Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Abbiategrasso Virtus Flynet Football Club
Normal Tactiek Icarium 523TrAB
41% Balbezit 59%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 57
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen formidabel
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Poveda de bal. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:1

4e minuut.
Klungelig pakt Milde de bal. Poveda rent richting de bal. Poveda passt de bal in één keer door. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Poveda schiet op doel. Prencipe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poveda neemt de hoekschop. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Krepek is nu in balbezit. Krepek schiet op doel. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:2

9e minuut.
Jurcic probeert naar een medespeler te passen. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda geeft een hoge lob. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Ariatti kopt de bal weg. Poveda rent richting de bal. Poveda passt de bal zonder na te denken. Krepek is nu in balbezit. Krepek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:3

10e minuut.
Poveda met een sublieme pass. Klungelig pakt Milde de bal. Milde passt de bal in één keer door. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:4

15e minuut.
Caliani onderschept slim de pass. Caliani geeft de bal voor. Poveda kopt de bal weg. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:5

16e minuut.
Pescariu met een sublieme pass. Daar is Milde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krepek rent richting de bal. Krepek draait met de bal, schiet en ... Irato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:6

18e minuut.
Jurcic verovert de bal door een tackle van achteren. Jurcic geeft een hoge lob. Krepek kopt de bal weg. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ... Irato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Irato met een sublieme pass. Poveda met een sublieme pass. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek schiet op doel. Irato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:7

20e minuut.
Dibari bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek onderschept slim de pass. Krepek probeert naar een medespeler te passen. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Adatte geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ariatti de bal. Jurcic geeft een lange en hoge pass. Milde rent richting de bal. Milde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:8

24e minuut.
Caliani passt de bal met de wreef. Daar is Pescariu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pescariu geeft een hoge lob. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:9

26e minuut.
Klungelig pakt Milde de bal. Poveda rent richting de bal. Poveda speelt de bal door. Milde is nu in balbezit. Milde haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:10

27e minuut.
Rusticoni is nu in balbezit. Krepek verovert de bal door een tackle van achteren. Krepek met een sublieme pass. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Adatte heeft problemen om de bal te vangen. Poveda rent richting de bal. Poveda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Jurcic verovert de bal door een tackle van achteren. Jurcic geeft een lange en hoge pass. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:11

31e minuut.
Adatte kopt de bal weg. Jurcic met een sublieme pass. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:12

35e minuut.
Milde rent richting de bal. Milde geeft een lange en hoge pass. Caliani heeft problemen om de bal te vangen. Krepek rent richting de bal. Krepek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:13

37e minuut.
Adatte geeft een lange en hoge pass. Jurcic is nu in balbezit. Jurcic geeft de bal voor. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal. Irato probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Dibari rent richting de bal. Poveda onderschept slim de pass. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Krepek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krepek met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:14

40e minuut.
Krepek verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda is nu in balbezit. Poveda speelt de bal door. Milde rent richting de bal. Milde schiet op doel. Irato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:15

43e minuut.
Dibari is nu in balbezit. Dibari geeft een hoge lob. Poveda geeft de bal voor. Krepek krijgt zijn hoofd ertegen. Adatte onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poveda neemt de hoekschop. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Milde schiet op doel. Klungelig pakt Adatte de bal. Krepek rent richting de bal. Krepek schiet op doel. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Milde rent richting de bal. Milde schiet op doel. Irato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Caliani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 93%, Flynet Football Club 7%.
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:16

47e minuut.
Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena geeft de bal voor. Jurcic speelt de bal door. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Irato trapt de bal weg van het doel. van der Ploeg kopt de bal weg. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Milde onderschept slim de pass. Adatte rent richting de bal. Poveda onderschept slim de pass. Poveda schiet op doel. Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Caliani de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurcic met de inworp. Poveda rent richting de bal. Poveda geeft een lange en hoge pass. Krepek springt en kopt de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:17

53e minuut.
Adatte geeft een hoge lob. Inworp. Jurcic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poveda geeft een lange en hoge pass. Krepek krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:18

54e minuut.
Jurcic is nu in balbezit. Jurcic passt de bal zonder na te denken. Poveda probeert naar een medespeler te passen. Krepek is nu in balbezit. Krepek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:19

55e minuut.
Krepek onderschept slim de pass. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda met een sublieme pass. Krepek is nu in balbezit. Krepek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Pescariu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jurcic is nu in balbezit. Jurcic geeft een hoge lob. Milde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:20

60e minuut.
Jurcic verovert de bal door een tackle van achteren. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda met een sublieme pass. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap. Irato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Spengler speelt de bal door. Valbuena heeft problemen om de bal te vangen. Valbuena passt de bal met de wreef. Poveda geeft de bal voor. Milde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:21

63e minuut.
Milde onderschept slim de pass. Poveda rent richting de bal. Poveda passt de bal zonder na te denken. Krepek rent richting de bal. Krepek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:22

65e minuut.
van der Ploeg bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Ploeg heeft problemen om de bal te vangen. van der Ploeg speelt de bal door. Daar is Milde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milde draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Adatte de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Poveda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Milde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:23

67e minuut.
Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Poveda speelt de bal door. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ... Irato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:24

69e minuut.
Poveda passt de bal zonder na te denken. Caliani probeert naar een medespeler te passen. Krepek is nu in balbezit. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Krepek is nu in balbezit. Krepek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Poveda is nu in balbezit. Krepek is nu in balbezit. Krepek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Jurcic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igartua geeft een hoge lob. Krepek kopt de bal weg. Milde heeft problemen om de bal te vangen. Milde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:25

74e minuut.
Poveda rent richting de bal. Poveda geeft de bal voor. Irato maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Krepek rent richting de bal. Krepek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:26

76e minuut.
Pescariu speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Poveda rent richting de bal. Milde is nu in balbezit. Milde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:27

79e minuut.
Pescariu rent richting de bal. Pescariu probeert naar een medespeler te passen. Milde rent richting de bal. Krepek is nu in balbezit. Krepek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Adatte geeft een hoge lob. Jurcic is nu in balbezit. Jurcic geeft een hoge lob. Daar is Adatte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milde is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:28

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Irato trapt de bal weg van het doel. Inworp. Jurcic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poveda geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:29

87e minuut.
Jurcic speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Poveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Poveda is nu in balbezit. Poveda speelt de bal door. Krepek rent richting de bal. Krepek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:30

89e minuut.
Ariatti is nu in balbezit. Ariatti passt de bal met de wreef. Poveda is nu in balbezit. Poveda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Abbiategrasso Virtus 92%, Flynet Football Club 8%.
Abbiategrasso Virtus - Flynet Football Club 0:30