Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D10S FC Cipolle
Normal Tactiek 4-4-2 def
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 52
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 60.2
weak Schieten incredible
poor Passen formidable
weak Verdedigen solid


5e minuut.
Idler heeft problemen om de bal te vangen. Idler passt de bal zonder na te denken. Bozóky rent richting de bal. Bozóky schiet op doel. Giuriato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:1

10e minuut.
Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz geeft de bal voor. Andreotti kopt de bal weg. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Andreotti met een sublieme pass. Daar is Fenu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Volpino rent richting de bal. Farrugia is nu in balbezit. Farrugia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky passt de bal zonder na te denken. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:2

13e minuut.
Buzzelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzelli passt de bal in één keer door. Stornara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bozóky rent richting de bal. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Idler passt de bal met de wreef. Bozóky is nu in balbezit. Giuriato legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bozóky raakt geblesseerd tijdens het duel. Idler legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:3

19e minuut.
Idler is nu in balbezit. Idler passt de bal met de wreef. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:4

19e minuut.
Klungelig pakt Broseghini de bal. Idler rent richting de bal. Idler passt de bal zonder na te denken. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Daar is Bogdanowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogdanowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bozóky de bal. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Bogdanowicz kopt de bal weg. Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Daar is Idler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozóky rent richting de bal. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:5

26e minuut.
Fenu probeert naar een medespeler te passen. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler is nu in balbezit. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:6

28e minuut.
Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia passt de bal met de wreef. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:7

29e minuut.
Klungelig pakt Broseghini de bal. Broseghini passt de bal met de wreef. Volpino probeert naar een medespeler te passen. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia met een sublieme pass. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:8

32e minuut.
Buzzelli probeert naar een medespeler te passen. Daar is Broseghini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky draait met de bal, schiet en ... Giuriato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Idler is nu in balbezit. Idler schiet op doel. Zambrano bokst de bal weg. Klungelig pakt Bozóky de bal. Bozóky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:9

33e minuut.
Buzzelli passt de bal zonder na te denken. Fenu geeft de bal voor. Idler kopt de bal weg. Bozóky rent richting de bal. Bozóky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:10

35e minuut.
Farrugia passt de bal zonder na te denken. Bogdanowicz speelt de bal door. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky schiet op doel. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:11

37e minuut.
Bogdanowicz speelt de bal door. Farrugia is nu in balbezit. Farrugia passt de bal met de wreef. Idler rent richting de bal. Idler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:12

45e minuut.
Fenu passt de bal met de wreef. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky met een sublieme pass. Idler rent richting de bal. Idler haalt uit met een fantastische trap. Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D10S FC 75%, Cipolle 25%.
D10S FC - Cipolle 0:12

47e minuut.
Farrugia passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Idler de bal. Idler draait met de bal, schiet en ... Andreotti probeert de bal aan de voet te houden. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:13

49e minuut.
Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler passt de bal zonder na te denken. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky schiet op doel. Zambrano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:14

52e minuut.
Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Bozóky rent richting de bal. Farrugia met een sublieme pass. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Tomazzi speelt de bal door. Bogdanowicz probeert naar een medespeler te passen. Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. Zambrano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Zambrano met een sublieme pass. Bogdanowicz kopt de bal weg. Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Bozóky heeft problemen om de bal te vangen. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:15

59e minuut.
Bogdanowicz is nu in balbezit. Bogdanowicz passt de bal met de wreef. Bozóky rent richting de bal. Bozóky draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Volpino onderschept slim de pass. Volpino geeft een lange en hoge pass. Bogdanowicz speelt de bal door. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler onderschept slim de pass. Idler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Zambrano trapt de bal weg van het doel. Bogdanowicz kopt de bal weg. Bozóky heeft problemen om de bal te vangen. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Fenu kopt de bal weg. Farrugia speelt de bal door. Bozóky rent richting de bal. Bozóky schiet op doel. Zambrano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:16

67e minuut.
Broseghini met een sublieme pass. Buzzelli speelt de bal door. Stornara is nu in balbezit. Bozóky verovert de bal door een tackle van achteren. Bozóky draait met de bal, schiet en ... Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Tomazzi passt de bal in één keer door. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia is nu in balbezit. Idler is nu in balbezit. Idler schiet op doel. Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:17

71e minuut.
Grossi is nu in balbezit. Farrugia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farrugia speelt de bal door. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Bogdanowicz rent richting de bal. Bogdanowicz passt de bal zonder na te denken. Fenu met een sublieme pass. Idler rent richting de bal. Idler draait met de bal, schiet en ... Zambrano bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:18

76e minuut.
Zambrano met een harde bal richting middenveld. Farrugia met een sublieme pass. Bozóky rent richting de bal. Idler is nu in balbezit. Idler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:19

77e minuut.
Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Stornara bereikt de bal nog maar net als eerste. Stornara passt de bal zonder na te denken. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Idler haalt uit met een fantastische trap. Zambrano bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Farrugia neemt de hoekschop. Idler springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Fenu probeert naar een medespeler te passen. Bozóky rent richting de bal. Giuriato rent richting de bal. Bozóky verovert de bal door een tackle van achteren. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:20

80e minuut.
Fenu passt de bal in één keer door. Daar is Idler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idler probeert naar een medespeler te passen. Bozóky rent richting de bal. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fenu rent richting de bal. Fenu passt de bal zonder na te denken. Idler heeft problemen om de bal te vangen. Bozóky rent richting de bal. Bozóky draait met de bal, schiet en ... Zambrano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Giuriato probeert naar een medespeler te passen. Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Bozóky is nu in balbezit. Bozóky haalt uit met een fantastische trap. Zambrano bokst de bal weg. Daar is Grossi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozóky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozóky draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:21

86e minuut.
Fenu rent richting de bal. Broseghini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fenu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Farrugia met een snel genomen vrije trap. Bozóky heeft problemen om de bal te vangen. Bozóky draait met de bal, schiet en ... Zambrano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:22

89e minuut.
Bogdanowicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Fenu de bal. Fenu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Idler de bal. Idler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:23

90e minuut.
Bozóky is nu in balbezit. Bozóky passt de bal met de wreef. Idler is nu in balbezit. Idler draait met de bal, schiet en ... Zambrano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
D10S FC - Cipolle 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D10S FC 83%, Cipolle 17%.
D10S FC - Cipolle 0:24