Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-21 18:57
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: MaZZeo Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3100
MaZZeo Pavoniana
Normal Tactiek Co. vsNORMAL433
45% Balbezit 55%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 60
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 54.6
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Florindi is nu in balbezit. Subia is nu in balbezit. Florindi rent richting de bal. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Filoso passt de bal zonder na te denken. Subia is nu in balbezit. Tomasini rent richting de bal. Subia onderschept slim de pass. Subia draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:1

5e minuut.
Klungelig pakt Nichişor de bal. Cabuto is nu in balbezit. Cabuto met een sublieme pass. Filoso rent richting de bal. Filoso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Calvello heeft problemen om de bal te vangen. Cabuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto passt de bal zonder na te denken. Filoso rent richting de bal. Filoso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Majearu kopt de bal weg. Florindi heeft problemen om de bal te vangen. Florindi speelt de bal door. Subia is nu in balbezit. Subia schiet op doel. Salvato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Majearu geeft een lange en hoge pass. Tomasini kan de bal niet met de borst controleren. Filoso is nu in balbezit. Filoso draait met de bal, schiet en ... Salvato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Nichişor speelt de bal door. Subia rent richting de bal. Filoso rent richting de bal. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:2

12e minuut.
Bollati bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuto verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuto speelt de bal door. Florindi rent richting de bal. Florindi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Coda rent richting de bal. Nichişor verovert de bal door een tackle van achteren. Nichişor met een sublieme pass. Filoso heeft problemen om de bal te vangen. Filoso haalt uit met een fantastische trap. Salvato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nichişor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Filoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Filoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Genestreti bereikt de bal nog maar net als eerste. Genestreti geeft een hoge lob. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:3

15e minuut.
Cabuto geeft een lange en hoge pass. Filoso kopt de bal weg. Florindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Florindi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:4

16e minuut.
Nichişor met een sublieme pass. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia passt de bal met de wreef. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Velican rent richting de bal. Velican geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Subia de bal onder controle te krijgen. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso haalt uit met een fantastische trap. Salvato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Salvato probeert naar een medespeler te passen. Velican kopt de bal weg. Biskupek met een sublieme pass. Subia is nu in balbezit. Subia schiet op doel. Salvato bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:5

20e minuut.
Selvaggio passt de bal in één keer door. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor geeft een hoge lob. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Daar is Majearu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majearu geeft een hoge lob. Daar is Zanin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nichişor geeft een hoge lob. Subia krijgt zijn hoofd ertegen. Salvato bokst de bal weg. Filoso is nu in balbezit. Filoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:6

24e minuut.
Velican onderschept slim de pass. Velican geeft de bal voor. Florindi kopt de bal weg. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:7

26e minuut.
Cabuto is nu in balbezit. Cabuto probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Filoso de bal. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:8

27e minuut.
Majearu bereikt de bal nog maar net als eerste. Majearu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tomasini de bal. Subia is nu in balbezit. Subia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:9

28e minuut.
Filoso onderschept slim de pass. Filoso passt de bal met de wreef. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor geeft een hoge lob. Subia krijgt zijn hoofd ertegen. Salvato bokst de bal weg. Filoso rent richting de bal. Filoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:10

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majearu met de inworp. Nichişor rent richting de bal. Nichişor geeft een lange en hoge pass. Subia is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Subia is nu in balbezit. Subia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:11

31e minuut.
Filoso onderschept slim de pass. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor probeert naar een medespeler te passen. Filoso rent richting de bal. Filoso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Salvato werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Florindi rent richting de bal. Florindi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:12

33e minuut.
Cabuto passt de bal zonder na te denken. Florindi heeft problemen om de bal te vangen. Subia rent richting de bal. Subia haalt uit met een fantastische trap. Salvato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:13

38e minuut.
Bollati heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabuto met een snelle inworp. Nichişor heeft problemen om de bal te vangen. Nichişor geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Zanin de bal. Subia rent richting de bal. Subia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:14

39e minuut.
Majearu met een snelle inworp. Nichişor rent richting de bal. Nichişor geeft een hoge lob. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:15

40e minuut.
Biskupek speelt de bal door. Florindi rent richting de bal. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia is nu in balbezit. Subia haalt uit met een fantastische trap. Salvato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Selvaggio de bal. Cabuto geeft een hoge lob. Subia is nu in balbezit. Subia schiet op doel. Salvato probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:16

45e minuut.
Florindi geeft een hoge lob. Subia rent richting de bal. Filoso rent richting de bal. Filoso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaZZeo 91%, Pavoniana 9%.
MaZZeo - Pavoniana 0:17

46e minuut.
Velican probeert naar een medespeler te passen. Nichişor geeft een hoge lob. Filoso kopt de bal weg. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

47e minuut.
Cabuto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichişor rent richting de bal. Nichişor geeft een hoge lob. Florindi bereikt de bal nog maar net als eerste. Florindi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Doeltrap. Deljkić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Filoso de bal. Filoso geeft een hoge lob. Zanin heeft problemen om de bal te vangen. Nichişor geeft een hoge lob. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:18

52e minuut.
Inworp. Nichişor met een snelle inworp. Biskupek rent richting de bal. Biskupek geeft de bal voor. Subia krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Calvello probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. Cabuto met een snelle inworp. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor geeft een lange en hoge pass. Salvato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:19

57e minuut.
Filoso onderschept slim de pass. Filoso passt de bal in één keer door. Florindi is nu in balbezit. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Velican zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biskupek is nu in balbezit. Biskupek met een sublieme pass. Subia rent richting de bal. Subia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Biskupek passt de bal met de wreef. Florindi rent richting de bal. Florindi passt de bal in één keer door. Subia is nu in balbezit. Subia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:20

63e minuut.
Selvaggio met een sublieme pass. Coda is nu in balbezit. Filoso onderschept slim de pass. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bollati speelt de bal door. Deljkić speelt de bal door. Filoso probeert naar een medespeler te passen. Subia rent richting de bal. Subia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:21

65e minuut.
Lo Ritto is nu in balbezit. Cabuto verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuto passt de bal met de wreef. Subia rent richting de bal. Subia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Zanin kopt de bal weg. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor passt de bal met de wreef. Filoso is nu in balbezit. Filoso draait met de bal, schiet en ... Salvato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Subia rent richting de bal. Subia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:22

70e minuut.
Inworp. Teixeira komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Salvato met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabuto met een snelle inworp. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Nichişor is nu in balbezit. Nichişor geeft de bal voor. Subia heeft problemen om de bal te vangen. Subia haalt uit met een fantastische trap. Salvato maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:23

75e minuut.
Majearu is nu in balbezit. Cabuto geeft een hoge lob. Subia rent richting de bal. Subia schiet op doel. Salvato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:24

76e minuut.
Nichişor speelt de bal door. Coda is nu in balbezit. Filoso verovert de bal door een tackle van achteren. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia draait met de bal, schiet en ... Salvato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Tomasini geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabuto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nichişor heeft problemen om de bal te vangen. Nichişor geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Majearu geeft een hoge lob. Tomasini bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia verovert de bal door een tackle van achteren. Subia schiet op doel. Salvato werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:25

82e minuut.
Velican passt de bal in één keer door. Nichişor rent richting de bal. Nichişor met een sublieme pass. Florindi is nu in balbezit. Florindi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:26

85e minuut.
Nichişor geeft de bal voor. Filoso kopt de bal weg. Subia probeert de bal aan de voet te houden. Florindi is nu in balbezit. Florindi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Doeltrap. Gil komt het veld opgelopen. Käntzig komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Nichişor probeert naar een medespeler te passen. Filoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Filoso passt de bal in één keer door. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Subia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nichişor geeft een lange en hoge pass. Filoso kopt de bal weg. Florindi is nu in balbezit. Florindi schiet op doel. Tomasini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:27

90e minuut.
Gil passt de bal in één keer door. Subia bereikt de bal nog maar net als eerste. Biskupek probeert naar een medespeler te passen. Nichişor is nu in balbezit. Nichişor schiet op doel. Salvato verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MaZZeo - Pavoniana 0:28

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MaZZeo 89%, Pavoniana 11%.
MaZZeo - Pavoniana 0:28