Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smolkovas AFC theentersandman
Normal Tactiek contropiede
38% Balbezit 62%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 45
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 51.8
zwak Schieten uitstekend
waardeloos Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Skopljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skopljak passt de bal zonder na te denken. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel. Ariatti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:1

3e minuut.
Frisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati verovert de bal door een tackle van achteren. Bucşaru met een sublieme pass. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Fozzati rent richting de bal. Fozzati geeft een hoge lob. Grada heeft problemen om de bal te vangen. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:2

7e minuut.
Santoro Cayro probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bellante de bal. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:3

8e minuut.
Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belletto is nu in balbezit. Dobek onderschept slim de pass. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:4

12e minuut.
Santoro Cayro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Skopljak rent richting de bal. Skopljak passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... Ariatti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:5

14e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek onderschept slim de pass. Dobek schiet op doel. Ariatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:6

15e minuut.
Dobek is nu in balbezit. Savino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek onderschept slim de pass. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:7

19e minuut.
Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru passt de bal zonder na te denken. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:8

24e minuut.
Dobek met een sublieme pass. Yedivar rent richting de bal. Yedivar haalt uit met een fantastische trap. Grada probeert de bal aan de voet te houden. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Yedivar rent richting de bal. Yedivar passt de bal met de wreef. Dobek rent richting de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ... Ariatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:9

26e minuut.
Yedivar passt de bal met de wreef. Skopljak rent richting de bal. Skopljak geeft de bal voor. Fozzati rent richting de bal. Fozzati schiet op doel. Ariatti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:10

28e minuut.
Bellante passt de bal zonder na te denken. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati passt de bal met de wreef. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yedivar met een sublieme pass. Klungelig pakt Fozzati de bal. Dobek is nu in balbezit. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati haalt uit met een fantastische trap. Ariatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:11

34e minuut.
Dobek draait met de bal, schiet en ... Savino probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Skopljak neemt de hoekschop. Dobek krijgt zijn hoofd ertegen. Ariatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skopljak met de inworp. Yedivar rent richting de bal. Yedivar geeft een lange en hoge pass. Dobek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:12

35e minuut.
Santoro Cayro probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bertullo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedivar probeert naar een medespeler te passen. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:13

37e minuut.
Santoro Cayro is nu in balbezit. Bucşaru verovert de bal door een tackle van achteren. Bucşaru geeft een hoge lob. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Dobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bucşaru passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Savino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dobek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fozzati legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:14

44e minuut.
Belletto geeft een hoge lob. Bertullo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercoles begaat een overtreding. Bertullo raakt geblesseerd tijdens het duel. Belletto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 79%, theentersandman 21%.
Smolkovas AFC - theentersandman 0:14

49e minuut.
Fozzati geeft een lange en hoge pass. Dobek maakt een snoekduik en kopt de bal. Ariatti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobek rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:15

52e minuut.
Bucşaru is nu in balbezit. Bucşaru speelt de bal door. Fozzati rent richting de bal. Fozzati geeft de bal voor. Klungelig pakt Grada de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Yedivar rent richting de bal. Skopljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skopljak passt de bal zonder na te denken. Dobek rent richting de bal. Dobek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Massaro is nu in balbezit. Yedivar onderschept slim de pass. Yedivar met een sublieme pass. Klungelig pakt Dobek de bal. Dobek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Bucşaru onderschept slim de pass. Bucşaru probeert naar een medespeler te passen. Fozzati is nu in balbezit. Dobek rent richting de bal. Dobek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fozzati geeft een hoge lob. Daar is Yedivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:16

60e minuut.
Dobek rent richting de bal. Dobek passt de bal in één keer door. Scalmani is nu in balbezit. Fozzati onderschept slim de pass. Fozzati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Scalmani de bal. Fozzati verovert de bal door een tackle van achteren. Fozzati speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Dobek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Yedivar is nu in balbezit. Yedivar speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Skopljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skopljak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Skopljak met de inworp. Yedivar rent richting de bal. Yedivar passt de bal zonder na te denken. Dobek is nu in balbezit. Dobek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Bucşaru passt de bal met de wreef. Skopljak is nu in balbezit. Skopljak geeft de bal voor. Daar is Dobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobek draait met de bal, schiet en ... Ariatti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:17

69e minuut.
Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Falomi Crotti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fozzati neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Belletto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:18

72e minuut.
Ariatti trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fozzati met een snelle inworp. Bucşaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucşaru geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bertullo probeert de bal aan de voet te houden. Yedivar rent richting de bal. Yedivar geeft een hoge lob. Dobek heeft problemen om de bal te vangen. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:19

76e minuut.
Fozzati schiet op doel. Doeltrap. Ariatti met een harde bal richting middenveld. Fozzati rent richting de bal. Fozzati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fozzati probeert naar een medespeler te passen. Bucşaru met een sublieme pass. Dobek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobek schiet op doel. Ariatti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:20

80e minuut.
Bucşaru met een sublieme pass. Daar is Yedivar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yedivar speelt de bal door. Dobek is nu in balbezit. Dobek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:21

87e minuut.
Skopljak rent richting de bal. Skopljak met een sublieme pass. Massaro heeft problemen om de bal te vangen. Dobek rent richting de bal. Dobek schiet op doel. Ariatti bokst de bal weg. Savino heeft problemen om de bal te vangen. Fozzati is nu in balbezit. Fozzati schiet op doel. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Falomi Crotti de bal. Fozzati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fozzati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Smolkovas AFC - theentersandman 0:22

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smolkovas AFC 89%, theentersandman 11%.
Smolkovas AFC - theentersandman 0:22