Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cuore Azzurro uominietopi
433z Tactiek cinque5
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
35.5 gemiddelde waardering 48.5
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen goed
redelijk Verdedigen goed


3e minuut.
Goti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt İbrahimli de bal. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. Araujo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:1

5e minuut.
Martí passt de bal in één keer door. İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli passt de bal in één keer door. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel. Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Martí onderschept slim de pass. Biernat rent richting de bal. Martí onderschept slim de pass. Martí draait met de bal, schiet en ... Brunner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:2

13e minuut.
Araujo speelt de bal door. İbrahimli is nu in balbezit. İbrahimli geeft de bal voor. Araujo krijgt zijn hoofd ertegen. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kochanek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kollu rent richting de bal. Kollu geeft een lange en hoge pass. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Zanardo is nu in balbezit. Zanardo geeft een hoge lob. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Markač de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Biernat speelt de bal door. Gülaçar is nu in balbezit. Gülaçar probeert naar een medespeler te passen. Araujo rent richting de bal. Araujo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:3

31e minuut.
Kollu geeft een hoge lob. Daar is Pyatenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí rent richting de bal. Daar is Martí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martí haalt uit met een fantastische trap. Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:4

36e minuut.
Daar is İbrahimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İbrahimli passt de bal in één keer door. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo schiet op doel. Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:5

42e minuut.
Vaso probeert de bal aan de voet te houden. Martí rent richting de bal. Martí heeft problemen om de bal te vangen. Martí haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 61%, uominietopi 39%.
Cuore Azzurro - uominietopi 0:5

54e minuut.
İbrahimli bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimli geeft een hoge lob. Biernat kopt de bal weg. Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo haalt uit met een fantastische trap. Brunner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Smolyaninov probeert naar een medespeler te passen. İbrahimli probeert naar een medespeler te passen. Araujo is nu in balbezit. Araujo draait met de bal, schiet en ... Brunner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:6

73e minuut.
Zanardo met de inworp. Goti geeft de bal voor. Neuman kopt de bal weg. Zanardo geeft een hoge lob. Araujo maakt een snoekduik en kopt de bal. Brunner bokst de bal weg.

74e minuut.
Braicovich met een sublieme pass. İbrahimli rent richting de bal. İbrahimli geeft een lange en hoge pass. Araujo krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:7

77e minuut.
Cabrera speelt de bal door. Daar is Zanardo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanardo met een sublieme pass. Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí draait met de bal, schiet en ... Brunner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Martí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dittman bereikt de bal nog maar net als eerste. Martí onderschept slim de pass. Martí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuore Azzurro - uominietopi 0:8

81e minuut.
Pilich is nu in balbezit. Martí is nu in balbezit. Dekelver tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martí wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Martí kan niet meer verder spelen. Galasso komt het veld opgelopen. Goti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Araujo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuore Azzurro 62%, uominietopi 38%.
Cuore Azzurro - uominietopi 0:8