Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Vastren Loudpatriot Ełk
424 Tactiek 2022v3
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 53.6
zeer goed Schieten uitstekend
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Quinshul rent richting de bal. Quinshul probeert naar een medespeler te passen. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop schiet op doel. Paal! Daar is Dupoix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butanu rent richting de bal. Butanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Kurczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczyński geeft de bal voor. Klungelig pakt Cáceda de bal. Cáceda geeft een hoge lob. Bartley springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Doeltrap. Gheţea trapt de bal weg van het doel. Ilijašević kopt de bal weg. Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosanashvili schiet op doel. Gheţea probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Cáceda probeert naar een medespeler te passen. Kosanashvili rent richting de bal. Kosanashvili passt de bal in één keer door. Bartley bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Loudpatriot Ełk 1:0

13e minuut.
Viane trapt de bal weg. Ilijašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilijašević met een sublieme pass. Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosanashvili schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Loudpatriot Ełk 2:0

14e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Edwards zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Castro is nu in balbezit. de Castro geeft een lange en hoge pass. Joop springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Edwards is nu in balbezit. Edwards passt de bal zonder na te denken. de Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. de Castro geeft een hoge lob. Joop krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kosanashvili geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bartley de bal. Kosanashvili is nu in balbezit. Kosanashvili draait met de bal, schiet en ... Kruszewski controleert de bal met de borst. Gheţea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosanashvili geeft een hoge lob. Bartley is nu in balbezit. Al-Tizieriani probeert naar een medespeler te passen. Kruszewski probeert de bal met de borst te controleren. Gheţea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Quinshul zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ölmezer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölmezer geeft een hoge lob. Joop springt en kopt de bal. Kuan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Loudpatriot Ełk 2:1

34e minuut.
Beţivu geeft een hoge lob. Quinshul is nu in balbezit. Quinshul geeft de bal voor. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. Joop draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Edwards de bal. Edwards passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ölmezer de bal. Ölmezer geeft een lange en hoge pass. Joop krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 48%, Loudpatriot Ełk 52%.
FC Vastren - Loudpatriot Ełk 2:1

48e minuut.
Daar is Kruszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruszewski probeert naar een medespeler te passen. Kurczyński probeert naar een medespeler te passen. Bartley is nu in balbezit. Bartley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Viane kopt de bal weg. Cáceda bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceda passt de bal zonder na te denken. Kosanashvili is nu in balbezit. Kosanashvili draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dupoix passt de bal met de wreef. Beţivu is nu in balbezit. Beţivu geeft een lange en hoge pass. Bartley krijgt zijn hoofd ertegen. Gheţea probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Loudpatriot Ełk 3:1

59e minuut.
Ölmezer geeft een lange en hoge pass. Joop bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ölmezer neemt de hoekschop. Joop krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Kurczyński passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de Castro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edwards geeft de bal voor. Joop maakt een snoekduik en kopt de bal. Kuan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ölmezer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kosanashvili rent richting de bal. Kosanashvili geeft een hoge lob. Bartley krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kosanashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosanashvili passt de bal zonder na te denken. Bartley rent richting de bal. Bartley draait met de bal, schiet en ... Gheţea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Vastren - Loudpatriot Ełk 4:1

84e minuut.
de Castro passt de bal zonder na te denken. Edwards is nu in balbezit. Edwards passt de bal in één keer door. Joop is nu in balbezit. Joop haalt uit met een fantastische trap. Kuan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Vastren 47%, Loudpatriot Ełk 53%.
FC Vastren - Loudpatriot Ełk 4:1