Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taranto FC Pupazzia
Normal Tactiek 451B II
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 49
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 50.7
slecht Schieten wonderbaarlijk
matig Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Sande probeert de bal met de borst te controleren. Sande passt de bal met de wreef. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa geeft een hoge lob. Daar is Pastecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Benigni speelt de bal door. Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa probeert naar een medespeler te passen. Pastecki rent richting de bal. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:1

3e minuut.
Calossi passt de bal in één keer door. Inworp. Sande met de inworp. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande geeft de bal voor. Klungelig pakt Infantocci de bal. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki schiet op doel. Maniello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pastecki rent richting de bal. Pastecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Maniello trapt de bal weg van het doel. Sande kopt de bal weg. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacifico is nu in balbezit. Pastecki onderschept slim de pass. Pastecki draait met de bal, schiet en ... Ampola probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Maniello trapt de bal weg. Pacifico kopt de bal weg. Pastecki rent richting de bal. Pastecki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:2

12e minuut.
Inworp. Mario met de inworp. Benigni speelt de bal door. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:3

14e minuut.
Sande met een sublieme pass. Lamalfa rent richting de bal. Klungelig pakt Lamalfa de bal. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:4

21e minuut.
Pacifico geeft de bal voor. Sande kopt de bal weg. Benigni speelt de bal door. Daar is Pastecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Benigni kopt de bal weg. Sande geeft een lange en hoge pass. Pastecki rent richting de bal. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:5

23e minuut.
Sande is nu in balbezit. Sande speelt de bal door. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Pastecki krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Benigni onderschept slim de pass. Lamalfa geeft een lange en hoge pass. Daar is Infantocci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa draait met de bal, schiet en ... Maniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:6

29e minuut.
Sansalvadore probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benigni is nu in balbezit. Benigni geeft een hoge lob. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Guaitamacchi onderschept slim de pass. Guaitamacchi geeft een hoge lob. Pastecki speelt de bal door. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:7

36e minuut.
Sansalvadore met een sublieme pass. Klungelig pakt Calossi de bal. Calossi speelt de bal door. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Mario met een snelle inworp. Benigni speelt de bal door. Daar is Pastecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:8

42e minuut.
Mario met de inworp. Benigni probeert naar een medespeler te passen. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Maniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Benigni verovert de bal door een tackle van achteren. Benigni geeft een lange en hoge pass. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki schiet op doel. Maniello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taranto FC 68%, Pupazzia 32%.
Taranto FC - Pupazzia 0:9

46e minuut.
Benigni verovert de bal door een tackle van achteren. Benigni geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ampola de bal. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Maniello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Longoni is nu in balbezit. Benigni verovert de bal door een tackle van achteren. Benigni passt de bal in één keer door. Pastecki heeft problemen om de bal te vangen. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Longoni onderschept slim de pass. Benigni bereikt de bal nog maar net als eerste. Benigni geeft een lange en hoge pass. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki schiet op doel. Maniello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pastecki heeft problemen om de bal te vangen. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Eufemia kopt de bal weg. Benigni geeft de bal voor. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Maniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Sande is nu in balbezit. Sande geeft een lange en hoge pass. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap. Maniello probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mario kopt de bal weg. Grifi probeert de bal aan de voet te houden. Benigni is nu in balbezit. Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Benigni is nu in balbezit. Benigni geeft een hoge lob. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:10

61e minuut.
Inworp. Benigni met een snelle inworp. Mario rent richting de bal. Benigni geeft een hoge lob. Pastecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Maniello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Lamalfa is nu in balbezit. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki rent richting de bal. Pastecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:11

64e minuut.
Pastecki kopt de bal weg. Lamalfa heeft problemen om de bal te vangen. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:12

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Maniello niet meer kan verder spelen. Cavarozzi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sande zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benigni is nu in balbezit. Sande geeft een hoge lob. Pastecki rent richting de bal. Pastecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Longoni is nu in balbezit. Daar is Benigni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benigni geeft de bal voor. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:13

72e minuut.
Pastecki controleert de bal met de borst. Pastecki passt de bal zonder na te denken. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa draait met de bal, schiet en ... Cavarozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:14

74e minuut.
Mario onderschept slim de pass. Mario geeft een hoge lob. Pastecki kopt de bal weg. Lamalfa geeft een hoge lob. Pastecki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Klungelig pakt Infantocci de bal. Lamalfa rent richting de bal. Pastecki is nu in balbezit. Pastecki schiet op doel. Cavarozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:15

76e minuut.
Sansalvadore probeert naar een medespeler te passen. Calossi rent richting de bal. Pastecki rent richting de bal. Pastecki schiet op doel. Cavarozzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:16

81e minuut.
Pastecki is nu in balbezit. Pastecki probeert naar een medespeler te passen. Lamalfa rent richting de bal. Lamalfa haalt uit met een fantastische trap. Cavarozzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:17

83e minuut.
Pastecki speelt de bal door. Lamalfa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamalfa probeert naar een medespeler te passen. Pastecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastecki schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mario zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benigni speelt de bal door. Klungelig pakt Pastecki de bal. Pastecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Cavarozzi speelt de bal door. Daar is Pacifico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pastecki onderschept slim de pass. Pastecki draait met de bal, schiet en ... Cavarozzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Taranto FC - Pupazzia 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taranto FC 81%, Pupazzia 19%.
Taranto FC - Pupazzia 0:18