Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Verdy atletico drago
Normal Tactiek pippo
45% Balbezit 55%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 3
20.5 gemiddelde waardering 51.4
slecht Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Ventimiglia speelt de bal door. Antonicello heeft problemen om de bal te vangen. Terzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Terzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:1

4e minuut.
Zanchetti met een sublieme pass. Emiliani is nu in balbezit. Emiliani geeft een hoge lob. Usseglio rent richting de bal. Usseglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Klungelig pakt Usseglio de bal. Usseglio passt de bal in één keer door. Daar is Terzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Terzoni rent richting de bal. Terzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:2

9e minuut.
Emiliani rent richting de bal. Emiliani geeft de bal voor. Petrini probeert de bal aan de voet te houden. Terzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzoni schiet op doel. De bal raakt de paal. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:3

14e minuut.
Klungelig pakt Terzoni de bal. Wysogląd speelt de bal door. Usseglio heeft problemen om de bal te vangen. Usseglio schiet op doel. Copelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:4

16e minuut.
Randazzo geeft een lange en hoge pass. Terzoni kopt de bal weg. Usseglio rent richting de bal. Usseglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:5

17e minuut.
Antonicello heeft problemen om de bal te vangen. Usseglio verovert de bal door een tackle van achteren. Petrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio onderschept slim de pass. Usseglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:6

17e minuut.
Antonicello met een sublieme pass. Ventimiglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio rent richting de bal. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:7

25e minuut.
Pirella geeft een lange en hoge pass. Terzoni kopt de bal weg. Usseglio rent richting de bal. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. Copelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:8

25e minuut.
Carrozzieri rent richting de bal. Carrozzieri passt de bal in één keer door. Bertarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Terzoni haalt uit met een fantastische trap. Copelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Copelli probeert naar een medespeler te passen. Serpato bereikt de bal nog maar net als eerste. Serpato geeft de bal voor. Copelli bokst de bal weg. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:9

30e minuut.
Usseglio rent richting de bal. Usseglio passt de bal zonder na te denken. Baldissero is nu in balbezit. Baldissero haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Carrozzieri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:10

33e minuut.
Bertarini met een sublieme pass. Raguso kan de bal niet met de borst controleren. Wysogląd speelt de bal door. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Amitrano geeft een hoge lob. Inworp. Randazzo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Usseglio heeft problemen om de bal te vangen. Usseglio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Raguso heeft problemen om de bal te vangen. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd speelt de bal door. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:11

36e minuut.
Buitenspel voor Antonicello. Goede buitenspelval van de verdediging. Pirella maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Randazzo kopt de bal weg. Usseglio probeert de bal met de borst te controleren. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Copelli bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Baldissero bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldissero geeft een hoge lob. Randazzo is nu in balbezit. Randazzo geeft de bal voor. Terzoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:12

41e minuut.
Pirella probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ventimiglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd onderschept slim de pass. Wysogląd geeft een lange en hoge pass. Usseglio krijgt zijn hoofd ertegen. Copelli bokst de bal weg. Copelli speelt de bal door. Inworp. Serpato met een snelle inworp. Randazzo geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Terzoni rent richting de bal. Terzoni haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Copelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Terzoni is nu in balbezit. Terzoni draait met de bal, schiet en ... Copelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:13

44e minuut.
Pirella geeft een hoge lob. Emiliani bereikt de bal nog maar net als eerste. Emiliani met een sublieme pass. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd passt de bal in één keer door. Paal! Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 86%, atletico drago 14%.
FC Verdy - atletico drago 0:14

47e minuut.
Baldissero bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrozzieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldissero met een sublieme pass. Usseglio rent richting de bal. Usseglio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Carrozzieri is nu in balbezit. Wysogląd verovert de bal door een tackle van achteren. Wysogląd met een sublieme pass. Terzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Amitrano geeft een hoge lob. Pannarale controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Rangone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Terzoni kan de bal niet met de borst controleren. Terzoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:15

51e minuut.
Antonicello speelt de bal door. Daar is Ventimiglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usseglio rent richting de bal. Usseglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:16

52e minuut.
Antonicello bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzoni onderschept slim de pass. Terzoni passt de bal met de wreef. Wysogląd probeert de bal met de borst te controleren. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Emiliani kopt de bal weg. Petrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Usseglio rent richting de bal. Usseglio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:17

58e minuut.
Murru rent richting de bal. Randazzo verovert de bal door een tackle van achteren. Randazzo geeft een hoge lob. Daar is Terzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzoni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Baldissero kopt de bal weg. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd probeert naar een medespeler te passen. Terzoni is nu in balbezit. Terzoni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Usseglio springt en kopt de bal. Paal! Terzoni is nu in balbezit. Terzoni draait met de bal, schiet en ... Copelli bokst de bal weg.

60e minuut.
Daar is Murru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Randazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo geeft de bal voor. Daar is Terzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzoni draait met de bal, schiet en ... Copelli bokst de bal weg.

69e minuut.
Serpato geeft een hoge lob. Amitrano geeft de bal voor. Serpato probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Antonicello is nu in balbezit. Antonicello haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Parsys met een harde bal richting middenveld. Wysogląd kopt de bal weg. Usseglio rent richting de bal. Usseglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:18

73e minuut.
Baldissero kopt de bal weg. Wysogląd probeert naar een medespeler te passen. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amitrano de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rangone zal de hoekschop nemen. Baldissero rent richting de bal. Baldissero schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Rangone haalt uit met een fantastische trap. Murru probeert de bal met de borst te controleren. Randazzo geeft de bal voor. Terzoni springt en kopt de bal. Copelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. Copelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Petrini verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:19

75e minuut.
Terzoni rent richting de bal. Antonicello begaat een overtreding. Terzoni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pirella zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Usseglio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usseglio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:20

77e minuut.
Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd speelt de bal door. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Petrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Terzoni rent richting de bal. Terzoni schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:21

80e minuut.
Buitenspel voor Pannarale. Goede buitenspelval van de verdediging. Rangone maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Serpato kopt de bal weg. Klungelig pakt Usseglio de bal. Usseglio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Randazzo is nu in balbezit. Randazzo speelt de bal door. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. Copelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:22

88e minuut.
Usseglio onderschept slim de pass. Usseglio passt de bal zonder na te denken. Baldissero probeert naar een medespeler te passen. Terzoni is nu in balbezit. Terzoni draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Verdy - atletico drago 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Verdy 82%, atletico drago 18%.
FC Verdy - atletico drago 0:23