Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:56
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: buti23 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2963
buti23 Hellas Madonna
Normal Tactiek Vittoria 2023
40% Balbezit 60%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 53.2
zwak Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Ielli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubinos is nu in balbezit. Rubinos passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Brambilla Colnago is nu in balbezit. Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama probeert naar een medespeler te passen. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Beozzo is nu in balbezit. Beozzo geeft een lange en hoge pass. Rubinos geeft de bal voor. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Olivera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:1

6e minuut.
Lundgren speelt de bal door. Valderrama rent richting de bal. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Olivera springt en kopt de bal. Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:2

7e minuut.
Perego probeert naar een medespeler te passen. Peric heeft problemen om de bal te vangen. Beozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:3

13e minuut.
Lundgren rent richting de bal. Lundgren geeft een lange en hoge pass. Valderrama is nu in balbezit. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Vilgats verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:4

16e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Rubinos met een sublieme pass. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Rubinos probeert naar een medespeler te passen. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Punzio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valderrama zal de hoekschop nemen. Lundgren maakt een snoekduik en kopt de bal. Balsamello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Punzio rent richting de bal. Olivera onderschept slim de pass. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:5

20e minuut.
Lundgren rent richting de bal. Lundgren speelt de bal door. Mastronzo heeft problemen om de bal te vangen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Valderrama kopt de bal weg. Zapata rent richting de bal. Zapata passt de bal in één keer door. Valderrama geeft een hoge lob. Olivera springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:6

23e minuut.
Lundgren met een sublieme pass. Vilgats probeert naar een medespeler te passen. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:7

25e minuut.
Valderrama passt de bal met de wreef. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Balsamello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Valderrama met een snelle inworp. Rubinos rent richting de bal. Rubinos geeft een hoge lob. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ... Balsamello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:8

28e minuut.
Punzio kopt de bal weg. Vilgats rent richting de bal. Vilgats passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Balsamello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Vilgats probeert de bal met de borst te controleren. Vilgats geeft een hoge lob. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Balsamello trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valderrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubinos geeft een lange en hoge pass. Olivera springt en kopt de bal. Balsamello bokst de bal weg. Daar is Lundgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Zapata maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Olivera kopt de bal weg. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:9

32e minuut.
Peric bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats geeft een hoge lob. Olivera springt en kopt de bal. Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:10

33e minuut.
Lundgren met een sublieme pass. Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft de bal voor. Olivera springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Peric bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev onderschept slim de pass. Chenev geeft een lange en hoge pass. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:11

37e minuut.
Rubinos probeert naar een medespeler te passen. Olivera heeft problemen om de bal te vangen. Olivera passt de bal in één keer door. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vilgats is nu in balbezit. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Daar is Lundgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Inworp. Valderrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Rubinos de bal. Rubinos geeft de bal voor. Olivera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:12

41e minuut.
Olivera is nu in balbezit. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren schiet op doel. Na een snelle pass probeert Olivera de bal onder controle te krijgen. Balsamello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Chenev bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenev geeft een hoge lob. Lundgren kopt de bal weg. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Campanile controleert de bal met de borst. Olivera is nu in balbezit. Olivera passt de bal in één keer door. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buti23 87%, Hellas Madonna 13%.
buti23 - Hellas Madonna 0:13

46e minuut.
Brambilla Colnago rent richting de bal. Valderrama onderschept slim de pass. Valderrama speelt de bal door. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Balsamello bokst de bal weg.

48e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft een lange en hoge pass. Olivera kopt de bal weg. Lundgren rent richting de bal. Lundgren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ielli probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Valderrama met de inworp. Rubinos is nu in balbezit. Rubinos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Lundgren de bal. Lundgren geeft een lange en hoge pass. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Chenev verovert de bal door een tackle van achteren. Vilgats rent richting de bal. Vilgats passt de bal in één keer door. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:14

56e minuut.
Rubinos geeft de bal voor. Punzio controleert de bal met de borst. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren schiet op doel. Balsamello werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

57e minuut.
Mastronzo is nu in balbezit. Mastronzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rubinos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vilgats geeft de bal voor. Balsamello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vilgats geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Olivera maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:15

59e minuut.
Lundgren is nu in balbezit. Lundgren passt de bal met de wreef. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:16

60e minuut.
Klungelig pakt Olivera de bal. Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren rent richting de bal. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Balsamello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olivera rent richting de bal. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:17

63e minuut.
Lundgren rent richting de bal. Lundgren met een sublieme pass. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel. Balsamello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:18

65e minuut.
Inworp. Brambilla Colnago met een snelle inworp. Rubinos probeert naar een medespeler te passen. Lundgren rent richting de bal. Lundgren draait met de bal, schiet en ... Balsamello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:19

67e minuut.
Mastronzo geeft de bal voor. Inworp. Chenev met een snelle inworp. Vilgats geeft een lange en hoge pass. Olivera krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Vilgats de bal. Vilgats geeft de bal voor. Punzio kopt de bal weg. Vilgats bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilgats geeft een hoge lob. Balsamello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:20

70e minuut.
Rubinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubinos geeft een hoge lob. Punzio is nu in balbezit. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:21

71e minuut.
Lundgren onderschept slim de pass. Lundgren passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Balsamello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:22

75e minuut.
Vilgats met een sublieme pass. Olivera rent richting de bal. Olivera passt de bal in één keer door. Daar is Lundgren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundgren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:23

77e minuut.
Smith geeft de bal voor. Vilgats rent richting de bal. Vilgats passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lundgren de bal. Lundgren schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Balsamello met een harde bal richting middenveld. Crăciun kopt de bal weg. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:24

82e minuut.
Vilgats met een snelle inworp. Rubinos rent richting de bal. Rubinos geeft de bal voor. Olivera krijgt zijn hoofd ertegen. Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:25

85e minuut.
Lundgren geeft een lange en hoge pass. Olivera geeft een lange en hoge pass. Daar is Campanile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundgren is nu in balbezit. Lundgren draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lundgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundgren passt de bal zonder na te denken. Olivera is nu in balbezit. Olivera draait met de bal, schiet en ... Balsamello probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
buti23 - Hellas Madonna 0:26

87e minuut.
Masetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Masetti met een sublieme pass. Brambilla Colnago is nu in balbezit. Olivera verovert de bal door een tackle van achteren. Olivera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Crăciun speelt de bal door. Lundgren probeert de bal aan de voet te houden. Rubinos is nu in balbezit. Rubinos geeft de bal voor. Olivera springt en kopt de bal. Balsamello bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: buti23 89%, Hellas Madonna 11%.
buti23 - Hellas Madonna 0:26