Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sambuca Juniors Tendenze
Normal Tactiek vittori 5.3.2
37% Balbezit 63%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 60
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.4 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen solide


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eromoigbe met een snelle inworp. Weylin geeft een hoge lob. Soza is nu in balbezit. Soza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bonavera trapt de bal weg. Loyola kopt de bal weg. Weylin probeert naar een medespeler te passen. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Weylin met een sublieme pass. Loyola rent richting de bal. Loyola passt de bal met de wreef. Klungelig pakt van den Velde de bal. van den Velde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Weylin passt de bal zonder na te denken. Eromoigbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe passt de bal zonder na te denken. Soza rent richting de bal. Soza schiet op doel. Bonavera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:1

7e minuut.
Bracalari rent richting de bal. van den Velde verovert de bal door een tackle van achteren. Biscardi bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde verovert de bal door een tackle van achteren. van den Velde haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Daar is Marasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loyola onderschept slim de pass. Loyola met een sublieme pass. van den Velde rent richting de bal. van den Velde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:2

10e minuut.
van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde passt de bal met de wreef. Soza is nu in balbezit. Soza schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lomastro de bal onder controle te krijgen. Bonavera bokst de bal weg. van den Velde springt en kopt de bal. Bonavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Calledda bereikt de bal nog maar net als eerste. Eromoigbe probeert naar een medespeler te passen. van den Velde heeft problemen om de bal te vangen. van den Velde draait met de bal, schiet en ... Bonavera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:3

13e minuut.
Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe met een sublieme pass. Soza rent richting de bal. Soza draait met de bal, schiet en ... Bonavera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:4

15e minuut.
Eromoigbe kopt de bal weg. Biscardi heeft problemen om de bal te vangen. Weylin met een sublieme pass. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Daar is Marasco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biscardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola onderschept slim de pass. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde schiet op doel. Bonavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Soza rent richting de bal. Soza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:5

25e minuut.
Soza passt de bal zonder na te denken. van den Velde is nu in balbezit. Marasco legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Marasco krijgt een gele kaart. van den Velde is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Soza zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bonavera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
van den Velde passt de bal met de wreef. Lomastro heeft problemen om de bal te vangen. Soza verovert de bal door een tackle van achteren. Soza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:6

28e minuut.
Eromoigbe probeert naar een medespeler te passen. Loyola is nu in balbezit. Loyola passt de bal in één keer door. Soza is nu in balbezit. Soza draait met de bal, schiet en ... Bonavera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Centeno passt de bal met de wreef. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Marasco rent richting de bal. van den Velde onderschept slim de pass. van den Velde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loyola met de inworp. Weylin probeert naar een medespeler te passen. Daar is van den Velde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van den Velde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:7

34e minuut.
Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde rent richting de bal. Soza rent richting de bal. Soza schiet op doel. Bonavera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:8

35e minuut.
Weylin passt de bal met de wreef. Loyola rent richting de bal. Loyola passt de bal zonder na te denken. van den Velde rent richting de bal. van den Velde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Di Benedetto speelt de bal door. Soza rent richting de bal. Soza passt de bal met de wreef. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde schiet op doel. Bonavera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza geeft de bal voor. van den Velde geeft een lange en hoge pass. Soza rent richting de bal. Soza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:9

39e minuut.
Soza geeft een hoge lob. Biscardi heeft problemen om de bal te vangen. Marasco bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde onderschept slim de pass. van den Velde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:10

40e minuut.
Bonavera trapt de bal weg. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola met een sublieme pass. van den Velde is nu in balbezit. van den Velde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bonavera trapt de bal weg van het doel. Brčić met een sublieme pass. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:11

45e minuut.
Loyola onderschept slim de pass. Loyola passt de bal zonder na te denken. Soza rent richting de bal. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde haalt uit met een fantastische trap. Bonavera bokst de bal weg.

45e minuut.
Soza springt en kopt de bal. Di Benedetto controleert de bal met de borst. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde draait met de bal, schiet en ... Bonavera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambuca Juniors 93%, Tendenze 7%.
Sambuca Juniors - Tendenze 0:12

48e minuut.
Eromoigbe probeert naar een medespeler te passen. Soza speelt de bal door. van den Velde is nu in balbezit. van den Velde haalt uit met een fantastische trap. Balladori probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Loyola neemt de hoekschop. Soza springt en kopt de bal. Bonavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:13

50e minuut.
Klungelig pakt van den Velde de bal. van den Velde passt de bal met de wreef. Soza rent richting de bal. Soza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:14

53e minuut.
Biscardi rent richting de bal. Weylin onderschept slim de pass. Weylin geeft een hoge lob. van den Velde heeft problemen om de bal te vangen. van den Velde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:15

57e minuut.
Weylin onderschept slim de pass. Weylin passt de bal in één keer door. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde schiet op doel. Bonavera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:16

59e minuut.
Lomastro geeft een lange en hoge pass. Daar is Tomasig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marasco rent richting de bal. van den Velde rent richting de bal. van den Velde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Eromoigbe is nu in balbezit. Eromoigbe passt de bal met de wreef. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza draait met de bal, schiet en ... Bonavera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:17

62e minuut.
Weylin probeert naar een medespeler te passen. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Biscardi rent richting de bal. van den Velde verovert de bal door een tackle van achteren. van den Velde haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eromoigbe met een snelle inworp. Weylin speelt de bal door. Soza is nu in balbezit. Soza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Bonavera neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Loyola de bal. Marasco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Loyola is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Loyola met een snel genomen vrije trap. Bonavera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Loyola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin geeft de bal voor. Soza maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Lomastro trapt de bal weg van het doel. Inworp. Eromoigbe zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weylin geeft een lange en hoge pass. van den Velde krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Daar is Eromoigbe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Eromoigbe passt de bal zonder na te denken. van den Velde is nu in balbezit. van den Velde schiet op doel. Bonavera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:18

84e minuut.
Klungelig pakt Loyola de bal. Loyola passt de bal in één keer door. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Soza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Weylin rent richting de bal. Weylin geeft de bal voor. Klungelig pakt Calledda de bal. Soza bereikt de bal nog maar net als eerste. Soza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Loyola rent richting de bal. Marasco is nu in balbezit. Loyola verovert de bal door een tackle van achteren. Loyola geeft een hoge lob. Soza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sambuca Juniors - Tendenze 0:19

90e minuut.
Doeltrap. Bonavera trapt de bal weg. Eromoigbe kopt de bal weg. van den Velde bereikt de bal nog maar net als eerste. van den Velde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sambuca Juniors 93%, Tendenze 7%.
Sambuca Juniors - Tendenze 0:19