Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:57
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Gemini Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3100
Gemini Littoria
352 Tactiek 433conAla
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 77
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 62.8
weak Schieten excellent
hopeless Passen incredible
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Giannella rent richting de bal. Giannella passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Baiardi neemt de hoekschop. Di Luca Nieri kopt de bal weg. Giannella rent richting de bal. Giannella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:1

3e minuut.
Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri passt de bal met de wreef. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella haalt uit met een fantastische trap. Riganò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:2

4e minuut.
Minimo is nu in balbezit. Giannella onderschept slim de pass. Giannella heeft problemen om de bal te vangen. Giannella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:3

7e minuut.
Galisai passt de bal met de wreef. Baiardi is nu in balbezit. Baiardi speelt de bal door. Giannella is nu in balbezit. Giannella schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Giannella rent richting de bal. Giannella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:4

10e minuut.
Giannella is nu in balbezit. Isham geeft een hoge lob. Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ... Riganò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:5

11e minuut.
Klungelig pakt Di Luca Nieri de bal. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Daar is Giannella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannella haalt uit met een fantastische trap. Demartini probeert de bal aan de voet te houden. Riganò verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:6

11e minuut.
Saponiero rent richting de bal. Saponiero passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Minimo de bal. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Riganò probeert naar een medespeler te passen. Isham is nu in balbezit. Isham passt de bal met de wreef. Giannella is nu in balbezit. Giannella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Di Luca Nieri met een sublieme pass. De Faría is nu in balbezit. De Faría geeft een hoge lob. Giannella maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Doeltrap. Riganò met een harde bal richting middenveld. Isham kopt de bal weg. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:7

16e minuut.
Demartini bereikt de bal nog maar net als eerste. Demartini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. De Faría met een snelle inworp. Isham geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pogna trapt de bal weg van het doel. De Faría kopt de bal weg. Di Luca Nieri speelt de bal door. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Manzato de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baiardi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:8

20e minuut.
De Faría bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría geeft de bal voor. Giannella kopt de bal weg. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Giannella rent richting de bal. Giannella haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:9

24e minuut.
Riganò trapt de bal weg van het doel. Galisai probeert naar een medespeler te passen. De Faría probeert naar een medespeler te passen. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:10

26e minuut.
Baiardi met een sublieme pass. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Demartini geeft een lange en hoge pass. Inworp. De Faría met de inworp. Isham geeft een lange en hoge pass. Giannella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:11

28e minuut.
Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri haalt uit met een fantastische trap. Riganò maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:12

29e minuut.
Isham probeert naar een medespeler te passen. Baiardi probeert naar een medespeler te passen. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:13

31e minuut.
Lixandru bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Minimo de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Giannella is nu in balbezit. Giannella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:14

34e minuut.
Piccinni is nu in balbezit. De Faría rent richting de bal. De Faría passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ... Riganò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Riganò met een harde bal richting middenveld. De Faría rent richting de bal. De Faría passt de bal in één keer door. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri schiet op doel. Riganò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:15

37e minuut.
De Faría geeft een lange en hoge pass. Baiardi kopt de bal weg. Giannella is nu in balbezit. Giannella draait met de bal, schiet en ... Riganò probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Demartini de bal. Isham rent richting de bal. Isham schiet op doel. Riganò bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:16

38e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Giannella is nu in balbezit. Giannella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:17

40e minuut.
De Faría probeert naar een medespeler te passen. Isham speelt de bal door. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Giannella rent richting de bal. Giannella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:18

42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strempel met een snelle inworp. De Faría geeft de bal voor. Giannella controleert de bal met de borst. Giannella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:19

43e minuut.
De Faría probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Isham met een sublieme pass. Daar is Giannella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giannella haalt uit met een fantastische trap. Riganò maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:20

44e minuut.
Di Luca Nieri rent richting de bal. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Giannella is nu in balbezit. Giannella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:21

45e minuut.
Marolda probeert naar een medespeler te passen. Minimo speelt de bal door. Demartini heeft problemen om de bal te vangen. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gemini 87%, Littoria 13%.
Gemini - Littoria 0:21

48e minuut.
Daar is Di Luca Nieri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Di Luca Nieri probeert naar een medespeler te passen. Giannella rent richting de bal. Giannella draait met de bal, schiet en ... Riganò werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:22

50e minuut.
Baiardi is nu in balbezit. Baiardi met een sublieme pass. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:23

52e minuut.
Demartini probeert de bal aan de voet te houden. De Faría met een sublieme pass. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Isham zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiardi geeft de bal voor. Di Luca Nieri kopt de bal weg. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella haalt uit met een fantastische trap. Riganò bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham geeft een hoge lob. Giannella rent richting de bal. Giannella schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:24

55e minuut.
Ginisi met de inworp. Ramsey is nu in balbezit. Ramsey geeft de bal voor. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riganò met een harde bal richting middenveld. Isham kopt de bal weg. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ... Riganò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:25

58e minuut.
Di Luca Nieri speelt de bal door. Giannella rent richting de bal. Demartini is nu in balbezit. Giannella onderschept slim de pass. Giannella haalt uit met een fantastische trap. Riganò kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Pogna geeft de bal voor. Inworp. De Faría met de inworp. Isham geeft een lange en hoge pass. Giannella krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Riganò trapt de bal weg. De Faría kopt de bal weg. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:26

61e minuut.
Ginisi bereikt de bal nog maar net als eerste. De Faría is nu in balbezit. De Faría geeft de bal voor. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella draait met de bal, schiet en ... Riganò bokst de bal weg. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri schiet op doel. Riganò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham geeft de bal voor. Klungelig pakt Pogna de bal. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:27

66e minuut.
Isham passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Di Luca Nieri de bal. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Giannella rent richting de bal. Giannella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:28

68e minuut.
Baiardi is nu in balbezit. Manzato schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Baiardi raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baiardi neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:29

73e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Riganò niet meer kan verder spelen. Ganzi komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Strempel geeft een lange en hoge pass. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri passt de bal zonder na te denken. Giannella is nu in balbezit. Giannella schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De Faría neemt de hoekschop. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri schiet op doel. Ganzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. De Faría geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:30

76e minuut.
Di Luca Nieri passt de bal in één keer door. Isham heeft problemen om de bal te vangen. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella haalt uit met een fantastische trap. Ganzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:31

77e minuut.
De Faría passt de bal met de wreef. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri speelt de bal door. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:32

79e minuut.
Klungelig pakt Di Luca Nieri de bal. Di Luca Nieri speelt de bal door. Giannella kan de bal niet met de borst controleren. Isham bereikt de bal nog maar net als eerste. Isham draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:33

80e minuut.
Minimo passt de bal met de wreef. Baiardi rent richting de bal. Baiardi passt de bal zonder na te denken. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Galisai onderschept slim de pass. Galisai passt de bal met de wreef. Giannella met een sublieme pass. Baiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiardi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Demartini geeft een lange en hoge pass. Lixandru kopt de bal weg. Isham probeert naar een medespeler te passen. Giannella rent richting de bal. Giannella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Inworp. De Faría met een snelle inworp. Isham probeert naar een medespeler te passen. Di Luca Nieri is nu in balbezit. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:34

86e minuut.
Marolda passt de bal in één keer door. De Faría met een sublieme pass. Di Luca Nieri rent richting de bal. Di Luca Nieri draait met de bal, schiet en ... Ganzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Isham is nu in balbezit. Isham passt de bal in één keer door. Giannella rent richting de bal. Giannella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:35

90e minuut.
De Faría heeft problemen om de bal te vangen. Di Luca Nieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Luca Nieri met een sublieme pass. Giannella bereikt de bal nog maar net als eerste. Giannella haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Gemini - Littoria 0:36

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gemini 90%, Littoria 10%.
Gemini - Littoria 0:36