Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panico Football Club Gymnastics Naples
Normal Tactiek WC Champion def2
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 48
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.3 gemiddelde waardering 54.9
matig Schieten formidabel
slecht Passen zeer goed
zwak Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Ivaldo rent richting de bal. Defabritiis verovert de bal door een tackle van achteren. Defabritiis passt de bal met de wreef. Adesso is nu in balbezit. Adesso haalt uit met een fantastische trap. Cescolini bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:1

3e minuut.
Sampaolo geeft een hoge lob. Inworp. Vólent met de inworp. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defabritiis haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Cescolini trapt de bal weg van het doel. Capirossi kopt de bal weg. Ongania probeert de bal aan de voet te houden. Adesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso draait met de bal, schiet en ... Cescolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defabritiis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:2

6e minuut.
Adesso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vólent de bal. Vólent speelt de bal door. Defabritiis is nu in balbezit. Defabritiis draait met de bal, schiet en ... Cescolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Falconieri heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Rastellino kopt de bal weg. Daar is Adesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peretti is nu in balbezit. Adesso onderschept slim de pass. Adesso haalt uit met een fantastische trap. Cescolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Abbruzzese is nu in balbezit. Abbruzzese passt de bal in één keer door. Adesso is nu in balbezit. Adesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:3

13e minuut.
Pellizza is nu in balbezit. Abbruzzese verovert de bal door een tackle van achteren. Abbruzzese probeert naar een medespeler te passen. Adesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Cescolini trapt de bal weg van het doel. Rastellino kopt de bal weg. Daar is Ongania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adesso is nu in balbezit. Adesso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Formiga passt de bal zonder na te denken. Abbruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbruzzese passt de bal met de wreef. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defabritiis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Banti verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vólent geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Defabritiis maakt een snoekduik en kopt de bal. Cescolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:4

20e minuut.
Adesso onderschept slim de pass. Adesso probeert naar een medespeler te passen. Defabritiis is nu in balbezit. Defabritiis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:5

22e minuut.
Vólent is nu in balbezit. Vólent geeft een hoge lob. Adesso heeft problemen om de bal te vangen. Defabritiis rent richting de bal. Defabritiis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:6

29e minuut.
Sampaolo is nu in balbezit. Vólent onderschept slim de pass. Vólent probeert naar een medespeler te passen. Defabritiis is nu in balbezit. Defabritiis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Abbruzzese probeert naar een medespeler te passen. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defabritiis passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Adesso de bal onder controle te krijgen. Adesso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Vólent rent richting de bal. Vólent met een sublieme pass. Adesso is nu in balbezit. Adesso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:7

35e minuut.
Defabritiis onderschept slim de pass. Defabritiis met een sublieme pass. Vólent met een sublieme pass. Adesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:8

37e minuut.
Rastellino is nu in balbezit. Rastellino passt de bal met de wreef. Sampaolo is nu in balbezit. Defabritiis verovert de bal door een tackle van achteren. Defabritiis schiet op doel. Cescolini bokst de bal weg.

39e minuut.
Formiga geeft een hoge lob. Vólent kan de bal niet met de borst controleren. Vólent probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Defabritiis de bal. Defabritiis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Abbruzzese is nu in balbezit. Abbruzzese probeert naar een medespeler te passen. Vólent heeft problemen om de bal te vangen. Vólent geeft de bal voor. Adesso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cescolini trapt de bal weg van het doel. Rastellino rent richting de bal. Rastellino geeft een hoge lob. Defabritiis is nu in balbezit. Defabritiis haalt uit met een fantastische trap. Cescolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panico Football Club 86%, Gymnastics Naples 14%.
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:9

47e minuut.
Vólent speelt de bal door. Defabritiis rent richting de bal. Defabritiis geeft de bal voor. Adesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Adesso is nu in balbezit. Adesso schiet op doel. Vólent is nu in balbezit. Vólent geeft de bal voor. Adesso springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Abbruzzese zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Capirossi speelt de bal door. Klungelig pakt Defabritiis de bal. Defabritiis schiet op doel. Cescolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:10

54e minuut.
Inworp. Abbruzzese met een snelle inworp. Vólent geeft een hoge lob. Defabritiis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Banti trapt de bal weg van het doel. Abbruzzese kopt de bal weg. Defabritiis rent richting de bal. Defabritiis draait met de bal, schiet en ... Cescolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:11

57e minuut.
Vólent rent richting de bal. Vólent probeert naar een medespeler te passen. Daar is Adesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Defabritiis rent richting de bal. Defabritiis draait met de bal, schiet en ... Cescolini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Abbruzzese bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbruzzese probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adesso de bal. Adesso haalt uit met een fantastische trap. Cescolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:12

61e minuut.
Vólent bereikt de bal nog maar net als eerste. Vólent geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Adesso de bal. Adesso draait met de bal, schiet en ... Cescolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:13

63e minuut.
Pérez probeert naar een medespeler te passen. Adesso heeft problemen om de bal te vangen. Adesso passt de bal zonder na te denken. Defabritiis bereikt de bal nog maar net als eerste. Defabritiis schiet op doel. Cescolini bokst de bal weg.

65e minuut.
Capirossi speelt de bal door. Defabritiis rent richting de bal. Defabritiis passt de bal zonder na te denken. Adesso rent richting de bal. Adesso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Adesso bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Defabritiis de bal. Defabritiis schiet op doel. Cescolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:14

69e minuut.
Daar is Adesso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falconieri rent richting de bal. Adesso verovert de bal door een tackle van achteren. Adesso haalt uit met een fantastische trap. Cescolini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:15

70e minuut.
Sampaolo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abbruzzese met de inworp. Vólent geeft een hoge lob. Defabritiis krijgt zijn hoofd ertegen. Cescolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik geeft een lange en hoge pass. Vólent is nu in balbezit. Vólent geeft een lange en hoge pass. Adesso krijgt zijn hoofd ertegen. Cescolini bokst de bal weg.

79e minuut.
Defabritiis is nu in balbezit. Defabritiis geeft een hoge lob. Adesso kan de bal niet met de borst controleren. Adesso haalt uit met een fantastische trap. Cescolini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:16

82e minuut.
Giannetta is nu in balbezit. Rastellino verovert de bal door een tackle van achteren. Rastellino geeft een hoge lob. Defabritiis rent richting de bal. Defabritiis schiet op doel. Cescolini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:17

83e minuut.
Abbruzzese is nu in balbezit. Abbruzzese passt de bal zonder na te denken. Vólent heeft problemen om de bal te vangen. Vólent geeft een lange en hoge pass. Defabritiis springt en kopt de bal. Cescolini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Adesso is nu in balbezit. Adesso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:18

89e minuut.
Peretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Adesso onderschept slim de pass. Adesso haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Falconieri de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panico Football Club 86%, Gymnastics Naples 14%.
Panico Football Club - Gymnastics Naples 0:19