Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:56
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Lodi Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Lodi valsesia
Normal Tactiek avantitutta2
39% Balbezit 61%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 51.1
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Vesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis verovert de bal door een tackle van achteren. Vincis probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Simina de bal. Simina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Vesco rent richting de bal. Vincis onderschept slim de pass. Vincis met een sublieme pass. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina schiet op doel. Francavilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:1

6e minuut.
Marastoni geeft een lange en hoge pass. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis rent richting de bal. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:2

9e minuut.
Tavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavelli geeft een hoge lob. Vincis kopt de bal weg. Daar is Simina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Simina probeert naar een medespeler te passen. Vincis is nu in balbezit. Vincis heeft problemen om de bal te vangen. Vincis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:3

12e minuut.
Tavelli verovert de bal door een tackle van achteren. Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Vincis rent richting de bal. Vincis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:4

15e minuut.
Petralia is nu in balbezit. Tavelli onderschept slim de pass. Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:5

16e minuut.
Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Petralia de bal. Vincis is nu in balbezit. Vincis haalt uit met een fantastische trap. Francavilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Vesco rent richting de bal. Vincis verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Vincis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Biancofiore de bal onder controle te krijgen. Francavilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Pelach probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cotronei de bal. Cotronei met een sublieme pass. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:6

23e minuut.
Simina passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fiorenzano de bal. Fiorenzano speelt de bal door. Simina is nu in balbezit. Simina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:7

26e minuut.
Morellato met een sublieme pass. Klungelig pakt Marastoni de bal. Marastoni passt de bal met de wreef. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:8

27e minuut.
Morellato passt de bal met de wreef. Vincis is nu in balbezit. Vincis passt de bal met de wreef. Simina rent richting de bal. Simina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:9

31e minuut.
Marastoni onderschept slim de pass. Simina heeft problemen om de bal te vangen. Simina passt de bal met de wreef. Vincis rent richting de bal. Vincis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:10

37e minuut.
Vincis heeft problemen om de bal te vangen. Vincis passt de bal in één keer door. Morellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato geeft de bal voor. Vincis springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:11

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liotto met een snelle inworp. Fiorenzano geeft een lange en hoge pass. Vincis rent richting de bal. Vincis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Morellato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vincis de bal. Vincis passt de bal in één keer door. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Marastoni met een snelle inworp. Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis rent richting de bal. Vincis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lodi 81%, valsesia 19%.
Lodi - valsesia 0:12

46e minuut.
Torelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Morellato onderschept slim de pass. Morellato speelt de bal door. Klungelig pakt Simina de bal. Simina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:13

48e minuut.
Fiorenzano speelt de bal door. Marastoni met een sublieme pass. Draghi rent richting de bal. Marastoni is nu in balbezit. Marastoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis passt de bal met de wreef. Daar is Simina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis passt de bal in één keer door. Daar is Simina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:14

52e minuut.
Marastoni probeert naar een medespeler te passen. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Simina de bal. Simina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Petralia kopt de bal weg. Daar is Vincis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina is nu in balbezit. Simina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:15

55e minuut.
Simina onderschept slim de pass. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina is nu in balbezit. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:16

58e minuut.
Draghi speelt de bal door. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Biancofiore bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis onderschept slim de pass. Vincis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:17

59e minuut.
Rihui geeft een lange en hoge pass. Daar is Vincis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Simina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:18

63e minuut.
Tavelli onderschept slim de pass. Tavelli speelt de bal door. Vincis is nu in balbezit. Vincis draait met de bal, schiet en ... Francavilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:19

68e minuut.
Simina bereikt de bal nog maar net als eerste. Vesco bereikt de bal nog maar net als eerste. Simina onderschept slim de pass. Daar is Vincis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vincis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Fiorenzano is nu in balbezit. Fiorenzano passt de bal met de wreef. Simina is nu in balbezit. Simina draait met de bal, schiet en ... Culvan probeert de bal aan de voet te houden. Francavilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Draghi heeft problemen om de bal te vangen. Simina is nu in balbezit. Simina passt de bal in één keer door. Vincis rent richting de bal. Vincis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:20

71e minuut.
Ferraro probeert naar een medespeler te passen. Petralia heeft problemen om de bal te vangen. Vincis verovert de bal door een tackle van achteren. Vincis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Klungelig pakt Fiorenzano de bal. Fiorenzano passt de bal zonder na te denken. Morellato geeft een hoge lob. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fiorenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorenzano passt de bal in één keer door. Vincis is nu in balbezit. Vincis draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Culvan de bal onder controle te krijgen. Francavilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:21

76e minuut.
Torelli rent richting de bal. Morellato verovert de bal door een tackle van achteren. Morellato geeft een hoge lob. Vincis rent richting de bal. Vincis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Tavelli passt de bal zonder na te denken. Fiorenzano met een sublieme pass. Vincis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincis haalt uit met een fantastische trap. Francavilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lodi - valsesia 0:22

84e minuut.
Marastoni is nu in balbezit. Marastoni passt de bal in één keer door. Biancofiore rent richting de bal. Vincis onderschept slim de pass. Vincis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Simina maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Fiorenzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiorenzano passt de bal zonder na te denken. Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Vincis is nu in balbezit. Vincis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Morellato passt de bal in één keer door. Simina rent richting de bal. Vincis is nu in balbezit. Simina rent richting de bal. Simina haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Altoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simina is nu in balbezit. Simina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lodi 91%, valsesia 9%.
Lodi - valsesia 0:22