ciampi is nu in balbezit. Ciampi geeft een hoge lob. Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:10

57e minuut.
Devoyan rent richting de bal. Toja geeft een hoge lob. Filipczuk is nu in balbezit. Filipczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:11

61e minuut.
Remelexo passt de bal zonder na te denken. Karácsony is nu in balbezit. Karácsony passt de bal in één keer door. Andrzejewicz is nu in balbezit. Andrzejewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Ciampi kopt de bal weg. Pedò probeert de bal met de borst te controleren. Pedò geeft een hoge lob. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:12

68e minuut.
Caiffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Toja verovert de bal door een tackle van achteren. Toja geeft de bal voor. Filipczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipczuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Caiffa kopt de bal weg. Daar is Andrzejewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrzejewicz passt de bal met de wreef. Karácsony bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bištek onderschept slim de pass. Bištek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Remelexo de bal. Karácsony rent richting de bal. Karácsony geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gallazzo trapt de bal weg. Râlea kopt de bal weg. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Râlea geeft de bal voor. Carmellini heeft problemen om de bal te vangen. Andrzejewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrzejewicz schiet op doel. Gallazzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:13

85e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caiffa met een snelle inworp. Salpietra met een sublieme pass. Filipczuk rent richting de bal. Filipczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 78%, AS Cajeta 22%.
FC Cosacchia - AS Cajeta 0:13