Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
___________Ruch_chorzów___ FC ŁOWICZ 2013
5 3 2 Tactiek 532
34% Balbezit 66%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.5 gemiddelde waardering 55.8
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Cachorro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cachorro passt de bal met de wreef. Airas bereikt de bal nog maar net als eerste. Airas geeft de bal voor. Seniuk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Airas neemt de hoekschop. Chlebisz probeert naar een medespeler te passen. Górecki kopt de bal weg. Stocki rent richting de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:1

19e minuut.
Raldes is nu in balbezit. Raldes speelt de bal door. Cachorro rent richting de bal. Cachorro geeft de bal voor. Seniuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Dudzik met een sublieme pass. Susmaz rent richting de bal. Susmaz geeft een hoge lob. Stocki maakt een snoekduik en kopt de bal. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:2

26e minuut.
Cosyn kopt de bal weg. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz geeft de bal voor. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
van Gendt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Airas met een sublieme pass. Białkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki onderschept slim de pass. Stocki schiet op doel. Chlebisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Gniza is nu in balbezit. Stocki onderschept slim de pass. Stocki schiet op doel. Chlebisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:3

35e minuut.
Susmaz is nu in balbezit. Susmaz geeft een lange en hoge pass. Seniuk controleert de bal met de borst. Raldes bereikt de bal nog maar net als eerste. Raldes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chlebisz trapt de bal weg. Cachorro kopt de bal weg. Klungelig pakt Stocki de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:4

40e minuut.
Seniuk is nu in balbezit. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Franzoi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Susmaz zal de hoekschop nemen. Chlebisz bokst de bal weg. Stocki springt en kopt de bal. Chlebisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Airas met een sublieme pass. Dudzik rent richting de bal. Dudzik geeft een lange en hoge pass. Seniuk springt en kopt de bal. Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ___________Ruch_chorzów___ 91%, FC ŁOWICZ 2013 9%.
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:5

55e minuut.
Cachorro speelt de bal door. Susmaz met een sublieme pass. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk draait met de bal, schiet en ... Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

57e minuut.
Susmaz rent richting de bal. Susmaz probeert naar een medespeler te passen. Airas bereikt de bal nog maar net als eerste. Airas geeft een hoge lob. Seniuk springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Białkowski is nu in balbezit. Airas geeft een hoge lob. Białkowski probeert de bal aan de voet te houden. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:6

64e minuut.
Susmaz geeft de bal voor. Klungelig pakt Stocki de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert bin Mat Ail de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:7

66e minuut.
Dudzik speelt de bal door. Susmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Susmaz passt de bal in één keer door. Seniuk is nu in balbezit. Seniuk schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:8

69e minuut.
Susmaz geeft de bal voor. Stocki is nu in balbezit. Gimalski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gimalski krijgt een gele kaart. Stocki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Raldes legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chlebisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Airas is nu in balbezit. Airas geeft de bal voor. Seniuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Seniuk haalt uit met een fantastische trap. Chlebisz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:9

87e minuut.
Stocki is nu in balbezit. Białkowski rent richting de bal. Raldes verovert de bal door een tackle van achteren. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ___________Ruch_chorzów___ 88%, FC ŁOWICZ 2013 12%.
___________Ruch_chorzów___ - FC ŁOWICZ 2013 0:10