Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Flaviano Total Confusion UTD
442 Tactiek T Eclipse Ala
44% Balbezit 56%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 52.4
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Beato kopt de bal weg. Klungelig pakt Rondino de bal. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz haalt uit met een fantastische trap. Perria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo verovert de bal door een tackle van achteren. Liccaro rent richting de bal. Grifeo onderschept slim de pass. Grifeo draait met de bal, schiet en ... Schivardi bokst de bal weg. Perria is nu in balbezit. Grifeo onderschept slim de pass. Grifeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:1

9e minuut.
Durkan onderschept slim de pass. Durkan met een sublieme pass. Rondino is nu in balbezit. Butz onderschept slim de pass. Butz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Grifeo passt de bal in één keer door. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz schiet op doel. Perria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:2

14e minuut.
Enrique passt de bal in één keer door. Butz rent richting de bal. Butz met een sublieme pass. Grifeo is nu in balbezit. Grifeo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Schivardi trapt de bal weg. Botea kopt de bal weg. Butz rent richting de bal. Butz haalt uit met een fantastische trap. Schivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beato met een snelle inworp. Klungelig pakt Botea de bal. Botea geeft een lange en hoge pass. Grifeo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Magliocca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zampolla de bal. Durkan probeert naar een medespeler te passen. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Rondino verovert de bal door een tackle van achteren. Beato rent richting de bal. Beato met een sublieme pass. Klungelig pakt Butz de bal. Butz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:3

24e minuut.
Liccaro verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Enrique neemt de hoekschop. Butz springt en kopt de bal. Schivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:4

27e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beato zal de hoekschop nemen. Schivardi probeert naar een medespeler te passen. Sida kopt de bal weg. Beato is nu in balbezit. Beato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Rondino geeft de bal voor. Galuppini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Enrique met een sublieme pass. Daar is Butz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamprotta is nu in balbezit. Zamprotta passt de bal met de wreef. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Butz geeft een hoge lob. Zamprotta is nu in balbezit. Zamprotta passt de bal zonder na te denken. Grifeo is nu in balbezit. Grifeo draait met de bal, schiet en ... Schivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Butz is nu in balbezit. Butz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:5

42e minuut.
Ginosa speelt de bal door. Durkan bereikt de bal nog maar net als eerste. Durkan speelt de bal door. Grifeo is nu in balbezit. Grifeo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Flaviano 88%, Total Confusion UTD 12%.
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:5

46e minuut.
Moribondo komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Durkan speelt de bal door. Butz speelt de bal door. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Liccaro rent richting de bal. Liccaro geeft een hoge lob. Farro heeft problemen om de bal te vangen. Beato rent richting de bal. Beato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Grifeo rent richting de bal. Grifeo passt de bal in één keer door. Daar is Butz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butz haalt uit met een fantastische trap. Schivardi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:6

56e minuut.
Rondino verovert de bal door een tackle van achteren. Rondino probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Beato neemt de hoekschop. Grifeo springt en kopt de bal. Schivardi bokst de bal weg.

61e minuut.
Durkan met een sublieme pass. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampolla geeft een lange en hoge pass. Butz heeft problemen om de bal te vangen. Butz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:7

63e minuut.
Moribondo probeert naar een medespeler te passen. Ginosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginosa passt de bal in één keer door. Grifeo rent richting de bal. Grifeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Doeltrap. Perria trapt de bal weg van het doel. Grifeo kopt de bal weg. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz schiet op doel. Schivardi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Liccaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Liccaro geeft een lange en hoge pass. Botea kopt de bal weg. Grifeo rent richting de bal. Grifeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Durkan rent richting de bal. Durkan met een sublieme pass. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ... Schivardi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:8

67e minuut.
Klungelig pakt Rondino de bal. Grifeo is nu in balbezit. Grifeo geeft een hoge lob. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel. Schivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Daar is Moribondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moribondo speelt de bal door. Butz rent richting de bal. Butz draait met de bal, schiet en ... Schivardi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Valentini geeft een lange en hoge pass. Daar is Galuppini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durkan probeert naar een medespeler te passen. Butz bereikt de bal nog maar net als eerste. Butz draait met de bal, schiet en ... Schivardi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Butz is nu in balbezit. Butz schiet op doel. Schivardi bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Perria is nu in balbezit. Perria geeft een hoge lob. Butz rent richting de bal. Butz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:9

77e minuut.
Farro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bugliani komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Rondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Beato onderschept slim de pass. Grifeo rent richting de bal. Grifeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Beato rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bugliani. Beato raakt geblesseerd tijdens het duel. Beato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Rondino de bal. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Botea passt de bal zonder na te denken. Grifeo rent richting de bal. Rondino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rondino krijgt een gele kaart. Grifeo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Butz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:10

85e minuut.
Klungelig pakt Butz de bal. Butz passt de bal zonder na te denken. Perria onderschept slim de pass. Grifeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Grifeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schivardi trapt de bal weg. Botea kopt de bal weg. Butz rent richting de bal. Butz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Beato kopt de bal weg. Liccaro probeert de bal met de borst te controleren. Grifeo onderschept slim de pass. Grifeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:11

89e minuut.
Magliocca speelt de bal door. Botea bereikt de bal nog maar net als eerste. Botea passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Butz de bal. Butz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Flaviano 85%, Total Confusion UTD 15%.
Real Flaviano - Total Confusion UTD 0:12