Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DRAGONI PISA Falla FC
352 Tactiek ISI
49% Balbezit 51%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 29
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 59.4
solide Schieten formidabel
matig Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Calderón probeert naar een medespeler te passen. Voglis probeert de bal aan de voet te houden. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:1

11e minuut.
Rafiński verovert de bal door een tackle van achteren. Abd El-Latef begaat een overtreding. Rafiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Calderón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rafiński kopt de bal weg. Voglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voglis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ferracuti kopt de bal weg. Gümüşgöz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rafiński de bal. Rafiński haalt uit met een fantastische trap. Meľo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:2

19e minuut.
Gümüşgöz passt de bal zonder na te denken. Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Rafiński rent richting de bal. Rafiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Ojaste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Correale is nu in balbezit. Correale geeft een hoge lob. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński schiet op doel. Meľo bokst de bal weg.

22e minuut.
Rafiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gümüşgöz heeft problemen om de bal te vangen. Gümüşgöz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rafiński de bal. Rafiński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Voglis bereikt de bal nog maar net als eerste. Voglis passt de bal met de wreef. Lindkvist bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński onderschept slim de pass. Rafiński draait met de bal, schiet en ... Meľo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:3

31e minuut.
Lindkvist kopt de bal weg. Calderón is nu in balbezit. Calderón geeft een lange en hoge pass. Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Rafiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:4

41e minuut.
Rafiński met een sublieme pass. Gümüşgöz rent richting de bal. Rusinek met een sublieme pass. Rafiński heeft problemen om de bal te vangen. Rafiński haalt uit met een fantastische trap. Meľo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGONI PISA 67%, Falla FC 33%.
DRAGONI PISA - Falla FC 0:4

48e minuut.
Rafiński onderschept slim de pass. Voglis is nu in balbezit. Voglis geeft de bal voor. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Voglis met een sublieme pass. Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşgöz passt de bal in één keer door. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński haalt uit met een fantastische trap. Meľo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Ferracuti speelt de bal door. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz probeert naar een medespeler te passen. Rafiński rent richting de bal. Rafiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Rafiński passt de bal met de wreef. Voglis is nu in balbezit. Voglis speelt de bal door. Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşgöz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ferracuti geeft de bal voor. Voglis kopt de bal weg. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński draait met de bal, schiet en ... Meľo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:5

59e minuut.
Warczachowski speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Voglis met een snelle inworp. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Gümüşgöz met een sublieme pass. Lindkvist is nu in balbezit. Rafiński onderschept slim de pass. Rafiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:6

65e minuut.
Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Voglis rent richting de bal. Rusinek maakt een afschuwelijke overtreding. Rusinek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Calderón rent richting de bal. Calderón probeert naar een medespeler te passen. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński draait met de bal, schiet en ... Meľo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:7

69e minuut.
Rioli rent richting de bal. Rioli geeft de bal voor. Gümüşgöz is nu in balbezit. Rafiński rent richting de bal. Rafiński schiet op doel. Meľo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Calderón is nu in balbezit. Warczachowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Calderón is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rafiński met een snel genomen vrije trap. Rafiński springt en kopt de bal. Meľo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:8

75e minuut.
Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşgöz passt de bal met de wreef. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Rafiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calderón met een sublieme pass. Rafiński is nu in balbezit. Rafiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:9

82e minuut.
Rafiński rent richting de bal. Gümüşgöz rent richting de bal. Rafiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafiński draait met de bal, schiet en ... Meľo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DRAGONI PISA - Falla FC 0:10

85e minuut.
Rafiński passt de bal zonder na te denken. Gümüşgöz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gümüşgöz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rafiński de bal. Rafiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rusinek heeft problemen om de bal te vangen. Calderón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Warczachowski. Warczachowski krijgt een gele kaart.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Calderón neemt de hoekschop. Rafiński kopt de bal weg. Gümüşgöz rent richting de bal. Gümüşgöz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DRAGONI PISA 70%, Falla FC 30%.
DRAGONI PISA - Falla FC 0:10