Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Viaccia magica1985
Normal Tactiek inter
38% Balbezit 62%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 54.4
weak Schieten outstanding
hopeless Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Owsiany passt de bal zonder na te denken. Pyczółka is nu in balbezit. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Sabatini met een harde bal richting middenveld. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:1

5e minuut.
Pasiak passt de bal in één keer door. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka passt de bal in één keer door. Haktanır rent richting de bal. Haktanır haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Santus met een harde bal richting middenveld. Grideanu kopt de bal weg. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır draait met de bal, schiet en ... Ferruzza probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:2

7e minuut.
Mikołajski heeft problemen om de bal te vangen. Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sabatini de bal onder controle te krijgen. Santus bokst de bal weg. Haktanır rent richting de bal. Haktanır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:3

8e minuut.
Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany passt de bal met de wreef. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pyczółka de bal. Pyczółka schiet op doel. Santus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Pedrali bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany rent richting de bal. Owsiany passt de bal zonder na te denken. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nicolini is nu in balbezit. Grideanu geeft de bal voor. Daar is Ferruzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haktanır is nu in balbezit. Haktanır haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mikołajski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft de bal voor. Haktanır is nu in balbezit. Haktanır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:4

25e minuut.
Owsiany passt de bal in één keer door. Daar is Nicolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nicolini speelt de bal door. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:5

26e minuut.
Quaterna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak rent richting de bal. Pyczółka probeert naar een medespeler te passen. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak passt de bal in één keer door. Haktanır heeft problemen om de bal te vangen. Haktanır schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Pedrali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Grideanu passt de bal zonder na te denken. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasiak de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Ferruzza probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grideanu neemt de hoekschop. Scacchi is nu in balbezit. Pasiak onderschept slim de pass. Pasiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mikołajski speelt de bal door. Owsiany is nu in balbezit. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pasiak de bal. Pasiak schiet op doel. Santus bokst de bal weg. Ferruzza kopt de bal weg. Owsiany kan de bal niet met de borst controleren. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka haalt uit met een fantastische trap. Santus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. Ferruzza probeert de bal aan de voet te houden. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:6

36e minuut.
Haktanır passt de bal in één keer door. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka passt de bal zonder na te denken. Daar is Haktanır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haktanır schiet op doel. Santus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:7

37e minuut.
Klungelig pakt Mikołajski de bal. Mikołajski geeft een lange en hoge pass. Grideanu met een sublieme pass. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır haalt uit met een fantastische trap. Santus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sabatini de bal. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:8

39e minuut.
Klungelig pakt Sabatini de bal. Scacchi rent richting de bal. Scacchi passt de bal met de wreef. Haktanır is nu in balbezit. Haktanır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:9

41e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski passt de bal zonder na te denken. Pasiak rent richting de bal. Haktanır rent richting de bal. Haktanır schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Owsiany is nu in balbezit. Owsiany probeert naar een medespeler te passen. Pasiak rent richting de bal. Pasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:10

43e minuut.
Klungelig pakt Ferruzza de bal. Ferruzza geeft de bal voor. Haktanır is nu in balbezit. Haktanır haalt uit met een fantastische trap. Santus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Pasiak probeert de bal aan de voet te houden. Pedrali is nu in balbezit. Haktanır onderschept slim de pass. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Santus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viaccia 92%, magica1985 8%.
Viaccia - magica1985 0:10

46e minuut.
Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ferruzza de bal. Pasiak rent richting de bal. Pasiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:11

48e minuut.
Daar is Owsiany, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski passt de bal in één keer door. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır schiet op doel. Santus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grideanu met een snelle inworp. Owsiany speelt de bal door. Pasiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Haktanır rent richting de bal. Haktanır schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:12

50e minuut.
Grideanu passt de bal in één keer door. Pedrali rent richting de bal. Pedrali geeft een hoge lob. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Santus trapt de bal weg. Grideanu kopt de bal weg. Haktanır rent richting de bal. Klungelig pakt Haktanır de bal. Haktanır haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Santus trapt de bal weg van het doel. Grideanu kopt de bal weg. Daar is Ferruzza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır schiet op doel. Santus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Haktanır rent richting de bal. Pasiak is nu in balbezit. Haktanır rent richting de bal. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:13

61e minuut.
Owsiany passt de bal zonder na te denken. Ferruzza is nu in balbezit. Haktanır verovert de bal door een tackle van achteren. Haktanır draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Faleri stond buitenspel. Pelagalli neemt vlug de vrije trap. Owsiany kopt de bal weg. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Owsiany met een sublieme pass. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Haktanır heeft problemen om de bal te vangen. Haktanır haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Daar is Pyczółka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyczółka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:14

70e minuut.
Scacchi is nu in balbezit. Owsiany bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiany passt de bal zonder na te denken. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka geeft een lange en hoge pass. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:15

76e minuut.
Sabatini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabatini geeft een lange en hoge pass. Nicolini probeert naar een medespeler te passen. Haktanır bereikt de bal nog maar net als eerste. Haktanır draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grideanu neemt de hoekschop. Sabatini heeft problemen om de bal te vangen. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka haalt uit met een fantastische trap. Santus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:16

79e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski geeft de bal voor. Daar is Sabella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grideanu is nu in balbezit. Grideanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:17

80e minuut.
Haktanır onderschept slim de pass. Daar is Haktanır, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haktanır passt de bal zonder na te denken. Pyczółka rent richting de bal. Pyczółka schiet op doel. Santus bokst de bal weg.

81e minuut.
Nicolini is nu in balbezit. Nicolini geeft de bal voor. Pasiak is nu in balbezit. Haktanır rent richting de bal. Haktanır haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

84e minuut.
Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski probeert naar een medespeler te passen. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak draait met de bal, schiet en ... Santus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:18

88e minuut.
Pyczółka is nu in balbezit. Pyczółka passt de bal met de wreef. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak haalt uit met een fantastische trap. Santus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Viaccia - magica1985 0:19

90e minuut.
Mikołajski probeert naar een medespeler te passen. Pyczółka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyczółka passt de bal met de wreef. Pasiak is nu in balbezit. Pasiak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Viaccia 89%, magica1985 11%.
Viaccia - magica1985 0:19