Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Emozione Asgard
Normal Tactiek Pressing
41% Balbezit 59%
92% Spel op eigen helft 8%
0 Doelpogingen 61
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 57.7
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Somaschi geeft de bal voor. Resconi heeft problemen om de bal te vangen. Buclea rent richting de bal. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Somaschi met een sublieme pass. Buclea is nu in balbezit. Buclea probeert naar een medespeler te passen. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mello rent richting de bal. Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:1

5e minuut.
Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Troisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea onderschept slim de pass. Buclea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Migliazza probeert de bal aan de voet te houden. Mello rent richting de bal. Mello geeft de bal voor. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Borghi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:2

10e minuut.
Somaschi is nu in balbezit. Mănăilă rent richting de bal. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea passt de bal zonder na te denken. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Mello rent richting de bal. Mello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:3

13e minuut.
Somaschi heeft problemen om de bal te vangen. Buclea met een sublieme pass. Mello rent richting de bal. Mello draait met de bal, schiet en ... Gabbo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:4

13e minuut.
Zorzan speelt de bal door. Bloise bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello rent richting de bal. Mello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gabbo trapt de bal weg. Mănăilă kopt de bal weg. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mănăilă heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik is nu in balbezit. Ropśnik geeft een lange en hoge pass. Mello is nu in balbezit. Mello schiet op doel. Gabbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Resconi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Somaschi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mănăilă geeft de bal voor. Mello krijgt zijn hoofd ertegen. Gabbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Mănăilă met een sublieme pass. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik passt de bal met de wreef. Mello is nu in balbezit. Mello schiet op doel. Gabbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:5

20e minuut.
Babare kopt de bal weg. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea passt de bal zonder na te denken. Mello is nu in balbezit. Mello schiet op doel. Gabbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ropśnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mello rent richting de bal. Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:6

24e minuut.
Maniago bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik onderschept slim de pass. Ropśnik met een sublieme pass. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:7

25e minuut.
Zorzan met een sublieme pass. Daar is Bloise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Mello schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:8

28e minuut.
Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Buclea kopt de bal weg. Klungelig pakt Resconi de bal. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello haalt uit met een fantastische trap. Gabbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Mănăilă verovert de bal door een tackle van achteren. Mănăilă passt de bal in één keer door. Ropśnik probeert naar een medespeler te passen. Mello rent richting de bal. Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea schiet op doel. Gabbo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Migliazza rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:9

32e minuut.
Mello heeft problemen om de bal te vangen. Buclea is nu in balbezit. Klungelig pakt Mello de bal. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea schiet op doel. Paal! Mello rent richting de bal. Mello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:10

35e minuut.
Klungelig pakt Mănăilă de bal. Mănăilă speelt de bal door. Buclea rent richting de bal. Buclea haalt uit met een fantastische trap. Gabbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:11

39e minuut.
Buclea geeft een hoge lob. Maniago heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik met een sublieme pass. Mello heeft problemen om de bal te vangen. Mello draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Resconi geeft de bal voor. Bloise kopt de bal weg. Calabria bereikt de bal nog maar net als eerste. Calabria geeft een hoge lob. Mello maakt een snoekduik en kopt de bal. Gabbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Buclea de bal. Buclea geeft een hoge lob. Migliazza heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ropśnik passt de bal met de wreef. Hekert met een sublieme pass. Mello is nu in balbezit. Mello haalt uit met een fantastische trap. Gabbo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:12

44e minuut.
Buclea rent richting de bal. Buclea passt de bal zonder na te denken. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik geeft de bal voor. Mello springt en kopt de bal. Gabbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ropśnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mello rent richting de bal. Mello draait met de bal, schiet en ... Gabbo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emozione 89%, Asgard 11%.
Emozione - Asgard 0:12

47e minuut.
Gabbo met een sublieme pass. Ropśnik speelt de bal door. Klungelig pakt Migliazza de bal. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Ropśnik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mănăilă rent richting de bal. Mănăilă geeft een lange en hoge pass. Mello rent richting de bal. Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:13

51e minuut.
Mănăilă met een sublieme pass. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik passt de bal in één keer door. Mello heeft problemen om de bal te vangen. Mello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Maniago heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik geeft een hoge lob. Somaschi is nu in balbezit. Somaschi passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Borghi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mello rent richting de bal. Migliazza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mello is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ropśnik neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello draait met de bal, schiet en ... Gabbo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Mello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mello passt de bal in één keer door. Buclea rent richting de bal. Buclea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:14

61e minuut.
Mănăilă is nu in balbezit. Ropśnik rent richting de bal. Ropśnik passt de bal zonder na te denken. Mello rent richting de bal. Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:15

62e minuut.
Mello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Buclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea passt de bal zonder na te denken. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:16

65e minuut.
Demartino rent richting de bal. Hekert bereikt de bal nog maar net als eerste. Hekert geeft de bal voor. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Buclea rent richting de bal. Buclea schiet op doel. Gabbo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:17

68e minuut.
Mello controleert de bal met de borst. Resconi geeft een lange en hoge pass. Hekert is nu in balbezit. Hekert geeft een lange en hoge pass. Mello krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mello draait met de bal, schiet en ... Migliazza probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ropśnik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mello krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Ropśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Ropśnik speelt de bal door. Mello rent richting de bal. Buclea is nu in balbezit. Buclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:18

73e minuut.
Zorzan met een sublieme pass. Klungelig pakt Bloise de bal. Mello verovert de bal door een tackle van achteren. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Buclea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hekert met de inworp. Mănăilă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mănăilă geeft een hoge lob. Mello krijgt zijn hoofd ertegen. Gabbo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Mello is nu in balbezit. Buclea rent richting de bal. Mello is nu in balbezit. Daar is Buclea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buclea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:19

83e minuut.
Somaschi onderschept slim de pass. Buclea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel. Gabbo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Emozione - Asgard 0:20

86e minuut.
Valenari bereikt de bal nog maar net als eerste. Somaschi rent richting de bal. Somaschi passt de bal in één keer door. Buclea is nu in balbezit. Buclea schiet op doel. Gabbo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Mănăilă passt de bal zonder na te denken. Ropśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropśnik passt de bal zonder na te denken. Mello is nu in balbezit. Mello schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Mello heeft problemen om de bal te vangen. Ropśnik speelt de bal door. Buclea rent richting de bal. Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Emozione 95%, Asgard 5%.
Emozione - Asgard 0:20