Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhegion 730 FC F.C. Capsano
Normal Tactiek 4-4-2 b
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 40.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen solide


6e minuut.
Passera geeft een lange en hoge pass. Ardelean rent richting de bal. La Marca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ardelean raakt geblesseerd tijdens het duel. Ardelean neemt de penalty, wat een uithaal! Petruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:1

9e minuut.
Pezzera rent richting de bal. Cardinale onderschept slim de pass. Cardinale geeft een lange en hoge pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:2

10e minuut.
Altamura probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tacchino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... La Marca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Battino zal de hoekschop nemen. Masselli springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Passera onderschept slim de pass. Passera met een sublieme pass. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Petruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:3

14e minuut.
Battino speelt de bal door. Ardelean rent richting de bal. Ardelean passt de bal met de wreef. Masselli is nu in balbezit. Masselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:4

14e minuut.
Tacchino speelt de bal door. Altamura speelt de bal door. Klungelig pakt La Marca de bal. Masselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masselli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:5

16e minuut.
Petrocco rent richting de bal. Masselli onderschept slim de pass. Masselli passt de bal zonder na te denken. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Petruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Ardelean rent richting de bal. Ardelean passt de bal met de wreef. Masselli is nu in balbezit. Masselli schiet op doel. Petruzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:6

23e minuut.
Pezzera met een sublieme pass. Altamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamura probeert naar een medespeler te passen. Brandelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
La Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Masselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masselli passt de bal met de wreef. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Petruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

26e minuut.
Pezzera is nu in balbezit. Battino verovert de bal door een tackle van achteren. Battino passt de bal in één keer door. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Petrina geeft een hoge lob. Ardelean rent richting de bal. Ardelean passt de bal in één keer door. Masselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masselli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:7

28e minuut.
Altamura passt de bal in één keer door. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pezzera zijn tegenspeler op de grond. Pezzera is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Battino probeert de bal met de borst te controleren. Battino passt de bal zonder na te denken. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. La Marca probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hoàng Việt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Petrina probeert naar een medespeler te passen. Battino met een sublieme pass. La Marca rent richting de bal. Masselli onderschept slim de pass. Masselli haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Masselli controleert de bal met de borst. Masselli met een sublieme pass. Ardelean rent richting de bal. Ardelean schiet op doel. Petruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 78%, F.C. Capsano 22%.
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:8

51e minuut.
La Marca neemt vlug de vrije trap. Cardinale kopt de bal weg. Battino speelt de bal door. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:9

61e minuut.
Masselli verovert de bal door een tackle van achteren. Masselli met een sublieme pass. Battino probeert naar een medespeler te passen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrocco heeft problemen om de bal te vangen. Petruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
La Marca is nu in balbezit. La Marca geeft een hoge lob. Battino met een sublieme pass. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:10

66e minuut.
Battino met een snelle inworp. Janketić bereikt de bal nog maar net als eerste. Janketić passt de bal in één keer door. Masselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masselli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrocco is nu in balbezit. Masselli verovert de bal door een tackle van achteren. Masselli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:11

67e minuut.
Masselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Ardelean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masselli rent richting de bal. Ardelean rent richting de bal. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Cardinale zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Battino de bal. Battino geeft de bal voor. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Petruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Battino geeft een lange en hoge pass. Petrocco kopt de bal weg. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:12

87e minuut.
Masselli met een sublieme pass. Battino bereikt de bal nog maar net als eerste. Battino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ardelean de bal. Ardelean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Battino met een snelle inworp. Janketić heeft problemen om de bal te vangen. Janketić probeert naar een medespeler te passen. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Petruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Ardelean met een sublieme pass. Daar is Petrocco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brutto is nu in balbezit. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 82%, F.C. Capsano 18%.
Rhegion 730 FC - F.C. Capsano 0:12