Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOMORRA Scarpones FC
Normal Tactiek rombo-
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 61
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.1 gemiddelde waardering 63.5
weak Schieten excellent
weak Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Prat geeft de bal voor. Oválný is nu in balbezit. Oválný passt de bal met de wreef. Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk schiet op doel. Zamproni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Monassi rent richting de bal. Monassi geeft een lange en hoge pass. Marte geeft een hoge lob. Prat springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Oválný is nu in balbezit. Oválný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:1

5e minuut.
Mingardo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Marte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marte geeft een hoge lob. Prat rent richting de bal. Prat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:2

7e minuut.
Gavin kopt de bal weg. Marte is nu in balbezit. Marte geeft de bal voor. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:3

8e minuut.
Prat rent richting de bal. Prat passt de bal in één keer door. Oválný met een sublieme pass. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ferronato passt de bal met de wreef. Prat bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat geeft de bal voor. Oválný krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Lenk geeft een lange en hoge pass. Oválný krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gavin geeft een lange en hoge pass. Mingardo probeert de bal met de borst te controleren. Mingardo geeft de bal voor. Oválný krijgt zijn hoofd ertegen. Zamproni bokst de bal weg. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ... Zamproni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:4

15e minuut.
Oválný passt de bal met de wreef. Prat is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ferronato neemt de hoekschop. Prat springt en kopt de bal. Zamproni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ferronato is nu in balbezit. Ferronato geeft de bal voor. Lenk geeft de bal voor. Klungelig pakt Oválný de bal. Oválný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lenk rent richting de bal. Lenk passt de bal in één keer door. Prat is nu in balbezit. Prat draait met de bal, schiet en ... Zamproni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:5

21e minuut.
Caffari met een sublieme pass. Galeni heeft problemen om de bal te vangen. Prat rent richting de bal. Prat geeft een hoge lob. Oválný maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Oválný rent richting de bal. Oválný met een sublieme pass. Lenk rent richting de bal. Lenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:6

25e minuut.
Prat rent richting de bal. Prat geeft een lange en hoge pass. Oválný heeft problemen om de bal te vangen. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Prat passt de bal met de wreef. Oválný rent richting de bal. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:7

28e minuut.
Lenk passt de bal zonder na te denken. Marte met een sublieme pass. Della Monica rent richting de bal. Lenk onderschept slim de pass. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Zamproni bokst de bal weg.

30e minuut.
Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel. Na een snelle pass probeert Della Monica de bal onder controle te krijgen. Marte geeft een lange en hoge pass. Oválný springt en kopt de bal. Zamproni bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:8

31e minuut.
Ferronato bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferronato geeft de bal voor. Oválný speelt de bal door. Prat is nu in balbezit. Prat haalt uit met een fantastische trap. Zamproni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lenk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:9

32e minuut.
Sideridis geeft een hoge lob. Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk passt de bal met de wreef. Oválný is nu in balbezit. Oválný speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zamproni trapt de bal weg van het doel. Oválný probeert de bal met de borst te controleren. Oválný passt de bal in één keer door. Lenk rent richting de bal. Lenk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Oválný probeert naar een medespeler te passen. Prat met een sublieme pass. Lenk rent richting de bal. Lenk schiet op doel. Zamproni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:10

36e minuut.
Prat geeft de bal voor. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Gavin ... Strafschop! Gavin krijgt een gele kaart. Lenk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenk legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Ferronato rent richting de bal. Ferronato geeft de bal voor. Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel. Paal!

40e minuut.
Ferronato is nu in balbezit. Ferronato geeft een hoge lob. Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel. Gavin probeert de bal aan de voet te houden. Zamproni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prat is nu in balbezit. Prat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:11

42e minuut.
Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat onderschept slim de pass. Prat geeft de bal voor. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:12

43e minuut.
Prat passt de bal in één keer door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk passt de bal zonder na te denken. Oválný is nu in balbezit. Oválný schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamproni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Oválný is nu in balbezit. Oválný schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:13

44e minuut.
Caffari met een sublieme pass. Daar is Galeni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prat is nu in balbezit. Prat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOMORRA 90%, Scarpones FC 10%.
GOMORRA - Scarpones FC 0:14

46e minuut.
Paraskevas komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Perrino is nu in balbezit. Oválný bereikt de bal nog maar net als eerste. Oválný speelt de bal door. Klungelig pakt Lenk de bal. Lenk draait met de bal, schiet en ... Zamproni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Caronte bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferronato onderschept slim de pass. Ferronato geeft een lange en hoge pass. Lenk rent richting de bal. Lenk geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Zamproni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Marte passt de bal in één keer door. Lenk rent richting de bal. Lenk passt de bal met de wreef. Oválný rent richting de bal. Oválný schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Paraskevas probeert naar een medespeler te passen. Oválný is nu in balbezit. Oválný passt de bal in één keer door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Zamproni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:15

53e minuut.
Marte met een sublieme pass. Ferronato speelt de bal door. Paraskevas rent richting de bal. Oválný bereikt de bal nog maar net als eerste. Oválný met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Della Monica is nu in balbezit. Oválný onderschept slim de pass. Monassi is nu in balbezit. Oválný onderschept slim de pass. Oválný geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mingardo met een sublieme pass. Oválný probeert naar een medespeler te passen. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk geeft een lange en hoge pass. Paraskevas springt en kopt de bal. Zamproni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oválný bereikt de bal nog maar net als eerste. Oválný haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:16

61e minuut.
Oválný met een sublieme pass. Lenk is nu in balbezit. Gavin rent richting de bal. Lenk onderschept slim de pass. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:17

63e minuut.
Zamproni speelt de bal door. Ferronato is nu in balbezit. Caronte tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ferronato moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ferronato kan niet meer verder spelen. Ocampo komt het veld opgelopen. Mingardo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Oválný speelt de bal door. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ... Zamproni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:18

65e minuut.
Doeltrap. Zamproni trapt de bal weg. Ocampo kopt de bal weg. Paraskevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Marte speelt de bal door. Lenk is nu in balbezit. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:19

68e minuut.
Mingardo onderschept slim de pass. Mingardo geeft een lange en hoge pass. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Zamproni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:20

72e minuut.
Oválný rent richting de bal. Oválný passt de bal met de wreef. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Zamproni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:21

74e minuut.
Ocampo kopt de bal weg. Klungelig pakt Oválný de bal. Oválný speelt de bal door. Paraskevas rent richting de bal. Paraskevas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Paraskevas heeft problemen om de bal te vangen. Paraskevas geeft de bal voor. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ... Zamproni maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Klungelig pakt Caffari de bal. Mingardo geeft een hoge lob. Paraskevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraskevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Mingardo kopt de bal weg. Daar is Monassi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marte verovert de bal door een tackle van achteren. Marte geeft een hoge lob. Lenk springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gavin trapt de bal weg van het doel. Oválný kopt de bal weg. Daar is Paraskevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraskevas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Ocampo kopt de bal weg. Klungelig pakt Oválný de bal. Oválný passt de bal met de wreef. Lenk is nu in balbezit. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mingardo heeft problemen om de bal te vangen. Mingardo passt de bal met de wreef. Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gavin de bal. Paal!

87e minuut.
Feula bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een hoge lob. Paraskevas kopt de bal weg. Zamproni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOMORRA - Scarpones FC 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOMORRA 89%, Scarpones FC 11%.
GOMORRA - Scarpones FC 0:22