Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Ołów Ryn DevOps Team
VeB Tactiek Suprim
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
15 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
50.9 gemiddelde waardering 58.4
very good Schieten very good
adequate Passen very good
very good Verdedigen very good


7e minuut.
Barwiński rent richting de bal. Barwiński geeft een hoge lob. Zalka rent richting de bal. Zalka haalt uit met een fantastische trap. Butrym maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 0:1

10e minuut.
Caniggia is nu in balbezit. Kożusznik speelt de bal door. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap. Boca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 1:1

11e minuut.
De Jong geeft een hoge lob. Caniggia is nu in balbezit. De Jong onderschept slim de pass. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Musielak. Cichecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Musielak probeert naar een medespeler te passen. Cichecki komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Musielak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tomasik met een snelle inworp. Cichecki rent richting de bal. Cichecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki rent richting de bal. Zékány tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zékány krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Habers passt de bal in één keer door. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik met een sublieme pass. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kożusznik met een sublieme pass. Tomasik is nu in balbezit. Tomasik passt de bal met de wreef. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Toderaşca kopt de bal weg. Habers heeft problemen om de bal te vangen. de Jesús Silva rent richting de bal. Daar is de Jesús Silva, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Jesús Silva schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Caniggia passt de bal zonder na te denken. Barwiński rent richting de bal. Habers begaat een overtreding. Habers krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik passt de bal in één keer door. Musielak speelt de bal door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Musielak verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 46%, DevOps Team 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 1:1

48e minuut.
Kożusznik verovert de bal door een tackle van achteren. Kożusznik passt de bal met de wreef. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 2:1

58e minuut.
Aguirre onderschept slim de pass. Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Cichecki is nu in balbezit. Cichecki schiet op doel. Boca bokst de bal weg. Musielak onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Boca niet meer kan verder spelen.

64e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Musielak de bal. Cichecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Cichecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 3:1

67e minuut.
Moszek met de inworp. Røyset bereikt de bal nog maar net als eerste. Zalka verovert de bal door een tackle van achteren. Zalka schiet op doel. Butrym werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 3:2

68e minuut.
Di Pierro passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 4:2

70e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik geeft de bal voor. Cichecki kopt de bal weg. Caniggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Caniggia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Zalka rent richting de bal. Di Pierro verovert de bal door een tackle van achteren. Di Pierro passt de bal in één keer door. Cichecki rent richting de bal. Cichecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 5:2

80e minuut.
Zékány onderschept slim de pass. Zékány probeert naar een medespeler te passen. Fafik bereikt de bal nog maar net als eerste. Fafik geeft een hoge lob. Tomasik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Mai Hùng speelt de bal door. Di Pierro rent richting de bal. Di Pierro probeert naar een medespeler te passen. Caniggia rent richting de bal. Caniggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 6:2

89e minuut.
De Jong onderschept slim de pass. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal met de wreef. Caniggia is nu in balbezit. Caniggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 7:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Ołów Ryn 36%, DevOps Team 64%.
MKS Ołów Ryn - DevOps Team 7:2