Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Casorezzo FC RESCO`S
433 Tactiek Q352
37% Balbezit 63%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 57
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 56.8
slecht Schieten formidabel
zwak Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini geeft de bal voor. La Casella kopt de bal weg. Ercin is nu in balbezit. Ercin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Cifone rent richting de bal. Cerofolini onderschept slim de pass. Cerofolini geeft een lange en hoge pass. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:1

6e minuut.
Baranyi passt de bal zonder na te denken. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini schiet op doel. Ressa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:2

7e minuut.
Domínguez geeft een lange en hoge pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi geeft de bal voor. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ... Albertino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ressa de bal. Brendolini geeft de bal voor. Albertino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:3

8e minuut.
Beraldo rent richting de bal. Brendolini verovert de bal door een tackle van achteren. Brendolini passt de bal in één keer door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerofolini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ercin probeert naar een medespeler te passen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:4

10e minuut.
Johannisbauer probeert naar een medespeler te passen. Daar is La Casella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. La Casella passt de bal met de wreef. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:5

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerofolini met de inworp. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez geeft een hoge lob. Baranyi springt en kopt de bal. Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Cugnone passt de bal met de wreef. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini met een sublieme pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:6

16e minuut.
Zotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi met een sublieme pass. Brendolini rent richting de bal. Brendolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:7

22e minuut.
Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin passt de bal in één keer door. Baranyi rent richting de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:8

22e minuut.
Bordon met een sublieme pass. Zotti is nu in balbezit. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Albertino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Cerofolini geeft een lange en hoge pass. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi speelt de bal door. Brendolini rent richting de bal. Brendolini schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ressa geeft de bal voor. Johannisbauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannisbauer geeft een lange en hoge pass. Daar is Turcinovich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brendolini rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:9

28e minuut.
La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal zonder na te denken. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:10

29e minuut.
Daar is Zotti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ercin met een sublieme pass. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cerofolini met een sublieme pass. Brendolini rent richting de bal. Brendolini speelt de bal door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

34e minuut.
Johannisbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ercin speelt de bal door. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini draait met de bal, schiet en ... Albertino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Parada met een sublieme pass. Domínguez is nu in balbezit. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Baranyi heeft problemen om de bal te vangen. Baranyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:11

38e minuut.
Cerofolini geeft een lange en hoge pass. Turcinovich rent richting de bal. Baranyi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Ressa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:12

39e minuut.
Buonocunto probeert de bal aan de voet te houden. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Baranyi de bal. Baranyi schiet op doel. Albertino bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Ercin de bal. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi passt de bal met de wreef. Brendolini rent richting de bal. Brendolini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Domínguez rent richting de bal. Domínguez geeft een hoge lob. Daar is Baranyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Ressa probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:13

45e minuut.
Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brendolini de bal. Brendolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Casorezzo 88%, FC RESCO`S 12%.
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:14

48e minuut.
Ressa probeert naar een medespeler te passen. Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin probeert naar een medespeler te passen. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:15

51e minuut.
Ercin passt de bal in één keer door. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi passt de bal in één keer door. Brendolini rent richting de bal. Brendolini schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Ercin onderschept slim de pass. Ercin met een sublieme pass. Brendolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Ercin rent richting de bal. Ercin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:16

54e minuut.
Domínguez met een sublieme pass. Cerofolini is nu in balbezit. Cerofolini geeft de bal voor. Baranyi rent richting de bal. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
La Casella onderschept slim de pass. La Casella met een sublieme pass. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Brendolini passt de bal in één keer door. Domínguez probeert naar een medespeler te passen. Ercin met een sublieme pass. Klungelig pakt Baranyi de bal. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Albertino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:17

59e minuut.
Ercin rent richting de bal. Ercin passt de bal met de wreef. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel. Albertino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:18

62e minuut.
Baranyi onderschept slim de pass. Baranyi speelt de bal door. Brendolini rent richting de bal. Brendolini haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:19

65e minuut.
Doeltrap. Albertino trapt de bal weg van het doel. Domínguez kopt de bal weg. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:20

66e minuut.
Klungelig pakt Beraldo de bal. Brendolini onderschept slim de pass. Brendolini passt de bal in één keer door. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Johannisbauer is nu in balbezit. Johannisbauer geeft de bal voor. Ercin bereikt de bal nog maar net als eerste. Brendolini rent richting de bal. Brendolini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Johannisbauer met een snelle inworp. Daar is Ercin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ercin geeft de bal voor. Brendolini is nu in balbezit. Brendolini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Ercin passt de bal met de wreef. Baranyi heeft problemen om de bal te vangen. Baranyi geeft de bal voor. Brendolini rent richting de bal. Brendolini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Domínguez kopt de bal weg. Ercin is nu in balbezit. Ercin passt de bal met de wreef. Brendolini rent richting de bal. Brendolini geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
La Casella kopt de bal weg. Klungelig pakt Ercin de bal. Ercin passt de bal zonder na te denken. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Domínguez probeert naar een medespeler te passen. La Casella probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baranyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Turcinovich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Brendolini heeft problemen om de bal te vangen. Cifone onderschept slim de pass. Cifone probeert naar een medespeler te passen. Baranyi rent richting de bal. Baranyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
La Casella kopt de bal weg. Ercin met een sublieme pass. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi haalt uit met een fantastische trap. Albertino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:21

86e minuut.
Parada speelt de bal door. Baranyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranyi draait met de bal, schiet en ... Ressa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Albertino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:22

87e minuut.
Domínguez passt de bal in één keer door. La Casella rent richting de bal. La Casella passt de bal in één keer door. Baranyi is nu in balbezit. Baranyi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ercin passt de bal in één keer door. Baranyi is nu in balbezit. Turcinovich tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Turcinovich krijgt een gele kaart. Baranyi raakt geblesseerd tijdens het duel. La Casella met een snel genomen vrije trap. Brendolini springt en kopt de bal. Albertino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Casorezzo 90%, FC RESCO`S 10%.
AC Casorezzo - FC RESCO`S 0:23