Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Razer Fc. Ratown
NOWA Tactiek zozozo
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 48.4
weak Schieten excellent
weak Passen solid
average Verdedigen good


13e minuut.
Kekseler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kraljić met de inworp. Bruzda rent richting de bal. Bruzda schiet op doel. Tankink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszak onderschept slim de pass. Roszak passt de bal in één keer door. Pallis rent richting de bal. Pallis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Paluchowski passt de bal met de wreef. Pallis rent richting de bal. Pallis geeft een hoge lob. Bruzda rent richting de bal. Bruzda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Temelkoski passt de bal in één keer door. Kraljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kraljić geeft een hoge lob. Pallis maakt een snoekduik en kopt de bal. Tankink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Fc. Ratown 0:1

33e minuut.
Witowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Paluchowski passt de bal met de wreef. Pallis is nu in balbezit. Pallis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Mihu rent richting de bal. Mihu geeft de bal voor. Bruzda kopt de bal weg. Paluchowski is nu in balbezit. Paluchowski geeft een lange en hoge pass. Tankink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szumanowski komt het veld opgelopen. Banan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 74%, Fc. Ratown 26%.
AC Razer - Fc. Ratown 0:1

47e minuut.
Mihu geeft een hoge lob. Pallis controleert de bal met de borst. Bóveda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis onderschept slim de pass. Pallis schiet op doel. Tankink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Klungelig pakt Kekseler de bal. Bogaert rent richting de bal. Bruzda verovert de bal door een tackle van achteren. Bruzda haalt uit met een fantastische trap. Tankink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Fc. Ratown 0:2

54e minuut.
Kekseler probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kraljić neemt de hoekschop. Pallis probeert de bal met de borst te controleren. Pallis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Fc. Ratown 0:3

57e minuut.
Kraljić passt de bal zonder na te denken. Temelkoski heeft problemen om de bal te vangen. Temelkoski passt de bal met de wreef. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kloskowski komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bóveda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kloskowski met de inworp. Pallis rent richting de bal. Pallis draait met de bal, schiet en ... Tankink verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Bruzda is nu in balbezit. Bruzda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Fc. Ratown 0:4

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kekseler trapt de bal weg. Temelkoski met een sublieme pass. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Kekseler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pallis is nu in balbezit. Pallis schiet op doel. Tankink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bruzda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Tyfus komt het veld opgelopen. Najman komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bóveda geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kloskowski met de inworp. Pallis bereikt de bal nog maar net als eerste. Pallis draait met de bal, schiet en ... Tankink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Razer - Fc. Ratown 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Razer 76%, Fc. Ratown 24%.
AC Razer - Fc. Ratown 0:5