Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tempodan Galletto
Normal Tactiek Risco2MIDCENT
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
16.5 gemiddelde waardering 50
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Żuchowski rent richting de bal. Scremato tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żuchowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żuchowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Nordanger is nu in balbezit. Nordanger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:1

4e minuut.
Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Daar is Pietras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ingiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras onderschept slim de pass. Pietras draait met de bal, schiet en ... Barbarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:2

6e minuut.
Sighieri is nu in balbezit. Sighieri speelt de bal door. Beletti geeft de bal voor. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbarini met een harde bal richting middenveld. Iličević bereikt de bal nog maar net als eerste. Iličević geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:3

8e minuut.
Beletti is nu in balbezit. Beletti geeft de bal voor. Nordanger kopt de bal weg. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Melenas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Iličević geeft een hoge lob. Pietras kan de bal niet met de borst controleren. Gualdi rent richting de bal. Pietras verovert de bal door een tackle van achteren. Pietras haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Melenas met een sublieme pass. Nordanger rent richting de bal. Nordanger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:4

15e minuut.
Iličević geeft de bal voor. Gualdi heeft problemen om de bal te vangen. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cassarotto heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Melenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Melenas passt de bal met de wreef. Nordanger rent richting de bal. Nordanger haalt uit met een fantastische trap. Barbarini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:5

22e minuut.
Bani trapt de bal weg van het doel. Borraccio kopt de bal weg. Macasero geeft een hoge lob. Nordanger is nu in balbezit. Nordanger schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:6

24e minuut.
Pietras passt de bal in één keer door. Rodríguez Melenas rent richting de bal. Rodríguez Melenas passt de bal zonder na te denken. Nordanger is nu in balbezit. Nordanger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:7

27e minuut.
Nordanger verovert de bal door een tackle van achteren. Nordanger geeft een hoge lob. Rodríguez Melenas kopt de bal weg. Pietras is nu in balbezit. Pietras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Żuchowski is nu in balbezit. Żuchowski geeft de bal voor. Pietras rent richting de bal. Pietras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:8

35e minuut.
Inworp. Rodríguez Melenas met de inworp. Żuchowski rent richting de bal. Żuchowski geeft de bal voor. Pietras krijgt zijn hoofd ertegen. Barbarini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nordanger is nu in balbezit. Nordanger haalt uit met een fantastische trap. Barbarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pietras is nu in balbezit. Pietras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:9

36e minuut.
Barbarini met een harde bal richting middenveld. Daar is Cassarotto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchowski is nu in balbezit. Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Pietras springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Borraccio speelt de bal door. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski speelt de bal door. Rodríguez Melenas rent richting de bal. Rodríguez Melenas geeft een hoge lob. Barbarini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Iličević speelt de bal door. Bickford-Smith bereikt de bal nog maar net als eerste. Bickford-Smith geeft de bal voor. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:10

42e minuut.
Pietras is nu in balbezit. Rodríguez Melenas probeert naar een medespeler te passen. Nordanger is nu in balbezit. Nordanger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:11

43e minuut.
Iličević rent richting de bal. Iličević probeert naar een medespeler te passen. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:12

45e minuut.
Bickford-Smith rent richting de bal. Bickford-Smith geeft de bal voor. Klungelig pakt Gualdi de bal. Pietras rent richting de bal. Pietras schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempodan 87%, Galletto 13%.
Tempodan - Galletto 0:12

49e minuut.
Rodríguez Melenas met een sublieme pass. Pietras is nu in balbezit. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:13

50e minuut.
Borraccio is nu in balbezit. Pietras is nu in balbezit. Pietras met een sublieme pass. Nordanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordanger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iličević zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nordanger is nu in balbezit. Nordanger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:14

59e minuut.
Rodríguez Melenas is nu in balbezit. Rodríguez Melenas passt de bal met de wreef. Pietras rent richting de bal. Pietras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:15

60e minuut.
Nordanger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Humala komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Macasero is nu in balbezit. Macasero passt de bal zonder na te denken. Pietras rent richting de bal. Pietras geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cassarotto rent richting de bal. Humala verovert de bal door een tackle van achteren. Humala passt de bal in één keer door. Pietras is nu in balbezit. Pietras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:16

64e minuut.
Rodríguez Melenas is nu in balbezit. Rodríguez Melenas haalt uit met een fantastische trap. Daar is Sighieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pietras rent richting de bal. Pietras haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Humala is nu in balbezit. Humala passt de bal in één keer door. Pietras rent richting de bal. Pietras haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:17

71e minuut.
Borraccio probeert naar een medespeler te passen. Macasero rent richting de bal. Macasero geeft een hoge lob. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:18

73e minuut.
Dicandia is nu in balbezit. Beletti onderschept slim de pass. Beletti geeft een hoge lob. Pietras is nu in balbezit. Pietras schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:19

78e minuut.
Borraccio rent richting de bal. Żuchowski geeft een hoge lob. Humala bereikt de bal nog maar net als eerste. Humala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tempodan - Galletto 0:20

80e minuut.
Iličević met de inworp. Rodríguez Melenas geeft een lange en hoge pass. Pietras rent richting de bal. Pietras draait met de bal, schiet en ... Humala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Papagnone is nu in balbezit. Papagnone speelt de bal door. Rodríguez Melenas met een sublieme pass. Pietras bereikt de bal nog maar net als eerste. Pietras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tempodan 79%, Galletto 21%.
Tempodan - Galletto 0:20