Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contea Indicibili Bad Religion
Normal Tactiek INGABBIO
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 46.6
slecht Schieten zeer goed
zwak Passen uitstekend
slecht Verdedigen goed


2e minuut.
Paganelli kopt de bal weg. Grubješić is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Galastri. Grubješić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grubješić wilt de vrije trap nemen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beta met de inworp. Fragoso geeft de bal voor. Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Paganelli probeert de bal met de borst te controleren. Höskuldsson met een sublieme pass. Geraci is nu in balbezit. Grubješić verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:2

7e minuut.
Chronas passt de bal zonder na te denken. Daar is Kirazcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argenti rent richting de bal. Kirazcı verovert de bal door een tackle van achteren. Kirazcı haalt uit met een fantastische trap. Bardoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grubješić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:3

9e minuut.
Paganelli rent richting de bal. Paganelli passt de bal met de wreef. Chronas probeert naar een medespeler te passen. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Geraci onderschept slim de pass. Grubješić onderschept slim de pass. Kirazcı is nu in balbezit. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:4

14e minuut.
Assennato bereikt de bal nog maar net als eerste. Assennato speelt de bal door. Chronas heeft problemen om de bal te vangen. Chronas geeft een hoge lob. Grubješić krijgt zijn hoofd ertegen. Bardoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Geraci rent richting de bal. Grubješić verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Argenti ... Strafschop! Grubješić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grubješić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Bardoni bokst de bal weg. Grubješić rent richting de bal. Grubješić schiet op doel. Bardoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:5

15e minuut.
Klungelig pakt Assennato de bal. Assennato passt de bal met de wreef. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić rent richting de bal. Grubješić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Fragoso kopt de bal weg. Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grubješić de bal. Grubješić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:6

19e minuut.
Höskuldsson rent richting de bal. Höskuldsson passt de bal met de wreef. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:7

23e minuut.
Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı geeft een hoge lob. Del Santi heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Bardoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Argenti heeft problemen om de bal te vangen. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:8

24e minuut.
Chronas is nu in balbezit. Chronas met een sublieme pass. Kirazcı rent richting de bal. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Geraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chronas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bardoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kirazcı krijgt zijn hoofd ertegen. Bardoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:9

29e minuut.
Höskuldsson probeert naar een medespeler te passen. Chronas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chronas passt de bal in één keer door. Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:10

34e minuut.
Kirazcı onderschept slim de pass. Kirazcı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grubješić de bal. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. Bardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:11

37e minuut.
Fragoso is nu in balbezit. Fragoso passt de bal met de wreef. Chronas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chronas geeft de bal voor. Grubješić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Argenti kopt de bal weg. Grubješić kan de bal niet met de borst controleren. Grubješić probeert naar een medespeler te passen. Kirazcı is nu in balbezit. Kirazcı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bardoni trapt de bal weg van het doel. Chronas kopt de bal weg. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:12

44e minuut.
Bardoni trapt de bal weg van het doel. Chronas kopt de bal weg. Grubješić met een sublieme pass. Klungelig pakt Kirazcı de bal. Kirazcı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Indicibili 88%, Bad Religion 12%.
Contea Indicibili - Bad Religion 0:12

47e minuut.
Höskuldsson speelt de bal door. Daar is Geraci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić schiet op doel. Bardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Höskuldsson kopt de bal weg. Daar is Chronas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chronas speelt de bal door. Kirazcı rent richting de bal. Kirazcı schiet op doel. Bardoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Argenti geeft een hoge lob. Kirazcı probeert de bal aan de voet te houden. Fragoso geeft een lange en hoge pass. Daar is Kirazcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirazcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:13

57e minuut.
Höskuldsson met de inworp. Fragoso is nu in balbezit. Fragoso geeft een hoge lob. Kirazcı rent richting de bal. Kirazcı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bardoni trapt de bal weg van het doel. Fragoso geeft een lange en hoge pass. Kirazcı rent richting de bal. Kirazcı schiet op doel. Bardoni probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:14

58e minuut.
Assennato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Inuvio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toderi rent richting de bal. Grubješić verovert de bal door een tackle van achteren. Grubješić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:15

60e minuut.
Geraci geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chronas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fragoso geeft de bal voor. Kirazcı krijgt zijn hoofd ertegen. Bardoni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geraci heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Fragoso rent richting de bal. Fragoso geeft de bal voor. Grubješić heeft problemen om de bal te vangen. Kirazcı rent richting de bal. Kirazcı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Toderi controleert de bal met de borst. Chronas bereikt de bal nog maar net als eerste. Chronas passt de bal in één keer door. Grubješić heeft problemen om de bal te vangen. Grubješić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:16

65e minuut.
Chronas rent richting de bal. Del Santi onderschept slim de pass. Chronas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chronas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Grubješić geeft de bal voor. Argenti probeert naar een medespeler te passen. Paganelli rent richting de bal. Höskuldsson onderschept slim de pass. Höskuldsson speelt de bal door. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Klungelig pakt Höskuldsson de bal. Höskuldsson met een sublieme pass. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Rothchild kopt de bal weg. Chronas is nu in balbezit. Chronas geeft de bal voor. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić geeft de bal voor. Bardoni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kirazcı controleert de bal met de borst. Kirazcı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:17

75e minuut.
Inuvio rent richting de bal. Kirazcı onderschept slim de pass. Kirazcı passt de bal in één keer door. Grubješić rent richting de bal. Grubješić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:18

79e minuut.
Fragoso onderschept slim de pass. Fragoso geeft een hoge lob. Grubješić is nu in balbezit. Grubješić schiet op doel. Bardoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:19

80e minuut.
Toderi is nu in balbezit. Chronas onderschept slim de pass. Chronas met een sublieme pass. Daar is Grubješić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grubješić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Grubješić kopt de bal weg. Kirazcı rent richting de bal. Grubješić rent richting de bal. Grubješić draait met de bal, schiet en ... Bardoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:20

90e minuut.
Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirazcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubješić rent richting de bal. Grubješić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Contea Indicibili - Bad Religion 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contea Indicibili 83%, Bad Religion 17%.
Contea Indicibili - Bad Religion 0:21