Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
7bellezze Temugin
433 Tactiek 2018 5212 MarSx
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 55
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 55.9
matig Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen uitstekend
matig Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Romaniuk onderschept slim de pass. Romaniuk passt de bal zonder na te denken. Tavelli speelt de bal door. Tosati rent richting de bal. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Nanek geeft een hoge lob. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina is nu in balbezit. Pećina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:1

6e minuut.
Montaldo passt de bal met de wreef. Daar is Tavelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tavelli geeft een hoge lob. Pećina rent richting de bal. Pećina geeft een hoge lob. Gajosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pećina geeft een hoge lob. Klungelig pakt Zelca de bal. Tosati is nu in balbezit. Tosati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:2

8e minuut.
Lupatelli kopt de bal weg. Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavelli onderschept slim de pass. Tavelli passt de bal zonder na te denken. Daar is Tosati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Montaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić verovert de bal door een tackle van achteren. Ružić passt de bal zonder na te denken. Pećina is nu in balbezit. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zelca verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Ružić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tosati krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Pećina kopt de bal weg. Daar is Tosati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Montaldo krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Romaniuk passt de bal in één keer door. Ružić speelt de bal door. Pećina heeft problemen om de bal te vangen. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:3

19e minuut.
Tosati is nu in balbezit. Tosati passt de bal met de wreef. Pećina heeft problemen om de bal te vangen. Pećina draait met de bal, schiet en ... Gajosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:4

22e minuut.
Albertini met een sublieme pass. Tosati is nu in balbezit. Tosati met een sublieme pass. Pećina is nu in balbezit. Pećina draait met de bal, schiet en ... Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tosati is nu in balbezit. Tosati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:5

25e minuut.
Coranga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ružić is nu in balbezit. Ružić passt de bal in één keer door. Daar is Pećina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pećina schiet op doel. Gajosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Zaninelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaninelli geeft een lange en hoge pass. Tosati kopt de bal weg. Pećina heeft problemen om de bal te vangen. Pećina draait met de bal, schiet en ... Gajosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić geeft een lange en hoge pass. Tosati krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Ghiţă heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţă geeft een hoge lob. Inworp. Tavelli met een snelle inworp. Romaniuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Istvan geeft een lange en hoge pass. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati probeert naar een medespeler te passen. Pećina rent richting de bal. Pećina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Tosati rent richting de bal. Tavelli is nu in balbezit. Tavelli passt de bal in één keer door. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina schiet op doel. Gajosiński bokst de bal weg. Pećina geeft een lange en hoge pass. Tosati krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Tavelli speelt de bal door. Ghiţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati is nu in balbezit. Tosati geeft de bal voor. Pećina krijgt zijn hoofd ertegen. Gajosiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:6

35e minuut.
Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina passt de bal zonder na te denken. Tosati is nu in balbezit. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:7

37e minuut.
Tosati met een sublieme pass. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina geeft de bal voor. Tosati is nu in balbezit. Tosati geeft een lange en hoge pass. Gajosiński bokst de bal weg. Pećina heeft problemen om de bal te vangen. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:8

39e minuut.
Inworp. Tavelli met de inworp. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk geeft een hoge lob. Pećina krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Tosati rent richting de bal. Tosati passt de bal in één keer door. Pećina is nu in balbezit. Pećina schiet op doel. Gajosiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Ghiţă rent richting de bal. Tosati verovert de bal door een tackle van achteren. Tosati geeft een hoge lob. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:9

44e minuut.
Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaniuk passt de bal zonder na te denken. Ružić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ružić geeft de bal voor. Tosati maakt een snoekduik en kopt de bal. Gajosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tosati rent richting de bal. Tosati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 86%, Temugin 14%.
7bellezze - Temugin 0:10

46e minuut.
Pećina speelt de bal door. Tosati is nu in balbezit. Tosati geeft een hoge lob. Pećina rent richting de bal. Pećina draait met de bal, schiet en ... Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pećina is nu in balbezit. Pećina passt de bal in één keer door. Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina rent richting de bal. Pećina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Sławoj kopt de bal weg. Daar is Romaniuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romaniuk speelt de bal door. Pećina is nu in balbezit. Pećina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tosati is nu in balbezit. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:11

54e minuut.
Romaniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaszewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Romaniuk raakt geblesseerd tijdens het duel. Nanek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lupatelli heeft problemen om de bal te vangen. Tosati kopt de bal weg. Pećina rent richting de bal. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Paal! Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Montaldo heeft problemen om de bal te vangen. Tosati is nu in balbezit. Tosati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:12

57e minuut.
Istvan onderschept slim de pass. Tavelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tavelli passt de bal in één keer door. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina draait met de bal, schiet en ... Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Nanek heeft problemen om de bal te vangen. Romaniuk is nu in balbezit. Romaniuk geeft de bal voor. Ružić geeft een lange en hoge pass. Tosati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:13

61e minuut.
Inworp. Ružić met de inworp. Romaniuk rent richting de bal. Romaniuk geeft een lange en hoge pass. Pećina krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Gajosiński trapt de bal weg. Tavelli speelt de bal door. Ghiţă is nu in balbezit. Tosati rent richting de bal. Tosati schiet op doel. Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tosati geeft de bal voor. Klungelig pakt Zelca de bal. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:14

65e minuut.
Zaninelli met een sublieme pass. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina passt de bal zonder na te denken. Daar is Tosati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Montaldo is nu in balbezit. Tosati onderschept slim de pass. Tosati met een sublieme pass. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Albertini rent richting de bal. Albertini geeft de bal voor. Pećina is nu in balbezit. Pećina haalt uit met een fantastische trap. Lupatelli probeert de bal aan de voet te houden. Gajosiński bokst de bal weg. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:15

74e minuut.
Romaniuk met een sublieme pass. Nanek is nu in balbezit. Nanek geeft een hoge lob. Pećina is nu in balbezit. Pećina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Pećina geeft de bal voor. Tosati is nu in balbezit. Tosati speelt de bal door. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:16

80e minuut.
Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati is nu in balbezit. Lupatelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tosati raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tosati neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:17

81e minuut.
Montaldo met een sublieme pass. Piedra met een sublieme pass. Zelca is nu in balbezit. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina draait met de bal, schiet en ... Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Klungelig pakt Pećina de bal. Ružić is nu in balbezit. Ružić draait met de bal, schiet en ... Pećina probeert de bal aan de voet te houden. Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tavelli speelt de bal door. Tosati probeert de bal met de borst te controleren. Tosati passt de bal met de wreef. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Ružić is nu in balbezit. Piedra begaat een overtreding. Ružić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zaninelli met een snel genomen vrije trap. Tosati springt en kopt de bal. Pećina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pećina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:18

88e minuut.
Lupatelli kopt de bal weg. Klungelig pakt Tavelli de bal. Tavelli probeert naar een medespeler te passen. Tosati bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Romaniuk speelt de bal door. Daar is Piedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ružić met een sublieme pass. Pećina rent richting de bal. Pećina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
7bellezze - Temugin 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 7bellezze 78%, Temugin 22%.
7bellezze - Temugin 0:19