Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WidzŁdz Binarowskie Legendy
442 Tactiek moja
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen zeer goed
zwak Verdedigen redelijk


4e minuut.
Klungelig pakt Magowski de bal. Głód is nu in balbezit. Magowski onderschept slim de pass. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Zaradny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:1

5e minuut.
Välitalo passt de bal zonder na te denken. Alcaide bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpakowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Szpakowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Szpakowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Joormann geeft de bal voor. Głód kopt de bal weg. Joormann probeert naar een medespeler te passen. Răscanu rent richting de bal. Răscanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Białożyt rent richting de bal. Magowski onderschept slim de pass. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Magowski is nu in balbezit. Magowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:2

17e minuut.
Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski probeert naar een medespeler te passen. Răscanu rent richting de bal. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:3

20e minuut.
Magowski heeft problemen om de bal te vangen. Magowski passt de bal met de wreef. Joormann speelt de bal door. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Dudka speelt de bal door. Tomalik met een sublieme pass. Magowski is nu in balbezit. Magowski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Głód de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Välitalo zal de hoekschop nemen. Magowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Głód heeft problemen om de bal te vangen. Joormann bereikt de bal nog maar net als eerste. Joormann passt de bal in één keer door. Răscanu rent richting de bal. Răscanu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Garcés controleert de bal met de borst. Tomalik rent richting de bal. Tomalik passt de bal met de wreef. Magowski rent richting de bal. Magowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Răscanu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Białożyt de bal. Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Tomalik kopt de bal weg. Välitalo rent richting de bal. Välitalo probeert naar een medespeler te passen. Magowski is nu in balbezit. Magowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Kłak bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu onderschept slim de pass. Răscanu met een sublieme pass. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:4

33e minuut.
Joormann speelt de bal door. Daar is Pieropan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieropan probeert naar een medespeler te passen. Răscanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răscanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Klungelig pakt Głód de bal. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Białożyt is nu in balbezit. Magowski verovert de bal door een tackle van achteren. Magowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Välitalo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Pineda de bal onder controle te krijgen. Magowski is nu in balbezit. Magowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzŁdz 73%, Binarowskie Legendy 27%.
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:4

60e minuut.
Răscanu rent richting de bal. Răscanu geeft een hoge lob. Magowski is nu in balbezit. Magowski draait met de bal, schiet en ... Zaradny werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:5

61e minuut.
Pieropan verovert de bal door een tackle van achteren. Pieropan geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Głód de bal. Magowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magowski haalt uit met een fantastische trap. Zaradny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sugalski passt de bal in één keer door. Välitalo probeert naar een medespeler te passen. Magowski rent richting de bal. Magowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:6

77e minuut.
Välitalo is nu in balbezit. Välitalo passt de bal zonder na te denken. Magowski is nu in balbezit. Magowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:7

86e minuut.
Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński passt de bal zonder na te denken. Łakomski is nu in balbezit. Udovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Udovenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WidzŁdz 74%, Binarowskie Legendy 26%.
WidzŁdz - Binarowskie Legendy 0:7