Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Kino F.C. Tonno
Normal Tactiek 4321_SX_ROMBO
45% Balbezit 55%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 54.4
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Torres probeert naar een medespeler te passen. Stelzer rent richting de bal. Stelzer passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Patetta trapt de bal weg van het doel. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer geeft een hoge lob. Torres springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:1

5e minuut.
Torres kopt de bal weg. Gradkowski kan de bal niet met de borst controleren. Gradkowski met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Daini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stelzer zal de hoekschop nemen. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cerliani is nu in balbezit. Gradkowski onderschept slim de pass. Gradkowski passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:2

11e minuut.
Daini probeert naar een medespeler te passen. Bardin kopt de bal weg. Kapov geeft een lange en hoge pass. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Sirignano kopt de bal weg. Torres is nu in balbezit. Patetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres haalt uit met een fantastische trap. Daini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:3

22e minuut.
Bardin rent richting de bal. Jedliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jedliński passt de bal zonder na te denken. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres draait met de bal, schiet en ... Daini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Stelzer onderschept slim de pass. Stelzer met een sublieme pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel. Daini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:4

25e minuut.
Bardin speelt de bal door. Klungelig pakt Salvini de bal. Sirignano is nu in balbezit. Torres onderschept slim de pass. Torres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sirignano heeft problemen om de bal te vangen. Cerliani is nu in balbezit. Trukleckas onderschept slim de pass. Trukleckas geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal. Daini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Stąporski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Patetta de bal. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trukleckas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stelzer geeft een hoge lob. Torres krijgt zijn hoofd ertegen. Daini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:5

36e minuut.
Kapov kopt de bal weg. Jedliński is nu in balbezit. Jedliński passt de bal met de wreef. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:6

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Salvini de bal onder controle te krijgen. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer met een sublieme pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski passt de bal met de wreef. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Trukleckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trukleckas geeft de bal voor. Bazzarin heeft problemen om de bal te vangen. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:7

42e minuut.
Cannati geeft een lange en hoge pass. Bazzarin kopt de bal weg. Tanino is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:8

43e minuut.
Bardin met een sublieme pass. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer speelt de bal door. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. Daini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kino 85%, F.C. Tonno 15%.
Fc Kino - F.C. Tonno 0:9

46e minuut.
Cannati is nu in balbezit. Cannati probeert naar een medespeler te passen. Trukleckas bereikt de bal nog maar net als eerste. Trukleckas geeft de bal voor. Torres krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Daini trapt de bal weg van het doel. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer geeft een lange en hoge pass. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Daini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tanino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanino geeft een hoge lob. Kapov geeft de bal voor. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:10

50e minuut.
Jedliński is nu in balbezit. Jedliński geeft een lange en hoge pass. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ... Daini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daini trapt de bal weg. Cannati geeft de bal voor. Klungelig pakt Torres de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:11

56e minuut.
Trukleckas onderschept slim de pass. Trukleckas probeert naar een medespeler te passen. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Daini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:12

57e minuut.
Gradkowski passt de bal zonder na te denken. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Bazzarin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Torres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Torres neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Daini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daini speelt de bal door. Jedliński kopt de bal weg. Gradkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gradkowski geeft een lange en hoge pass. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gradkowski passt de bal in één keer door. Daar is Cannati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cannati geeft de bal voor. Daar is Torres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torres draait met de bal, schiet en ... Daini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:13

66e minuut.
Stelzer is nu in balbezit. Stelzer geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:14

69e minuut.
Tanino is nu in balbezit. Tanino passt de bal met de wreef. Patetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres onderschept slim de pass. Torres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cerliani rent richting de bal. Cannati onderschept slim de pass. Cannati geeft een lange en hoge pass. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Cannati kopt de bal weg. Klungelig pakt Gradkowski de bal. Gradkowski geeft een lange en hoge pass. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:15

75e minuut.
Klungelig pakt Gradkowski de bal. Gradkowski met een sublieme pass. Torres rent richting de bal. Stelzer is nu in balbezit. Stelzer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Cannati probeert de bal aan de voet te houden. Cannati geeft een hoge lob. Torres rent richting de bal. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:16

78e minuut.
Arboreto probeert naar een medespeler te passen. Bardin rent richting de bal. Bardin passt de bal in één keer door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Trukleckas kopt de bal weg. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer speelt de bal door. Torres rent richting de bal. Torres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Kino - F.C. Tonno 0:17

85e minuut.
Torres speelt de bal door. Stelzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelzer passt de bal met de wreef. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Gradkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Stąporski de bal. Jedliński probeert naar een medespeler te passen. Torres is nu in balbezit. Torres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Patetta rent richting de bal. Patetta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stelzer met een snelle inworp. Trukleckas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Kino 81%, F.C. Tonno 19%.
Fc Kino - F.C. Tonno 0:17