Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delhi Utd Niezłomni
trening Tactiek Mourinho
40% Balbezit 60%
96% Spel op eigen helft 4%
0 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.4 gemiddelde waardering 47.4
poor Schieten good
average Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Cortes is nu in balbezit. Cortes passt de bal zonder na te denken. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Pszczołowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:1

3e minuut.
Na een snelle pass probeert Sierant de bal onder controle te krijgen. Dediu probeert naar een medespeler te passen. Fuentes speelt de bal door. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Zasadzki zal de hoekschop nemen. Fuentes kopt de bal weg. Pszczołowski probeert naar een medespeler te passen. Cortes kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal in één keer door. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pszczołowski trapt de bal weg. Kurzok kopt de bal weg. Cortes rent richting de bal. Cortes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sierant de bal. Sierant speelt de bal door. Cortes is nu in balbezit. Cortes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:2

11e minuut.
Sierant met een sublieme pass. Pszczołowski speelt de bal door. Daar is Kurzok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Pszczołowski bokst de bal weg.

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pszczołowski trapt de bal weg van het doel. Lindblad speelt de bal door. Klungelig pakt Sierant de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes passt de bal met de wreef. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant schiet op doel. Pszczołowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:3

19e minuut.
Sierant is nu in balbezit. Kurzok is nu in balbezit. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:4

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zasadzki neemt de hoekschop. Fuentes kopt de bal weg. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:5

25e minuut.
Pszczołowski met een sublieme pass. Lindblad rent richting de bal. Lindblad speelt de bal door. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Guglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Guglia met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:6

30e minuut.
Klungelig pakt Fuentes de bal. Fuentes met een sublieme pass. Sierant rent richting de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:7

35e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad speelt de bal door. Fuentes met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski bokst de bal weg. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:8

39e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes met een sublieme pass. Daar is Sierant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sierant schiet op doel. Pszczołowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Vukmanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 96%, Niezłomni 4%.
Delhi Utd - Niezłomni 0:8

48e minuut.
Skafidas is nu in balbezit. Skafidas passt de bal zonder na te denken. Sierant rent richting de bal. Lindblad is nu in balbezit. Lindblad haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Cortes passt de bal zonder na te denken. Kurzok probeert de bal aan de voet te houden. Lindblad speelt de bal door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Korolewski rent richting de bal. Korolewski probeert naar een medespeler te passen. Dediu heeft problemen om de bal te vangen. Dediu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sierant de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Pszczołowski trapt de bal weg van het doel. Kurzok heeft problemen om de bal te vangen. Lindblad bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindblad draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Cortes onderschept slim de pass. Cortes passt de bal met de wreef. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:9

57e minuut.
Sierant probeert naar een medespeler te passen. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes speelt de bal door. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes speelt de bal door. Klungelig pakt Cortes de bal. Cortes draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:10

63e minuut.
Sierant speelt de bal door. Kurzok rent richting de bal. Guglia verovert de bal door een tackle van achteren. Sierant rent richting de bal. Sierant schiet op doel. Pszczołowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Zasadzki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cortes is nu in balbezit. Cortes met een sublieme pass. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:11

67e minuut.
Dediu kopt de bal weg. Lindblad speelt de bal door. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:12

69e minuut.
Klungelig pakt Dediu de bal. Dediu met een sublieme pass. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Zasadzki met de inworp. Cortes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortes met een sublieme pass. Fuentes rent richting de bal. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Cortes is nu in balbezit. Cortes passt de bal met de wreef. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:13

74e minuut.
Zasadzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasadzki passt de bal met de wreef. Sierant is nu in balbezit. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:14

76e minuut.
Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sierant de bal. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sierant is nu in balbezit. Sierant met een sublieme pass. Cortes rent richting de bal. Cortes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:15

80e minuut.
Lindblad is nu in balbezit. Lindblad probeert naar een medespeler te passen. Sierant heeft problemen om de bal te vangen. Sierant haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:16

81e minuut.
Zasadzki met een snelle inworp. Cortes rent richting de bal. Cortes speelt de bal door. Sierant is nu in balbezit. Sierant draait met de bal, schiet en ... Pszczołowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Sierant bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierant haalt uit met een fantastische trap. Pszczołowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delhi Utd - Niezłomni 0:17

88e minuut.
Cortes speelt de bal door. Dediu rent richting de bal. Dediu passt de bal zonder na te denken. Sierant heeft problemen om de bal te vangen. Sierant schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Klungelig pakt Muñiz de bal. Cortes is nu in balbezit. Cortes passt de bal in één keer door. Sierant rent richting de bal. Sierant draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delhi Utd 96%, Niezłomni 4%.
Delhi Utd - Niezłomni 0:17