Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rebel Hieny II
Liberation Tactiek Belzebubik 532
45% Balbezit 55%
46% Spel op eigen helft 54%
3 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
32.5 gemiddelde waardering 48.4
average Schieten formidable
weak Passen adequate
average Verdedigen solid


1e minuut.
Bereszyński geeft de bal voor. Grubač is nu in balbezit. Grubač geeft een lange en hoge pass. Lupi rent richting de bal. Lupi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Hieny II 0:1

5e minuut.
Stelmaszewski geeft de bal voor. Purt rent richting de bal. Stojšin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stojšin krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Purt rent richting de bal. Calisto onderschept slim de pass. Calisto geeft een lange en hoge pass. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Grubač is nu in balbezit. Grubač passt de bal zonder na te denken. Stojšin met een sublieme pass. Hausser heeft problemen om de bal te vangen. Hausser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Grubač raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Chmielowiec komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Paliło geeft een lange en hoge pass. Vadim is nu in balbezit. Chmielowiec schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chmielowiec krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Paliło passt de bal in één keer door. Bratosławski met een sublieme pass. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Hausser de bal. Hausser schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Hieny II 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebel 40%, Hieny II 60%.
Rebel - Hieny II 0:2

48e minuut.
Stojšin rent richting de bal. Stojšin passt de bal met de wreef. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Hieny II 0:3

52e minuut.
Stojšin is nu in balbezit. Stojšin passt de bal met de wreef. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Raczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Hieny II 0:4

53e minuut.
Daar is Babiarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hausser verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Hausser de bal. Hausser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Hieny II 0:5

58e minuut.
Brunaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Brunaccio probeert naar een medespeler te passen. Babiarz is nu in balbezit. Babiarz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Iliński de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rebel - Hieny II 1:5

63e minuut.
Brunaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło verovert de bal door een tackle van achteren. Paliło geeft de bal voor. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser haalt uit met een fantastische trap. Raczkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Brama onderschept slim de pass. Brama geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bratosławski met de inworp. Stojšin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kaló rent richting de bal. Kaló geeft de bal voor. Brama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lupi is nu in balbezit. Lupi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Chudzio geeft een lange en hoge pass. Hausser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hausser passt de bal in één keer door. Stojšin geeft een lange en hoge pass. Lupi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Vadim rent richting de bal. Piker onderschept slim de pass. Piker geeft een lange en hoge pass. Lupi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lupi schiet op doel. Raczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rebel 53%, Hieny II 47%.
Rebel - Hieny II 1:5