Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bayer OC4200 Larve
Normal Tactiek ASB
36% Balbezit 64%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 54
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 62.2
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen formidable
poor Verdedigen very good


2e minuut.
Baso kopt de bal weg. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă geeft een lange en hoge pass. Tobras is nu in balbezit. Tobras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Colić is nu in balbezit. Colić geeft een hoge lob. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă geeft een hoge lob. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:1

7e minuut.
Inworp. Colić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Tobras heeft problemen om de bal te vangen. Tobras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:2

8e minuut.
Fam passt de bal zonder na te denken. Colić speelt de bal door. Vladimirov speelt de bal door. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chiculiţă heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ansalone de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Baso speelt de bal door. Colić rent richting de bal. Colić passt de bal in één keer door. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Serangelo bokst de bal weg.

13e minuut.
Everse met een sublieme pass. Colić geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă kopt de bal weg. Tobras heeft problemen om de bal te vangen. Tobras haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă passt de bal met de wreef. Tobras is nu in balbezit. Tobras schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal in één keer door. Ansalone rent richting de bal. Tobras verovert de bal door een tackle van achteren. Tobras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bazzaro is nu in balbezit. Bazzaro geeft de bal voor. Colić geeft een hoge lob. Tobras krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Chiculiţă kopt de bal weg. Daar is Tobras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazzaro rent richting de bal. Tobras verovert de bal door een tackle van achteren. Tobras schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:3

18e minuut.
Banella passt de bal met de wreef. Vladimirov rent richting de bal. Daar is Vladimirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vladimirov geeft de bal voor. Tobras maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tobras rent richting de bal. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov passt de bal met de wreef. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Falardo geeft de bal voor. Ansalone controleert de bal met de borst. Tobras rent richting de bal. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Bazzaro is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Vladimirov geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:4

31e minuut.
Daar is Baso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baso met een sublieme pass. Vladimirov probeert naar een medespeler te passen. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bazzaro is nu in balbezit. Baso onderschept slim de pass. Baso passt de bal met de wreef. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:5

35e minuut.
Bazzaro is nu in balbezit. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Tobras rent richting de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:6

37e minuut.
Ansalone speelt de bal door. Colić rent richting de bal. Colić speelt de bal door. Tobras is nu in balbezit. Tobras schiet op doel. Serangelo bokst de bal weg.

38e minuut.
Serangelo trapt de bal weg van het doel. Colić rent richting de bal. Colić geeft een hoge lob. Tobras rent richting de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Colić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă passt de bal zonder na te denken. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:7

42e minuut.
Vladimirov geeft de bal voor. Chiculiţă speelt de bal door. Tobras is nu in balbezit. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:8

44e minuut.
Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chiculiţă de bal. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 89%, Larve 11%.
Bayer OC4200 - Larve 0:9

46e minuut.
Chiculiţă passt de bal met de wreef. Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:10

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vladimirov met de inworp. Colić controleert de bal met de borst. Colić geeft een lange en hoge pass. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Colić speelt de bal door. Chiculiţă rent richting de bal. Tobras heeft problemen om de bal te vangen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tobras bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras passt de bal met de wreef. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă schiet op doel. Megalizzi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:11

57e minuut.
Baso geeft een lange en hoge pass. Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov passt de bal zonder na te denken. Daar is Chiculiţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ... Serangelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tobras rent richting de bal. Tobras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:12

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Colić met de inworp. Soto met een sublieme pass. Colić geeft de bal voor. Chiculiţă maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Vladimirov is nu in balbezit. Vladimirov passt de bal zonder na te denken. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:13

66e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto speelt de bal door. Chiculiţă probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tobras de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:14

67e minuut.
Auriemma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Banella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Pergolizzi is nu in balbezit. Chiculiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Chiculiţă met een sublieme pass. Tobras is nu in balbezit. Tobras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:15

71e minuut.
Baso rent richting de bal. Baso geeft de bal voor. Tobras controleert de bal met de borst. Tobras schiet op doel. Serangelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto geeft de bal voor. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov haalt uit met een fantastische trap. Serangelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:16

74e minuut.
Colić rent richting de bal. Colić passt de bal zonder na te denken. Tobras rent richting de bal. Tobras draait met de bal, schiet en ... Serangelo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:17

76e minuut.
Baso bereikt de bal nog maar net als eerste. Baso met een sublieme pass. Chiculiţă rent richting de bal. Chiculiţă schiet op doel. Serangelo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:18

81e minuut.
Tobras is nu in balbezit. Tano rent richting de bal. Tobras onderschept slim de pass. Tobras schiet op doel. Serangelo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:19

81e minuut.
Banella heeft problemen om de bal te vangen. Tano bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras onderschept slim de pass. Chiculiţă is nu in balbezit. Chiculiţă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Colić geeft een lange en hoge pass. Tobras kopt de bal weg. Vladimirov met een sublieme pass. Chiculiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiculiţă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bayer OC4200 - Larve 0:20

86e minuut.
Colić passt de bal zonder na te denken. Tobras is nu in balbezit. Megalizzi begaat een overtreding. Tobras wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Serangelo trapt de bal weg. Colić kopt de bal weg. Ansalone bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobras verovert de bal door een tackle van achteren. Tobras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tobras is nu in balbezit. Tobras passt de bal zonder na te denken. Vladimirov rent richting de bal. Vladimirov geeft de bal voor. Chiculiţă is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bayer OC4200 88%, Larve 12%.
Bayer OC4200 - Larve 0:20