Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aculnaig Fuck Yea.
433 Tactiek Closer
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Deisler rent richting de bal. Deisler passt de bal in één keer door. Stanisławek is nu in balbezit. Chambon is nu in balbezit. Chambon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:1

4e minuut.
Caenazzo is nu in balbezit. Caenazzo passt de bal in één keer door. Torma bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon is nu in balbezit. Chambon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:2

8e minuut.
Ebert passt de bal zonder na te denken. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek probeert naar een medespeler te passen. Deisler rent richting de bal. Deisler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stanisławek geeft een hoge lob. Memmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Casano ... Strafschop! Memmi raakt geblesseerd tijdens het duel. Deisler legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Aimoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Deisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler haalt uit met een fantastische trap. Aimoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:3

14e minuut.
Torma geeft de bal voor. Coppari is nu in balbezit. Coppari passt de bal met de wreef. Chambon rent richting de bal. Chambon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Femia geeft een hoge lob. Brugnano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:4

18e minuut.
Klungelig pakt Ghidoni de bal. Deisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler passt de bal met de wreef. Chambon heeft problemen om de bal te vangen. Chambon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Battezzati passt de bal in één keer door. Casano rent richting de bal. Chambon verovert de bal door een tackle van achteren. Memmi is nu in balbezit. Memmi draait met de bal, schiet en ... Aimoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Stanisławek is nu in balbezit. Stanisławek met een sublieme pass. Deisler heeft problemen om de bal te vangen. Deisler probeert naar een medespeler te passen. Chambon is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:5

29e minuut.
Femia is nu in balbezit. Femia geeft een lange en hoge pass. Memmi kopt de bal weg. Deisler is nu in balbezit. Deisler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Femia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Coppari met een sublieme pass. Chambon rent richting de bal. Chambon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:6

36e minuut.
Memmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casano bereikt de bal nog maar net als eerste. Casano passt de bal zonder na te denken. Coppari rent richting de bal. Coppari geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Stanisławek heeft problemen om de bal te vangen. Stanisławek met een sublieme pass. Chambon is nu in balbezit. Chambon draait met de bal, schiet en ... Aimoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:7

40e minuut.
Femia speelt de bal door. Coppari is nu in balbezit. Memmi speelt de bal door. Chambon rent richting de bal. Chambon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aculnaig 74%, Fuck Yea. 26%.
Aculnaig - Fuck Yea. 0:8

46e minuut.
Femia geeft de bal voor. Stanisławek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stanisławek passt de bal zonder na te denken. Chambon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambon schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Stanisławek met een sublieme pass. Coppari met een sublieme pass. Chambon rent richting de bal. Chambon haalt uit met een fantastische trap. Aimoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:9

51e minuut.
Ebert speelt de bal door. Coppari speelt de bal door. Chambon is nu in balbezit. Chambon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Coppari probeert de bal aan de voet te houden. Memmi rent richting de bal. Memmi probeert naar een medespeler te passen. Femia is nu in balbezit. Femia geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Femia probeert naar een medespeler te passen. Deisler is nu in balbezit. Deisler met een sublieme pass. Chambon is nu in balbezit. Chambon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:10

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coppari met de inworp. Memmi geeft een lange en hoge pass. Daar is Deisler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deisler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Deisler geeft een hoge lob. Memmi probeert naar een medespeler te passen. Chambon is nu in balbezit. Chambon haalt uit met een fantastische trap. Aimoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Torma de bal. Femia rent richting de bal. Femia geeft de bal voor. Chambon rent richting de bal. Chambon schiet op doel. Aimoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Casano heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Chambon rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aculnaig - Fuck Yea. 0:11

86e minuut.
Albino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stanisławek met de inworp. Deisler bereikt de bal nog maar net als eerste. Deisler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aculnaig 77%, Fuck Yea. 23%.
Aculnaig - Fuck Yea. 0:11