Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
durres fc SCSA Juventude F.C.
Normal Tactiek 532Classic
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 50.2
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Zizi passt de bal zonder na te denken. Domenis heeft problemen om de bal te vangen. Storri rent richting de bal. Storri haalt uit met een fantastische trap. Sconfietti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:1

2e minuut.
Arioldo is nu in balbezit. Arioldo passt de bal in één keer door. Zamparini rent richting de bal. Zizi is nu in balbezit. Zizi draait met de bal, schiet en ... Sconfietti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:2

3e minuut.
Schiaffino is nu in balbezit. Granzotto onderschept slim de pass. Granzotto speelt de bal door. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Duse rent richting de bal. Duse passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Facchetti de bal. Zizi is nu in balbezit. Zizi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri is nu in balbezit. Storri schiet op doel. Sconfietti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:3

8e minuut.
Storri verovert de bal door een tackle van achteren. Zizi rent richting de bal. Klungelig pakt Storri de bal. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Bressanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Granzotto onderschept slim de pass. Granzotto geeft een hoge lob. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri schiet op doel. Sconfietti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:4

14e minuut.
Tagli speelt de bal door. Duse probeert naar een medespeler te passen. Zizi is nu in balbezit. Zizi draait met de bal, schiet en ... Domenis probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Duse speelt de bal door. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi passt de bal in één keer door. Storri rent richting de bal. Storri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:5

19e minuut.
Arioldo speelt de bal door. Storri heeft problemen om de bal te vangen. Storri probeert naar een medespeler te passen. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Facchetti de bal. Zizi rent richting de bal. Zizi draait met de bal, schiet en ... Sconfietti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:6

22e minuut.
Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi geeft een lange en hoge pass. Daar is Beretta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storri rent richting de bal. Storri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tagli met de inworp. Duse heeft problemen om de bal te vangen. Duse geeft een hoge lob. Storri is nu in balbezit. Storri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:7

30e minuut.
Granzotto passt de bal in één keer door. Tagli is nu in balbezit. Tagli probeert naar een medespeler te passen. Zizi is nu in balbezit. Zizi geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tagli verovert de bal door een tackle van achteren. Tagli geeft een hoge lob. Storri rent richting de bal. Zizi is nu in balbezit. Zizi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Bressanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bressanelli passt de bal met de wreef. Storri is nu in balbezit. Storri draait met de bal, schiet en ... Sconfietti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:8

44e minuut.
Tagli rent richting de bal. Tagli speelt de bal door. Facchetti heeft problemen om de bal te vangen. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres fc 76%, SCSA Juventude F.C. 24%.
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:8

47e minuut.
Sconfietti trapt de bal weg. Granzotto kopt de bal weg. Zizi is nu in balbezit. Storri is nu in balbezit. Storri draait met de bal, schiet en ... Sconfietti bokst de bal weg.

49e minuut.
Daar is Facchetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storri is nu in balbezit. Facchetti begaat een overtreding. Storri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Storri komt bij de bal en schiet. Sconfietti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Granzotto neemt de hoekschop. Zizi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Storri passt de bal met de wreef. Zizi heeft problemen om de bal te vangen. Domenis rent richting de bal. Storri onderschept slim de pass. Storri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Giurato passt de bal met de wreef. Zizi rent richting de bal. Facchetti is nu in balbezit. Zizi onderschept slim de pass. Zizi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sconfietti met een harde bal richting middenveld. Granzotto kopt de bal weg. Storri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Storri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:9

59e minuut.
Granzotto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duse probeert naar een medespeler te passen. Storri is nu in balbezit. Daar is Zizi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zizi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:10

65e minuut.
Beretta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tagli met een snelle inworp. Zizi is nu in balbezit. Zizi geeft een hoge lob. Sconfietti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Tagli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bressanelli heeft problemen om de bal te vangen. Storri is nu in balbezit. Storri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:11

69e minuut.
Beretta rent richting de bal. Beretta passt de bal zonder na te denken. Domenis heeft problemen om de bal te vangen. Storri bereikt de bal nog maar net als eerste. Storri haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Tagli speelt de bal door. Storri met een sublieme pass. Zizi rent richting de bal. Zizi draait met de bal, schiet en ... Sconfietti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:12

74e minuut.
Schiaffino speelt de bal door. Zamparini is nu in balbezit. Zamparini speelt de bal door. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:13

77e minuut.
Granzotto geeft de bal voor. Facchetti heeft problemen om de bal te vangen. Zizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi schiet op doel. Sconfietti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:14

82e minuut.
Tagli rent richting de bal. Tagli geeft een lange en hoge pass. Zizi controleert de bal met de borst. Zizi haalt uit met een fantastische trap. Sconfietti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:15

85e minuut.
Giurato geeft een hoge lob. Beretta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zizi verovert de bal door een tackle van achteren. Storri rent richting de bal. Storri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Sconfietti trapt de bal weg van het doel. Granzotto kopt de bal weg. Daar is Storri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Duse rent richting de bal. Duse geeft de bal voor. Klungelig pakt Zizi de bal. Zizi draait met de bal, schiet en ... Sconfietti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: durres fc 79%, SCSA Juventude F.C. 21%.
durres fc - SCSA Juventude F.C. 0:15