Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AGNocerina RINGHIOBOYZ
primario Tactiek MU(-).51A3
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 38
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 10
31.3 gemiddelde waardering 60.4
average Schieten outstanding
adequate Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Capolungo geeft de bal voor. Larcinesi kan de bal niet met de borst controleren. Cologna rent richting de bal. Cologna haalt uit met een fantastische trap. Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:1

7e minuut.
Cologna rent richting de bal. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Grajdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Azurara ... Strafschop! Cologna raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Pantano neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:2

10e minuut.
Raggiotti met de inworp. Capolungo speelt de bal door. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Raggiotti geeft een lange en hoge pass. Larcinesi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Trombudo speelt de bal door. Prisecari rent richting de bal. Prisecari passt de bal in één keer door. Pantano is nu in balbezit. Pantano schiet op doel. Grajdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raggiotti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Grajdoł bokst de bal weg.

15e minuut.
Bledig is nu in balbezit. Bledig probeert naar een medespeler te passen. Capolungo is nu in balbezit. Capolungo geeft een hoge lob. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Cologna kopt de bal weg. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Grajdoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Bledig de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:3

20e minuut.
Barrassi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Bledig probeert de bal met de borst te controleren. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Grajdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:4

27e minuut.
Quarto geeft de bal voor. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano speelt de bal door. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Capolungo is nu in balbezit. Capolungo geeft de bal voor. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi schiet op doel. Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:5

30e minuut.
Capolungo geeft de bal voor. Raggiotti kopt de bal weg. Klungelig pakt Karik de bal. Cologna rent richting de bal. Cologna draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Sabau is nu in balbezit. Sabau geeft een lange en hoge pass. Cologna rent richting de bal. Cologna schiet op doel. Grajdoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:6

34e minuut.
Paolantoni geeft de bal voor. Larcinesi kopt de bal weg. Pantano is nu in balbezit. Pantano schiet op doel. Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:7

39e minuut.
Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombudo maakt een afschuwelijke overtreding. Raggiotti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Capolungo met een snel genomen vrije trap. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Grajdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cologna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:8

42e minuut.
Capolungo is nu in balbezit. Capolungo geeft een hoge lob. Cologna probeert de bal met de borst te controleren. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:9

43e minuut.
Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni geeft een hoge lob. Cologna kopt de bal weg. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi schiet op doel. Grajdoł probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pantano bereikt de bal nog maar net als eerste. Pantano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:10

45e minuut.
Klungelig pakt Capolungo de bal. Capolungo geeft een lange en hoge pass. Pantano rent richting de bal. Pantano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 64%, RINGHIOBOYZ 36%.
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:11

46e minuut.
Sabau geeft een hoge lob. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cologna is nu in balbezit. Cologna haalt uit met een fantastische trap. Grajdoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:12

48e minuut.
Capolungo geeft een lange en hoge pass. Pantano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bledig. Bledig krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Pantano kopt de bal weg. Cologna rent richting de bal. Pantano is nu in balbezit. Pantano schiet op doel. Grajdoł werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:13

60e minuut.
Trombudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabau onderschept slim de pass. Sabau geeft een lange en hoge pass. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... Grajdoł verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Karik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Larcinesi is nu in balbezit. Larcinesi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pantano rent richting de bal. Pantano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:14

62e minuut.
Begarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Capolungo rent richting de bal. Capolungo geeft een lange en hoge pass. Cologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cologna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:15

64e minuut.
Capolungo geeft de bal voor. Raggiotti rent richting de bal. Raggiotti met een sublieme pass. Pantano is nu in balbezit. Pantano draait met de bal, schiet en ... Grajdoł kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:16

66e minuut.
Pantano schiet op doel. Bledig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Capolungo neemt de hoekschop. Larcinesi springt en kopt de bal. Grajdoł bokst de bal weg.

67e minuut.
Capolungo probeert naar een medespeler te passen. Pantano rent richting de bal. Daar is Cologna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cologna haalt uit met een fantastische trap. Grajdoł maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Cologna rent richting de bal. Cologna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:17

71e minuut.
Pantano verovert de bal door een tackle van achteren. Pantano geeft een hoge lob. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi schiet op doel. Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:18

72e minuut.
Paolantoni rent richting de bal. Paolantoni geeft een lange en hoge pass. Cologna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cologna draait met de bal, schiet en ... Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Prisecari met de inworp. Raggiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Trombudo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trombudo krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Pantano is nu in balbezit. Larcinesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Larcinesi probeert naar een medespeler te passen. Pantano rent richting de bal. Pantano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:19

85e minuut.
Klungelig pakt Karik de bal. Cologna is nu in balbezit. Karik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karik krijgt een gele kaart. Cologna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pantano legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:20

85e minuut.
Cologna verovert de bal door een tackle van achteren. Bohórquez onderschept slim de pass. Bohórquez passt de bal zonder na te denken. Tolotti is nu in balbezit. Tolotti draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Capolungo verovert de bal door een tackle van achteren. Capolungo passt de bal met de wreef. Larcinesi rent richting de bal. Larcinesi haalt uit met een fantastische trap. Grajdoł probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AGNocerina 66%, RINGHIOBOYZ 34%.
AGNocerina - RINGHIOBOYZ 0:21