Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Colossi Affascinanti I Nuovi Massimi
Normal Tactiek Zapata 2 crnr
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 51.6
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen uitstekend
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Longino geeft een lange en hoge pass. Maniago kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumo met de inworp. Soncin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Soncin geeft de bal voor. Buoncompagni probeert naar een medespeler te passen. Soncin kopt de bal weg. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla probeert naar een medespeler te passen. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi schiet op doel. Buoncompagni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:1

14e minuut.
Salvi rent richting de bal. Salvi passt de bal in één keer door. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ... Buoncompagni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:2

17e minuut.
Fumo geeft een lange en hoge pass. Salvi heeft problemen om de bal te vangen. Bello speelt de bal door. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. Longino geeft de bal voor. Soncin kopt de bal weg. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumo met een snelle inworp. Pacino geeft een lange en hoge pass. Salvi is nu in balbezit. Salvi haalt uit met een fantastische trap. Buoncompagni bokst de bal weg. Lusardi rent richting de bal. Iazeolla verovert de bal door een tackle van achteren. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap. Chicoli probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soncin neemt de hoekschop. Salvi springt en kopt de bal. Buoncompagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:3

22e minuut.
Pacino met een sublieme pass. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncin met een sublieme pass. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:4

23e minuut.
Gubernati met een sublieme pass. Maggioni heeft problemen om de bal te vangen. Iazeolla verovert de bal door een tackle van achteren. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Longino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bello rent richting de bal. Bello haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:5

26e minuut.
Iazeolla passt de bal met de wreef. Lusardi is nu in balbezit. Soncin onderschept slim de pass. Soncin geeft de bal voor. Salvi springt en kopt de bal. Paal! Buoncompagni met een sublieme pass. Pacino rent richting de bal. Pacino met een sublieme pass. Salvi rent richting de bal. Salvi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chicoli kopt de bal weg. Bello is nu in balbezit. Bello probeert naar een medespeler te passen. Iazeolla heeft problemen om de bal te vangen. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Salvi rent richting de bal. Forneron verovert de bal door een tackle van achteren. Forneron probeert naar een medespeler te passen. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:6

35e minuut.
Fumo passt de bal zonder na te denken. Iazeolla rent richting de bal. Salvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:7

37e minuut.
Salvi rent richting de bal. Salvi passt de bal met de wreef. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla schiet op doel. Buoncompagni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:8

41e minuut.
Longino bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Bello passt de bal met de wreef. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:9

42e minuut.
Daar is Salvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fumo rent richting de bal. Fumo speelt de bal door. Salvi is nu in balbezit. Salvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Soncin rent richting de bal. Soncin geeft een hoge lob. Copelli heeft problemen om de bal te vangen. Salvi rent richting de bal. Salvi draait met de bal, schiet en ... Buoncompagni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Longino is nu in balbezit. Iazeolla verovert de bal door een tackle van achteren. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Buoncompagni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossi Affascinanti 80%, I Nuovi Massimi 20%.
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:9

46e minuut.
Bello geeft een lange en hoge pass. Soncin is nu in balbezit. Soncin passt de bal met de wreef. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Longino geeft een hoge lob. Pacino kopt de bal weg. Klungelig pakt Fumo de bal. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:10

52e minuut.
Salvi heeft problemen om de bal te vangen. Iazeolla rent richting de bal. Salvi rent richting de bal. Salvi draait met de bal, schiet en ... Buoncompagni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:11

55e minuut.
Gulli met de inworp. Maggioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Heerwagen probeert naar een medespeler te passen. Salvi rent richting de bal. Salvi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Brusaschetto is nu in balbezit. Brusaschetto geeft een hoge lob. Fumo geeft een lange en hoge pass. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:12

66e minuut.
Pacino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacino speelt de bal door. Longino is nu in balbezit. Salvi verovert de bal door een tackle van achteren. Salvi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fumo met een snelle inworp. Bello rent richting de bal. Fumo geeft een hoge lob. Iazeolla maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:13

70e minuut.
Brina passt de bal met de wreef. Soncin is nu in balbezit. Soncin met een sublieme pass. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla draait met de bal, schiet en ... Buoncompagni kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:14

72e minuut.
Soncin rent richting de bal. Soncin probeert naar een medespeler te passen. Salvi is nu in balbezit. Salvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:15

74e minuut.
Na een snelle pass probeert Chicoli de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soncin zal de hoekschop nemen. Salvi is nu in balbezit. Salvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:16

75e minuut.
Maggioni probeert naar een medespeler te passen. Lusardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Soncin begaat een overtreding. Soncin krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Iazeolla speelt de bal door. Soncin rent richting de bal. Soncin met een sublieme pass. Iazeolla bereikt de bal nog maar net als eerste. Iazeolla schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soncin neemt de hoekschop. Iazeolla springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Salvi de bal. Bello rent richting de bal. Bello passt de bal met de wreef. Iazeolla is nu in balbezit. Iazeolla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:17

87e minuut.
Pacino rent richting de bal. Bello probeert naar een medespeler te passen. Fumo speelt de bal door. Iazeolla rent richting de bal. Iazeolla haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Colossi Affascinanti 81%, I Nuovi Massimi 19%.
Colossi Affascinanti - I Nuovi Massimi 0:18