Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diamanti Nebbiosi DonPepponi
Normal Tactiek Makarena 1.4
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 58.3
slecht Schieten formidabel
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen goed


1e minuut.
Marsiglioni passt de bal met de wreef. Capriulo rent richting de bal. Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel. Avanzi bokst de bal weg. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:1

6e minuut.
Losa heeft problemen om de bal te vangen. Burgos Carrasco speelt de bal door. Acher is nu in balbezit. Acher draait met de bal, schiet en ... Avanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:2

9e minuut.
Klungelig pakt Retlewski de bal. Capriulo is nu in balbezit. Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Retlewski geeft de bal voor. Acher krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avanzi trapt de bal weg. Burgos Carrasco kopt de bal weg. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Losa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco onderschept slim de pass. Burgos Carrasco passt de bal met de wreef. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Reismann geeft een lange en hoge pass. Avanzi met een sublieme pass. Retlewski kopt de bal weg. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:3

18e minuut.
Sulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco geeft een lange en hoge pass. Acher kopt de bal weg. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Burgos Carrasco rent richting de bal. Burgos Carrasco geeft een lange en hoge pass. Acher rent richting de bal. Acher draait met de bal, schiet en ... Avanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sulea met een sublieme pass. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann draait met de bal, schiet en ... Mazzillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:4

27e minuut.
Retlewski is nu in balbezit. Retlewski passt de bal in één keer door. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mazzillo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:5

28e minuut.
Retlewski rent richting de bal. Lerna rent richting de bal. Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Retlewski geeft de bal voor. Acher springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:6

29e minuut.
Daar is Capriulo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher rent richting de bal. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:7

30e minuut.
Acciarri speelt de bal door. Serangelo met een sublieme pass. Klungelig pakt Gennero de bal. Marsiglioni verovert de bal door een tackle van achteren. Marsiglioni geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Avanzi met een harde bal richting middenveld. Burgos Carrasco kopt de bal weg. Acher is nu in balbezit. Acher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Lerna is nu in balbezit. Retlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Retlewski passt de bal met de wreef. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel. Avanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Acher rent richting de bal. Acher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:8

36e minuut.
Burgos Carrasco passt de bal met de wreef. Retlewski probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ... Avanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:9

39e minuut.
Reismann met de inworp. Retlewski rent richting de bal. Retlewski passt de bal in één keer door. Reismann rent richting de bal. Reismann geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Marsiglioni controleert de bal met de borst. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzeo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Acher kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:10

43e minuut.
Mazzeo verovert de bal door een tackle van achteren. Acher rent richting de bal. Mazzillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Acher neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:11

44e minuut.
Acciarri speelt de bal door. Klungelig pakt Capriulo de bal. Marsiglioni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marsiglioni krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamanti Nebbiosi 89%, DonPepponi 11%.
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:11

48e minuut.
Retlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reismann bereikt de bal nog maar net als eerste. Reismann geeft een lange en hoge pass. Acher maakt een snoekduik en kopt de bal. Avanzi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:12

49e minuut.
Gennero is nu in balbezit. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni geeft een lange en hoge pass. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:13

51e minuut.
Acciarri speelt de bal door. Lerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher onderschept slim de pass. Acher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Burgos Carrasco kopt de bal weg. Klungelig pakt Acher de bal. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:14

55e minuut.
Burgos Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsiglioni met een sublieme pass. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher draait met de bal, schiet en ... Avanzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Klungelig pakt Marsiglioni de bal. Marsiglioni passt de bal zonder na te denken. Acher is nu in balbezit. Acher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:15

60e minuut.
Mazzillo kopt de bal weg. Losa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Acher is nu in balbezit. Acher schiet op doel. Avanzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:16

61e minuut.
Laranja speelt de bal door. Reismann heeft problemen om de bal te vangen. Retlewski speelt de bal door. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Doeltrap. Avanzi trapt de bal weg van het doel. Reismann kopt de bal weg. Retlewski rent richting de bal. Retlewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:17

68e minuut.
Stafiera rent richting de bal. Retlewski rent richting de bal. Retlewski geeft de bal voor. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher schiet op doel. Avanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:18

70e minuut.
Marsiglioni passt de bal zonder na te denken. Capriulo rent richting de bal. Capriulo passt de bal in één keer door. Marsiglioni rent richting de bal. Marsiglioni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Retlewski speelt de bal door. Reismann rent richting de bal. Reismann geeft de bal voor. Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Retlewski geeft een hoge lob. Acher kopt de bal weg. Marsiglioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher rent richting de bal. Acher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
BarillÁ probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Retlewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reismann rent richting de bal. Reismann geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Reismann kopt de bal weg. Retlewski probeert de bal aan de voet te houden. Retlewski met een sublieme pass. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:19

83e minuut.
Capriulo bereikt de bal nog maar net als eerste. Capriulo geeft een lange en hoge pass. Burgos Carrasco probeert naar een medespeler te passen. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:20

86e minuut.
Burgos Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos Carrasco geeft een hoge lob. Daar is Mazzillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher bereikt de bal nog maar net als eerste. Acher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Acher rent richting de bal. Acher draait met de bal, schiet en ... Avanzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marsiglioni is nu in balbezit. Marsiglioni geeft de bal voor. Daar is Reismann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acher rent richting de bal. Acher geeft een hoge lob. Avanzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Avanzi speelt de bal door. Burgos Carrasco rent richting de bal. Burgos Carrasco geeft een lange en hoge pass. Acher is nu in balbezit. Acher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diamanti Nebbiosi 87%, DonPepponi 13%.
Diamanti Nebbiosi - DonPepponi 0:21