Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Carbonara FC * S.J. Ancestral *
352 Tactiek 3313 pilloso
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
26.2 gemiddelde waardering 55.3
weak Schieten incredible
poor Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Frappampina is nu in balbezit. Wouters rent richting de bal. Frappampina begaat een overtreding. Frappampina krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Pignone is nu in balbezit. Ruperti onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Genovesi. Genovesi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Stefanowski geeft de bal voor. Bedoni kopt de bal weg. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:1

9e minuut.
Casali probeert naar een medespeler te passen. Calimani geeft een lange en hoge pass. Ruperti rent richting de bal. Ruperti draait met de bal, schiet en ... Calvanese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Genovesi met een sublieme pass. Szeliga rent richting de bal. Klungelig pakt Szeliga de bal. Szeliga draait met de bal, schiet en ... Calvanese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:2

16e minuut.
Rispolo passt de bal met de wreef. Szeliga is nu in balbezit. Bedoni is nu in balbezit. Bedoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:3

20e minuut.
Szeliga is nu in balbezit. Bonaccorso is nu in balbezit. Szeliga verovert de bal door een tackle van achteren. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Calvanese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:4

22e minuut.
Pignone rent richting de bal. Bedoni onderschept slim de pass. Bedoni probeert naar een medespeler te passen. Ruperti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Calimani is nu in balbezit. Calimani geeft een lange en hoge pass. Piccolis met een sublieme pass. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni draait met de bal, schiet en ... Calvanese kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szeliga rent richting de bal. Szeliga schiet op doel. Calvanese werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

25e minuut.
Bonaccorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga onderschept slim de pass. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Calvanese maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Inguanta de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:5

28e minuut.
Calimani probeert naar een medespeler te passen. Piccolis probeert naar een medespeler te passen. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:6

30e minuut.
Casali met een sublieme pass. Wouters probeert naar een medespeler te passen. Piccolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolis geeft een hoge lob. Bedoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Rispolo de bal. Szeliga rent richting de bal. Szeliga passt de bal in één keer door. Bedoni rent richting de bal. Bedoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Stefanowski geeft een lange en hoge pass. Bonaccorso controleert de bal met de borst. Szeliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga haalt uit met een fantastische trap. Calvanese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:7

38e minuut.
Ruperti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti passt de bal in één keer door. Szeliga heeft problemen om de bal te vangen. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:8

42e minuut.
Bedoni verovert de bal door een tackle van achteren. Szeliga rent richting de bal. Szeliga passt de bal in één keer door. Ruperti rent richting de bal. Ruperti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:9

43e minuut.
Ruperti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szeliga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeliga is nu in balbezit. Szeliga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:10

45e minuut.
Inworp. Cucucuetu komt het veld opgelopen. Calimani zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruperti is nu in balbezit. Ruperti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonara FC 79%, * S.J. Ancestral * 21%.
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:10

46e minuut.
Ruperti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Inguanta de bal. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Daar is Calimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calimani geeft een hoge lob. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Calvanese werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:11

48e minuut.
Piccolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolis geeft een hoge lob. Ruperti rent richting de bal. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Licchelli geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Piccolis de bal onder controle te krijgen. Okur probeert naar een medespeler te passen. Bedoni rent richting de bal. Bedoni draait met de bal, schiet en ... Calvanese verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:12

51e minuut.
Ruperti onderschept slim de pass. Ruperti passt de bal met de wreef. Piccolis geeft een hoge lob. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:13

54e minuut.
Calimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Calimani probeert naar een medespeler te passen. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruperti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni rent richting de bal. Pignone rent richting de bal. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:14

58e minuut.
Cucucuetu speelt de bal door. Ruperti is nu in balbezit. Bedoni is nu in balbezit. Bedoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:15

60e minuut.
Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni met een sublieme pass. Bonaccorso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Piccolis zal de hoekschop nemen. Bedoni krijgt zijn hoofd ertegen. Calvanese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:16

61e minuut.
Pignone geeft een hoge lob. Stefanowski kopt de bal weg. Calimani probeert naar een medespeler te passen. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:17

64e minuut.
Cucucuetu is nu in balbezit. Bonaccorso rent richting de bal. Cucucuetu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap. Calvanese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:18

67e minuut.
Bedoni met een sublieme pass. Piccolis speelt de bal door. Klungelig pakt Cucucuetu de bal. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Calvanese probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:19

68e minuut.
Cucucuetu met een sublieme pass. Saban is nu in balbezit. Saban geeft de bal voor. Bedoni rent richting de bal. Bedoni draait met de bal, schiet en ... Calvanese bokst de bal weg.

71e minuut.
Piccolis rent richting de bal. Piccolis passt de bal in één keer door. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:20

75e minuut.
Bedoni onderschept slim de pass. Bedoni passt de bal in één keer door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Calvanese maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:21

77e minuut.
Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu heeft problemen om de bal te vangen. Cucucuetu met een sublieme pass. Bedoni rent richting de bal. Bedoni haalt uit met een fantastische trap. Calvanese probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ruperti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:22

83e minuut.
Genovesi rent richting de bal. Bedoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedoni probeert naar een medespeler te passen. Cucucuetu heeft problemen om de bal te vangen. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Calvanese met een harde bal richting middenveld. Saban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piccolis met een sublieme pass. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Giuffra kopt de bal weg. Daar is Okur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okur geeft een hoge lob. Bedoni is nu in balbezit. Bedoni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:23

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Carbonara FC 87%, * S.J. Ancestral * 13%.
Carbonara FC - * S.J. Ancestral * 0:23