Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lilywhites Hotspur F.C. Casiraghi
Normal Tactiek Kle
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 55
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 57
weak Schieten excellent
poor Passen formidable
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Yarkay met een sublieme pass. Tubbs heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs speelt de bal door. Stančić is nu in balbezit. Stančić draait met de bal, schiet en ... Giulini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Leani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Caldenteny rent richting de bal. Caldenteny passt de bal in één keer door. Riffo geeft de bal voor. Stančić springt en kopt de bal. Giulini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Giulini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tubbs is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:1

3e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Giulini niet meer kan verder spelen. D`Orlando komt het veld opgelopen.

8e minuut.
Daar is Teyssier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teyssier geeft de bal voor. Leani kopt de bal weg. Tubbs rent richting de bal. Tubbs draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:2

10e minuut.
Ceolan probeert naar een medespeler te passen. Riffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riffo geeft een lange en hoge pass. Daar is Stančić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:3

13e minuut.
Cisternas heeft problemen om de bal te vangen. Cisternas geeft een hoge lob. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Daar is Gaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaye passt de bal zonder na te denken. Ceolan rent richting de bal. Tubbs onderschept slim de pass. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Riffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riffo probeert naar een medespeler te passen. Stančić is nu in balbezit. Stančić haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:4

17e minuut.
Miccicché probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tubbs is nu in balbezit. Ceolan rent richting de bal. Tubbs onderschept slim de pass. Tubbs draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Daar is Caldenteny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miccicché is nu in balbezit. Caldenteny onderschept slim de pass. Caldenteny geeft de bal voor. Tubbs springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gaye kopt de bal weg. Tubbs probeert de bal met de borst te controleren. Tubbs probeert naar een medespeler te passen. Stančić rent richting de bal. Stančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:5

21e minuut.
Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias begaat een overtreding. Pias krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Faralli is nu in balbezit. Teyssier onderschept slim de pass. Teyssier passt de bal zonder na te denken. Daar is Gaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaye geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:6

23e minuut.
Miccicché bereikt de bal nog maar net als eerste. Miccicché passt de bal zonder na te denken. Daar is Vitellio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Tubbs met een sublieme pass. Teyssier heeft problemen om de bal te vangen. Teyssier passt de bal in één keer door. Stančić is nu in balbezit. Stančić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Stančić rent richting de bal. Stančić draait met de bal, schiet en ... D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:7

30e minuut.
Riffo speelt de bal door. Stančić is nu in balbezit. Stančić met een sublieme pass. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Leani geeft een hoge lob. Caldenteny is nu in balbezit. Caldenteny geeft een lange en hoge pass. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Riffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riffo probeert naar een medespeler te passen. Leani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić onderschept slim de pass. Stančić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Stančić rent richting de bal. Stančić passt de bal met de wreef. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs draait met de bal, schiet en ... D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:8

35e minuut.
Cisternas geeft een hoge lob. Stančić is nu in balbezit. Stančić probeert naar een medespeler te passen. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Riffo is nu in balbezit. Riffo geeft de bal voor. Tubbs met een sublieme pass. Stančić rent richting de bal. Stančić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Tubbs is nu in balbezit. Tubbs passt de bal met de wreef. Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić draait met de bal, schiet en ... D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:9

42e minuut.
Cisternas is nu in balbezit. Cisternas geeft een lange en hoge pass. Stančić met een sublieme pass. Gaye rent richting de bal. Gaye haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Yarkay kopt de bal weg. Daar is Baricci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teyssier geeft een hoge lob. Stančić maakt een snoekduik en kopt de bal. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lilywhites Hotspur 78%, F.C. Casiraghi 22%.
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:10

47e minuut.
Stančić is nu in balbezit. D`Orlando met een sublieme pass. Caldenteny kopt de bal weg. Gaye probeert de bal met de borst te controleren. Gaye geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:11

49e minuut.
Gaye heeft problemen om de bal te vangen. Gaye probeert naar een medespeler te passen. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:12

50e minuut.
Teyssier bereikt de bal nog maar net als eerste. Teyssier geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Leani de bal. Stančić rent richting de bal. Stančić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Gaye geeft de bal voor. Leani bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs onderschept slim de pass. Tubbs schiet op doel. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:13

53e minuut.
Miccicché rent richting de bal. Tubbs onderschept slim de pass. Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić draait met de bal, schiet en ... D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:14

57e minuut.
Gaye met een sublieme pass. Stančić is nu in balbezit. Leani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić onderschept slim de pass. Stančić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:15

57e minuut.
Miccicché speelt de bal door. Polletti heeft problemen om de bal te vangen. Tubbs verovert de bal door een tackle van achteren. Tubbs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Riffo probeert de bal met de borst te controleren. Lari bereikt de bal nog maar net als eerste. Riffo onderschept slim de pass. Riffo geeft de bal voor. Stančić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Tubbs de bal. Ceolan onderschept slim de pass. Caldenteny bereikt de bal nog maar net als eerste. Caldenteny geeft een hoge lob. D`Orlando werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye geeft een lange en hoge pass. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:16

66e minuut.
Pias geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teyssier met de inworp. Gaye rent richting de bal. Gaye geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gaye kopt de bal weg. Riffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Riffo speelt de bal door. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Baricci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye verovert de bal door een tackle van achteren. Gaye geeft een hoge lob. Tubbs rent richting de bal. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:17

70e minuut.
Vitellio met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cisternas met een snelle inworp. Riffo geeft de bal voor. Stančić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:18

71e minuut.
Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić passt de bal zonder na te denken. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel. Na een snelle pass probeert Leani de bal onder controle te krijgen. D`Orlando bokst de bal weg. Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye geeft een lange en hoge pass. Stančić is nu in balbezit. Stančić haalt uit met een fantastische trap. D`Orlando probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:19

76e minuut.
Gaye onderschept slim de pass. Gaye geeft een hoge lob. Leani heeft problemen om de bal te vangen. Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić schiet op doel. D`Orlando kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:20

80e minuut.
Riffo verovert de bal door een tackle van achteren. Riffo geeft een lange en hoge pass. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs draait met de bal, schiet en ... D`Orlando maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:21

81e minuut.
Medri bereikt de bal nog maar net als eerste. Riffo onderschept slim de pass. Riffo probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stančić de bal. Stančić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Teyssier rent richting de bal. Klungelig pakt Teyssier de bal. Teyssier passt de bal in één keer door. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Caldenteny geeft een hoge lob. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs passt de bal zonder na te denken. Riffo is nu in balbezit. Riffo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Caldenteny geeft de bal voor. Stančić rent richting de bal. Stančić speelt de bal door. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gaye bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaye geeft een lange en hoge pass. Daar is Pias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gaye geeft de bal voor. Klungelig pakt Ceolan de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tubbs rent richting de bal. Tubbs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:22

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lari zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caldenteny probeert naar een medespeler te passen. Stančić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stančić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stančić is nu in balbezit. Stančić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lilywhites Hotspur 87%, F.C. Casiraghi 13%.
Lilywhites Hotspur - F.C. Casiraghi 0:23