Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Canguri d`Ispirazione FC REAL PI
Normal Tactiek N.M. Five !
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 44.9
matig Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Valentino probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paganelli de bal. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:1

3e minuut.
Cianciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cianciosi probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli met een sublieme pass. Camal rent richting de bal. Camal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal probeert naar een medespeler te passen. Carraresi bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli onderschept slim de pass. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:2

10e minuut.
Cianciosi is nu in balbezit. Buchla rent richting de bal. Buchla passt de bal met de wreef. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Cerbone rent richting de bal. Cerbone met een sublieme pass. Carraresi is nu in balbezit. Xiaoli verovert de bal door een tackle van achteren. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Artisti kopt de bal weg. Laulala geeft een lange en hoge pass. Camal is nu in balbezit. Camal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Emiliani Micheletti de bal onder controle te krijgen. Urrai bokst de bal weg.

15e minuut.
Emiliani Micheletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Artisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal onderschept slim de pass. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Urrai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Camal is nu in balbezit. Camal draait met de bal, schiet en ... Urrai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:3

18e minuut.
Buchla kopt de bal weg. Klungelig pakt Cianciosi de bal. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Urrai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:4

33e minuut.
Cerbone geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Giugni de bal onder controle te krijgen. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Urrai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:5

34e minuut.
Paganelli onderschept slim de pass. Buchla rent richting de bal. Buchla passt de bal met de wreef. Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:6

35e minuut.
Valentino is nu in balbezit. Cerbone onderschept slim de pass. Cerbone probeert naar een medespeler te passen. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:7

39e minuut.
Giugni is nu in balbezit. Giugni geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cianciosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchla geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Artisti is nu in balbezit. Camal onderschept slim de pass. Camal speelt de bal door. Daar is Xiaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Urrai bokst de bal weg.

45e minuut.
Buchla onderschept slim de pass. Buchla passt de bal in één keer door. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Giugni de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canguri d`Ispirazione 72%, FC REAL PI 28%.
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:7

54e minuut.
Cerbone probeert naar een medespeler te passen. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Emiliani Micheletti geeft een hoge lob. Camal rent richting de bal. Camal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Xiaoli geeft de bal voor. Camal rent richting de bal. Camal geeft een hoge lob. Xiaoli rent richting de bal. Xiaoli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:8

69e minuut.
Cerbone is nu in balbezit. Cerbone geeft een hoge lob. Cianciosi kopt de bal weg. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cerbone kopt de bal weg. Daar is Xiaoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Emiliani Micheletti is nu in balbezit. Camal onderschept slim de pass. Camal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Cerbone met een snelle inworp. Buchla is nu in balbezit. Buchla geeft een hoge lob. Xiaoli springt en kopt de bal. Urrai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:9

81e minuut.
Cianciosi verovert de bal door een tackle van achteren. Cianciosi geeft de bal voor. Carraresi probeert naar een medespeler te passen. Camal is nu in balbezit. Camal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:10

85e minuut.
Laulala passt de bal met de wreef. Emiliani Micheletti met een sublieme pass. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel. Urrai maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:11

87e minuut.
Camal bereikt de bal nog maar net als eerste. Camal passt de bal met de wreef. Xiaoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Xiaoli draait met de bal, schiet en ... Urrai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:12

87e minuut.
Valentino speelt de bal door. Daar is Abbaticchio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbaticchio passt de bal in één keer door. Xiaoli is nu in balbezit. Xiaoli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Buchla geeft een lange en hoge pass. Bausani kopt de bal weg. Cerbone is nu in balbezit. Cerbone geeft een hoge lob. Camal krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Canguri d`Ispirazione 86%, FC REAL PI 14%.
Canguri d`Ispirazione - FC REAL PI 0:13